GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Fortenova grupa isplatila uskrsnicu svojim zaposlenicima

Fortenova grupa isplatila uskrsnicu svojim zaposlenicima
USKRSNICA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 02.04.2021 / 10:39
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Fortenova grupa d.d. i njezine operativne kompanije u Hrvatskoj i ove su godine prije Uskrsa zaposlenicima isplatile uskrsnice, a kompanije su u tu prigodnu nagradu ukupno uložile više od 14 milijuna kuna.

Gordana Fabris, direktorica ljudskih potencijala Fortenova grupe je tim povodom naglasila kako je strateško usmjerenje ljudskih potencijala Fortenova grupe stvaranje dodatno konkurentnih uvjeta rada.

„To jednim dijelom činimo i kroz nagrađivanje naših zaposlenika, bilo da se radi o uskrsnici, božićnici ili drugim načinima nagrađivanja. To je i jedan od razloga uslijed kojih je Fortenova grupa, uz to što je među najvećim hrvatskim i regionalnim poslodavcima, ujedno i jedan od najpoželjnijih poslodavaca koji je zanimljiv potencijalnim zaposlenicima različitih profila i struka. Važno je istaknuti da se Fortenova grupa u manje od dvije godine od njenog nastanka, našla među 10 najpoželjnijih poslodavaca u Hrvatskoj koje prema istraživanju o poslodavcima prvog izbora i razlozima njihove atraktivnosti već 16 godina provodi portal Moj posao i u kojem je tijekom 2019. i 2020. godine sudjelovalo gotovo 20.000 ispitanika„ – rekla je Gordana Fabris.

U Fortenova grupi d.d. i njezinim operativnim kompanijama kontinuirano se unapređuju uvjeti rada i radnog okruženja, a isplata uskrsnice je samo jedna od pogodnosti za zaposlenike. Kroz kolektivne ugovore i Pravilnike o radu u kompanijama se osigurava i cijeli niz drugih prava i pogodnosti kao što su definirana visina minimalne plaće zaposlenika, isplata različitih naknada (naknada za topli obrok, trošak prijevoza na posao, solidarna pomoći, regres - naknada za korištenje godišnjeg odmora), božićnica i darova djeci, dodatno zdravstveno osiguranje, plaćeno bolovanje, jubilarne nagrade, pomoć tijekom izostanka zbog bolesti, kao i različite druge pogodnosti poput, primjerice, fleksibilnog radnog vremena.

Tagovi: Fortenova grupa, uskrsnica, Gordana Fabris
PROČITAJ I OVO
Ikea povlači dva proizvoda
POVLAČENJE
Ikea povlači dva proizvoda
ZAGREB - IKEA poziva sve kupce koji posjeduju tanjure, zdjele i šalice HEROISK ili TALRIKA da ih prestanu koristiti te da im se obrate za puni povrat novca.
Dokapitalizacija Varteksa: Čajići će imati preko 18% udjela
KAPITAL
Dokapitalizacija Varteksa: Čajići će imati preko 18% udjela
VARAŽDIN - Varteks je povećao temeljni kapital za pet milijuna kuna i sada on iznosi 46.066.860 kuna.
Okončano prisilno poravnanje Istrabenza
PRAVOMOĆNO
Okončano prisilno poravnanje Istrabenza
KOPER - Postupak prisilne nagodbe Istrabenz završen je, priopćio je Okružni sud u Kopru. Istrabenz, koji je u međuvremenu promijenio ime u d. o. o., u godinu dana mora platiti DUTB-u 9,87 milijuna eura.
Johnson & Johnson prepolovio ovotjednu isporuku cjepiva u EU
CJEPIVA
Johnson & Johnson prepolovio ovotjednu isporuku cjepiva u EU
NEW YORK - Johnson & Johnson je Europskoj uniji (EU) prepolovio ovotjednu očekivanu isporuku cjepiva protiv covida-19, izjavio je u ponedjeljak europski dužnosnik.
Adris predlaže isplatu dividende od 12,5 kuna po dionici
DIVIDENDA
Adris predlaže isplatu dividende od 12,5 kuna po dionici
ROVINJ - Uprava Adris grupe sazvala je za 30. lipnja glavnu skupštinu, na kojoj će dioničari između ostalog odlučivati o isplati dividende od 12,5 kuna po dionici iz zadržane dobiti ostvarene u razdoblju od 2005.do 2011. godine.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE