GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Fortenova: S radom krenula nova generacija polaznika Accelerate programa

Fortenova: S radom krenula nova generacija polaznika Accelerate programa
EDUKACIJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 01.12.2022 / 11:08
Autor: SEEbiz
ZAGREB - S krajem studenog Fortenova grupa zaključuje početak novog ciklusa edukacije u sva tri programa DRIVE Beyond Excellence projekta dugoročnog unaprjeđivanja znanja i vještina svojih zaposlenika.

Svega 15 dana nakon što je svoju edukaciju uspješno zaključilo 98 polaznika prve generacije, danas je s radom krenula nova generacija polaznika Accelerate programa. U njoj je 73 polaznika iz 17 operativnih kompanija i Fortenova grupe d.d.

Njihova edukacija je usmjerena na stjecanje cijelog niza novih znanja i kompetencija u različitim područjima poslovanja, a program je razvijen s grupacijom Selectio, vodećom hrvatskom kompanijom za savjetovanje u ljudskim resursima.

Polaznici će kroz devet modula dobiti uvid u znanja iz područja financija, lanaca opskrbe, prodaje, izgradnje odnosa s kupcima ili, pak, upravljanja opsežnijim projektima, s posebnim naglaskom na jačanje vještina vođenja timova, prepoznavanje specifičnih obilježja članova tima te poticanje njihove kreativnosti, agilnosti i sklonosti prema razmišljanju izvan okvira.

Cilj je edukacije ojačavanje menadžerskih vještina polaznika, ali i prijenos stečenih znanja, čime će se osnažiti i ukupna razina kompetencija i učinkovitosti zaposlenika i doprinijeti atmosferi zajedništva, suradnje i dijeljenja koje Fortenova grupa njeguje u svojim radnim sredinama.

„Mislim da smo svi ponosni što godinu završavamo s novim počecima u našim internim programima edukacije i to s impresivnim brojem polaznika u obje generacije. Kad se to stavi u kontekst svega ostalog što je u kompaniji paralelno rađeno, onda doista možemo biti zadovoljni našim ukupnim postignućima. Nismo samo jačali našu financijsku snagu, što iz kvartala u kvartal potvrđuju naši rezultati poslovanja, nego smo paralelno s tim razvijali interne procese i sustavnu podršku našem ključnom resursu, što nas je dovelo do toga da danas imamo respektabilan talent pool i timove koji mogu realizirati i najzahtjevnije zadatke“ – rekao je Fabris Peruško, glavni izvršni direktor Fortenova grupe prilikom pokretanja Accelerate programa.

„U dvije generacije grupnih programa razvoja vještina naših zaposlenika u okviru DRIVE Beyond Excellence projekta uključeno je više od 450 zaposlenih iz svih naših kompanija. Prve su generacije uspješno okončale svoju edukaciju, a povratne informacije polaznika sva tri programa o kvaliteti sadržaja te ukupnom konceptu su doista izvrsne. Stoga smo jako zadovoljni razvojem DRIVE Beyond Excellence projekta i koristima koje donosi u osnaživanju ukupnih ljudskih potencijala u Grupi, ali i u našoj ukupnoj radnoj okolini“ – rekla je Gordana Fabris, direktorica Ljudskih potencijala Fortenova grupe.

Tagovi: Fortenova grupa, Accelerate program
PROČITAJ I OVO
Lidl kupio zemljište u Zeti za otvaranje trgovine i logističkog centra
POTEZI
Lidl kupio zemljište u Zeti za otvaranje trgovine i logističkog centra
PODGORICA - Njemačka kompanija Lidl kupila je zemljište u Zeti za otvaranje prodavnice, a uputila je i pismo namjere da želi da kupi 200 hiljada kvadrata u toj opštini, gdje bi otvorila logistički centar, saopštio je predsjednik te lokalne samouprave Mihailo Asanović.
Nike će otpustiti 740 zaposlenika u sjedištu u Oregonu
REZOVI
Nike će otpustiti 740 zaposlenika u sjedištu u Oregonu
NEW YORK - Nike će otpustiti oko 740 zaposlenika u svom svjetskom sjedištu u Oregonu, pokazalo je pismo u petak, dok vrhunski proizvođač sportske odjeće želi obuzdati troškove nakon upozorenja o padu prihoda u prvoj polovici fiskalne 2025. godine.
Generali će od 1. lipnja djelovati kao diversificirana financijska grupacija
STRATEŠKI
Generali će od 1. lipnja djelovati kao diversificirana financijska grupacija
MILANO - Upravni odbor Generalija, na sastanku kojim je predsjedao Andrea Sironi, odobrio je novu organizacijsku strukturu koja odražava glavne aktivnosti Grupacije, kako je predložio CEO Grupacije, Philippe Donnet.
Sandoz u Ljubljani počeo izgradnju centra za razvoj bioloških lijekova
INVESTICIJE
Sandoz u Ljubljani počeo izgradnju centra za razvoj bioloških lijekova
LJUBLJANA - Švicarska farmaceutska kompanija Sandoz položila je kamen temeljac za centar za razvoj sličnih bioloških lijekova u Ljubljani. Osigurat će 200 novih radnih mjesta, a vrijednost investicije je 90 milijuna eura.
Krčki pršut Žužić šampion jubilarnih 10. Dana hrvatskog pršuta u Zagrebu
ŠAMPIONI
Krčki pršut Žužić šampion jubilarnih 10. Dana hrvatskog pršuta u Zagrebu
ZAGREB – Vjekoslav Žužić, vlasnik Mesnice marketi Žužić, ove godine službeno ima najbolji pršut! Šampionska titula za njegov savršeni krčki pršut, pripala mu je na 10. Danima hrvatskog pršuta koji se ove godine održavaju u Zagrebu.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE