GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Fortenova grupa isplaćuje 34 milijuna kuna božićnice i dara za djecu za svoje zaposlenike

Fortenova grupa isplaćuje 34 milijuna kuna božićnice i dara za djecu za svoje zaposlenike
BOŽIĆNICA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 09.12.2021 / 10:25
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Kompanije Fortenova grupe tradicionalno daruju svoje zaposlenike povodom božićnih blagdana pa će Fortenova grupa d.d. i njene operativne kompanije i ove godine svojim zaposlenicima isplatiti božićnice i dar djeci, sukladno kolektivnim ugovorima i mogućnostima pojedinih kompanija.Tako će u ovogodišnje božićno nagrađivanje zaposlenika Fortenova grupa uložiti više od 34 milijuna kuna.

„Božićnice, dar za djecu i sva ostala nagrađivanja koja realiziramo, prije svega su jedan od načina zahvale svim našim zaposlenicima na njihovom velikom radnom doprinosu i angažmanu. Ova je godina do sada najuspješnija u povijesti Fortenova grupe, kako po ostvarenim financijskim rezultatima, tako i zbog uspješnog zaključenja naših velikih strateških projekata kao što su dezinvestiranje Poslovne grupe zamrznute hrane i integracija Mercatora te početka značajnog investicijskog ciklusa u naše ukupno poslovanje. Svi ti uspjesi i ogroman posao koji smo napravili, ne bi bili mogući bez velikog rada naših 50.000 vrijednih i talentiranih zaposlenika u cijeloj regiji, koji zaslužuju veliku pohvalu i zahvalu cijelog tima izvršnih direktora. Ujedno, svim našim zaposlenicima i njihovim obiteljima želim sretne i ugodne blagdane“- izjavio je Fabris Peruško, glavni izvršni direktor i član Upravnog odbora Fortenova grupe.

„U Fortenova grupi kontinuirano razvijamo i unapređujemo ukupno radno okruženje, sustave nagrađivanja i pogodnosti za naše ljude, a sve kako bi naše kompanije postale što kvalitetnija i poželjnija mjesta za rad i razvoj naših zaposlenika. Vjerujem da je upravo zato Fortenova grupa već drugu godinu zaredom među najboljim poslodavcima u Hrvatskoj i regiji, u kojoj smo ujedno i najveći poslodavac. I u narednom ćemo periodu, zajedno s našim socijalnim partnerima, biti fokusirani na zaposlenike te pronalazak kreativnih i inovativnih načina motiviranja, nagrađivanja i razvoja, a sve u skladu s našim korporativnim vrijednostima i poslovnim ciljevima„ – tim povodom je izjavila Gordana Fabris, direktorica ljudskih potencijala Fortenova grupe.

Tagovi: Fortenova grupa, božićnica, Fabris Peruško
PROČITAJ I OVO
Još jedan ozbiljan kandidat za preuzimanje Studenca
SPEKULACIJE
Još jedan ozbiljan kandidat za preuzimanje Studenca
ZAGREB - U spekulacijama o tome tko će biti novi vlasnik Studenca, uz CVC Capital Partners ovih dana se pojavila i Biedronka, najveći trgovački lanac u Poljskoj, no zasad još bez ikakvih službenih potvrda s bilo koje strane u budućoj transakciji.
Bolt traži vozače u BiH
OGLAS
Bolt traži vozače u BiH
SARAJEVO - Bosna i Hercegovina bi konačno mogla dobiti jednu od svjetski poznatih aplikacija za prijevoz umjesto tradicionalnih taksi usluga. Evropska kompanija Bolt je objavila oglas za potragu vozača i na taj način najavila dolazak u Sarajevo.
Dionice American Expressa na rekordu nakon odličnih rezultata prvog kvartala
UZLET
Dionice American Expressa na rekordu nakon odličnih rezultata prvog kvartala
NEW YORK - American Express je u petak izvijestio o tromjesečnoj zaradi koja je nadmašila tržišna očekivanja, budući da su potrošači nastavili koristiti vrhunske kreditne kartice tvrtke.
FTC tužbom nastoji blokirati spajanje Coacha i Michaela Korsa
BLOKADA
FTC tužbom nastoji blokirati spajanje Coacha i Michaela Korsa
NEW YORK - Savezna komisija za trgovinu (FTC) podnijela je tužbu kako bi blokirala akviziciju Capri Holdings Ltd. od strane Tapestryja, Inc., vrijednu 8,5 milijardi dolara, rekavši da bi ugovor eliminirao izravnu konkurenciju između brendova modnih kompanija poput Coacha i Michaela Korsa u segmentu tzv. pristupačnih luksuznih torbica.
Izvršni direktor Emiratesa ispričao se nakon kaosa u Dubaiju: Moramo vratiti 30.000 kofera
ISPRIKA
Izvršni direktor Emiratesa ispričao se nakon kaosa u Dubaiju: Moramo vratiti 30.000 kofera
DUBAI - Izvršni direktor Emirates Airlinea objavio je pismo isprike kupcima tijekom vikenda nakon što su povijesne kiše u Ujedinjenim Arapskim Emiratima izazvale rekordne poplave i kaos u zračnoj luci u Dubaiju.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE