GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Fortenova: S radom krenula nova generacija polaznika Accelerate programa

Fortenova: S radom krenula nova generacija polaznika Accelerate programa
EDUKACIJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 01.12.2022 / 11:08
Autor: SEEbiz
ZAGREB - S krajem studenog Fortenova grupa zaključuje početak novog ciklusa edukacije u sva tri programa DRIVE Beyond Excellence projekta dugoročnog unaprjeđivanja znanja i vještina svojih zaposlenika.

Svega 15 dana nakon što je svoju edukaciju uspješno zaključilo 98 polaznika prve generacije, danas je s radom krenula nova generacija polaznika Accelerate programa. U njoj je 73 polaznika iz 17 operativnih kompanija i Fortenova grupe d.d.

Njihova edukacija je usmjerena na stjecanje cijelog niza novih znanja i kompetencija u različitim područjima poslovanja, a program je razvijen s grupacijom Selectio, vodećom hrvatskom kompanijom za savjetovanje u ljudskim resursima.

Polaznici će kroz devet modula dobiti uvid u znanja iz područja financija, lanaca opskrbe, prodaje, izgradnje odnosa s kupcima ili, pak, upravljanja opsežnijim projektima, s posebnim naglaskom na jačanje vještina vođenja timova, prepoznavanje specifičnih obilježja članova tima te poticanje njihove kreativnosti, agilnosti i sklonosti prema razmišljanju izvan okvira.

Cilj je edukacije ojačavanje menadžerskih vještina polaznika, ali i prijenos stečenih znanja, čime će se osnažiti i ukupna razina kompetencija i učinkovitosti zaposlenika i doprinijeti atmosferi zajedništva, suradnje i dijeljenja koje Fortenova grupa njeguje u svojim radnim sredinama.

„Mislim da smo svi ponosni što godinu završavamo s novim počecima u našim internim programima edukacije i to s impresivnim brojem polaznika u obje generacije. Kad se to stavi u kontekst svega ostalog što je u kompaniji paralelno rađeno, onda doista možemo biti zadovoljni našim ukupnim postignućima. Nismo samo jačali našu financijsku snagu, što iz kvartala u kvartal potvrđuju naši rezultati poslovanja, nego smo paralelno s tim razvijali interne procese i sustavnu podršku našem ključnom resursu, što nas je dovelo do toga da danas imamo respektabilan talent pool i timove koji mogu realizirati i najzahtjevnije zadatke“ – rekao je Fabris Peruško, glavni izvršni direktor Fortenova grupe prilikom pokretanja Accelerate programa.

„U dvije generacije grupnih programa razvoja vještina naših zaposlenika u okviru DRIVE Beyond Excellence projekta uključeno je više od 450 zaposlenih iz svih naših kompanija. Prve su generacije uspješno okončale svoju edukaciju, a povratne informacije polaznika sva tri programa o kvaliteti sadržaja te ukupnom konceptu su doista izvrsne. Stoga smo jako zadovoljni razvojem DRIVE Beyond Excellence projekta i koristima koje donosi u osnaživanju ukupnih ljudskih potencijala u Grupi, ali i u našoj ukupnoj radnoj okolini“ – rekla je Gordana Fabris, direktorica Ljudskih potencijala Fortenova grupe.

Tagovi: Fortenova grupa, Accelerate program
PROČITAJ I OVO
Broj putnika u njemačkim zračnim lukama i dalje je ispod pretkrizne razine
ZRAČNI PRIJEVOZ
Broj putnika u njemačkim zračnim lukama i dalje je ispod pretkrizne razine
BERLIN - Broj putnika u njemačkim zračnim lukama više se nego udvostručio 2022. na oko 155,2 milijuna, u usporedbi s prethodnom godinom pogođenom Covidom-19.
Dalekovod s partnerima jedini ponuditelj za projekt revitalizacije dalekovoda Konjsko - Krš Pađene - Brinje
POSLOVI
Dalekovod s partnerima jedini ponuditelj za projekt revitalizacije dalekovoda Konjsko - Krš Pađene - Brinje
ZAGREB – Prilikom javnog otvaranja ponuda za natječaj koji je raspisao HOPS (Hrvatski operater prijenosnog sustava d.d.) za Izvođenje radova na revitalizaciji DV 220 kV Konjsko - Krš Pađene - Brinje utvrđeno je da je zaprimljena jedna ponuda i to zajednice ponuditelja Dalekovod d.d. i Victor Energy d.o.o.
Dionice Krke nakon godinu dana opet iznad 100 eura
UZLET
Dionice Krke nakon godinu dana opet iznad 100 eura
LJUBLJANA - Krkine dionice u utorak su ostvarile najveći jednodnevni rast od lanjskog lipnja, jer je tečaj porastao za tri posto i prvi put od početka rata u Ukrajini (odnosno nakon gotovo godinu dana) ponovno lebdio iznad sto eura.
Tomaševićev socijalni mir koštat će građane Zagreba 240 milijuna kuna
HOLDING
Tomaševićev socijalni mir koštat će građane Zagreba 240 milijuna kuna
ZAGREB - Vladajući i oporbeni zastupnici zagrebačke Gradske skupštine sučelili su se jutros u emisiji Hrvatskog radija "U mreži Prvog" nakon završetka mirenja zagrebačkih vlasti sa sindikatima Holdinga i ZET-a, a Damir Bakić iz vladajućeg Možemo! rekao je da će sindikalni paket prema grubim procjenama biti "težak" do oko 140 milijuna kuna za Holding i 90-ak milijuna kuna za ZET.
Kompanija iz Istre ponudila najviše za Hotel Pracat
DRAŽBA
Kompanija iz Istre ponudila najviše za Hotel Pracat
DUBROVNIK - Na Trgovačkom sudu u Dubrovniku okončana je javna dražba hotela "Pracat" koji je svojedobno poslovao u sklopu otočnog poduzeća "Hoteli Lopud".
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE