GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Fortis club: Dalmacija dobiva novi multifunkcionalni kongresni i sportski centar

Fortis club: Dalmacija dobiva novi multifunkcionalni kongresni i sportski centar
PROJEKTI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 23.01.2020 / 12:38
Autor: SEEbiz
ZADAR - Pozicioniranje Falkensteiner Punta Skala resorta kao jedinstvene sportske i ekološke destinacije nastavlja se novim investicijama. 

Kongresni i sportski centar Fortis club imat će veliku multifunkcionalnu dvoranu od 527 m2, kapaciteta do 470 osoba, modernog dizajna s puno dnevne svjetlosti i opremljenom vrhunskom tehničkom opremom.

Tu je i profesionalni fitness centar na 800 m2, sa zasebnim dvoranama prakticiranje joge, grupne ili individualne treninge te fun zona za sve ljubitelje kuglanja, stolnog nogometa, biljar i e-gaminga. Uz jednostavan pristup parkirnim mjestima centar će imati i sportsku trgovinu s mogućnošću iznajmljivanja bicikala i sportske opreme.

Izuzetnog dizajna, čistih i jednostavnih linija, s mnoštvom mediteranskog štiha u interijeru te detaljima od prirodnih materijala poput kamena i drva, velikih staklenih stijena i terasom od 500 m2 s prekrasnim pogledom na more i Velebit, Fortis club savršeno se uklapa u ambijent resorta.

"U Falkensteiner Punta Skala resortu je mnoštvo sportskih sadržaja i atrakcija za naše goste, brojni nam se sportaši rado vraćaju na odmor, a Zadarhalf triatlon, koji se ove godine održava sedmi puta, postao je već naš zaštitni znak. Uz vanjski sportski centar sa sedam teniskih terena i terenima za mini golf, nogomet, košarku, odbojku, badminton, dva padel terena i dva terena za odbojku na pijesku, novi centar donosi i novu dimenziju u MICE poslovanju. Bit će to mjesto idealno za organizaciju raznih događanja, sportske konvencije, team-buildinge ili druženja za naše partnere i klijente. Falkensteiner Punta Skala je resort u kojem je aktivan oblik odmora i sport iznimno važan, pa u tom smjeru razvijamo i našu ponudu koja ove godine obiluje brojnim događanjima koje gosti mogu potražiti u našem event kalendaru resorta. Posebno bismo izdvojili treninge i radionice koje u ljeto organiziramo s proslavljenim skijaškim legendama Reinfriedom Herbstom i Manfredom Prangerom te teniskim legendama poput Michaela Sticha i Gillesa Mullera", izjavio je Georg Unterkircher, generalni menadžer resorta.Za sljedeću godinu planirana su i nova ulaganja u sportski centar u Punta Skali u vrijednosti od 15 milijuna eura.

Tagovi: Fortis club, Dalmacija, Punta Skala, Falkensteiner Punta Skala, hrvatski turizam, Georg Unterkircher
PROČITAJ I OVO
Zdravko Alvir prodao svoj udjel u Zvečevu za 6,68 milijuna eura
PRODAJA
Zdravko Alvir prodao svoj udjel u Zvečevu za 6,68 milijuna eura
POŽEGA - Koanditorska industrija Zvečevo izvijestila je da je dosadašnji većinski vlasnik te požeške kompanije i donedavni predsjednik Uprave Zdravko Alvir realizirao prodaju ukupno 213.167 redovnih dionica Zvečeva serije A i 74.562 redovne dionice serije B., te tako više nema dionica te kompanije u svom vlasništvu.
Boeing u prvom kvartalu ostvario gubitak od 343 milijuna dolara
GUBITAK
Boeing u prvom kvartalu ostvario gubitak od 343 milijuna dolara
SEATTLE - Američki proizvođač zrakoplova Boeing prvo je ovogodišnje tromjesečje završio s dubokim gubitkom od 343 milijuna dolara, dok je prije godinu dana iznosio 414 milijuna dolara.
Valamar potvrdio isplatu dividende od 0,22 eura
DIVIDENDA
Valamar potvrdio isplatu dividende od 0,22 eura
POREČ – Na održanoj Glavnoj skupštini Valamara usvojena je odluka o isplati dividende dioničarima u visini od 0,22 eura po dionici, što je 10 % više nego u prethodnoj godini.
United Grupa ostvarila rekordne rezultate u 2023.
REKORDI
United Grupa ostvarila rekordne rezultate u 2023.
AMSTERDAM - United Grupa (UG), vodeća telekomunikacijska i medijska tvrtka u jugoistočnoj Europi, ostvarila je rekordne financijske rezultate u 2023. godini.
Atlantic Grupa predlaže dividendu od 1,2 eura
DIVIDENDA
Atlantic Grupa predlaže dividendu od 1,2 eura
ZAGREB - Atlantic Grupa je jučer održala sjednice Nadzornog odbora i Uprave na kojima je donesen prijedlog raspodjele dobiti.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE