GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Falkensteiner otvorio novi hotel s pet zvjezdica na Kronplatzu

Falkensteiner otvorio novi hotel s pet zvjezdica na Kronplatzu
HOTELIJERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 17.12.2020 / 16:42
Autor: SEEbiz
BEČ- Novi Falkensteiner hotel Kronplatz s pet zvjezdica i ponudom Adults only smješten je u srcu čarobnih Dolomita, čime se južnotirolska hotelska grupa vraća korijenima.

Ovdje se gostima, uz geslo "Od prijatelja planina - planinskim prijateljima” nudi jedinstveno osmišljena ponuda koja kombinira najbolji doživljaj planine, savršena sportska iskustva i vrhunske kulinarske užitke tijekom cijele godine.

Arhitektonski izvanredan projekt potpisuje zvjezdani arhitekt Matteo Thun. Kroz inspiraciju četiri godišnja doba stvorena su četiri građevinska bloka u kojima se nalazi 97 soba i apartmana punih svjetla u alpskom modernom dizajnu.

Hotel Falkensteiner Kronplatz nudi širok spektar aktivnosti tijekom cijele godine. Bilo da se radi o skijaškim avanturama zimi ili paraglajdingu ljeti, predani experience concierge organizirat će prema željama gosta individualne aktivnosti uz mnoštvo insajderskih savjeta o najvećoj regiji Južnog Tirola. Iskustva posebne vrste nude i izletničke destinacije u neposrednoj blizini hotela - muzej fotografija Lumen i planinski muzej Messner ili posjet gradu Brunecku.

Zajednička nit cjelogodišnjeg odmora ogleda se i u ponudi Acquapura Mountain SPA. Ovdje se snaga četiri planinska elementa Dolomita - stijena, izvorske vode, planinskog sunca i planinskog zraka - koristi za punjenje baterija kroz individualno prilagođene spa tretmane. Iz toplog rooftop bazena možete uživati u bajkovitom pogledu na Kronplatz, a u finskoj sauni na otvorenom okruženi ste moćnim južnotirolskim planinama.

Uz 7Summit Slow Food kuhinju, jedinstveni hotelski koncept je zaokružen. Kulinarski fokus je na inovativnoj kuhinji Južnog Tirola u kombinaciji s vrhunskim okusima zemalja s najvišim planinama na svijetu. Gostujući međunarodni kuhari, koji će se mijenjati, zajedno s timom chefa Reinharda Daverdea, nudit će gostima senzacionalne kreacije. Prvo gastro putovanje vodi u Japan – vrhunski bečki restoran Mochi dovest će svoju kulinarsku planinsku interpretaciju na Južni Tirol.

"Jako smo zadovoljni što s otvaranjem novog hotela implementiramo poseban koncept i to u našoj matičnoj regiji kojoj istovremeno dajemo i dragocjen doprinos. Uz našu "Dobrodošli kući" filozofiju i hrabrost za provođenje inovativnih projekata čak i u ovim teškim vremenima, Falkensteiner Hotels & Residences još jednom potvrđuju poziciju turističkog lidera u Europi”, kaže Otmar Michaeler, izvršni direktor hotelske grupe Falkensteiner.

Tagovi: Falkensteiner, Kronplatz, muzej fotografija Lumen, Matteo Thun
PROČITAJ I OVO
Krčki pršut Žužić šampion jubilarnih 10. Dana hrvatskog pršuta u Zagrebu
ŠAMPIONI
Krčki pršut Žužić šampion jubilarnih 10. Dana hrvatskog pršuta u Zagrebu
ZAGREB – Vjekoslav Žužić, vlasnik Mesnice marketi Žužić, ove godine službeno ima najbolji pršut! Šampionska titula za njegov savršeni krčki pršut, pripala mu je na 10. Danima hrvatskog pršuta koji se ove godine održavaju u Zagrebu.
Lufthansa privremeno obustavlja letove za Izrael i Irak zbog sukoba
ODLUKE
Lufthansa privremeno obustavlja letove za Izrael i Irak zbog sukoba
FRANKFURT - Njemačka zrakoplovna kompanija Lufthansa i njezine podružnice Swiss i Austrian Airlines privremeno su obustavile sve letove prema Izraelu i Iraku zbog aktualnog sukoba na Bliskom istoku.
Croatia Airlines obavio prve letove s održivim zrakoplovnim gorivom
GORIVO
Croatia Airlines obavio prve letove s održivim zrakoplovnim gorivom
ZAGREB - Prema EU-ovoj regulativi, svi dobavljači aviogoriva bit će obvezni osigurati isporuke SAF goriva, a zračni prijevoznici morat će ga koristiti unutar EU-a.
Glovo suspendirao planove za širenje u Albaniji
ODLUKE
Glovo suspendirao planove za širenje u Albaniji
TIRANA - Španjolski Glovo, dio njemačke online tvrtke za dostavu hrane Delivery Hero, priopćio je da je odlučio privremeno obustaviti svoje širenje na albansko tržište.
Vodstvo Luke Koper predlaže dva eura bruto dividende
DIVIDENDA
Vodstvo Luke Koper predlaže dva eura bruto dividende
KOPER - Uprava i nadzorni odbor Luke Koper predlažu godišnjoj skupštini dioničara da se od gotovo 43,9 milijuna eura bilančne dobiti 28 milijuna eura, odnosno dva eura bruto po dionici, namijeni za isplatu dividende.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE