GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Gergely Benda imenovan generalnim direktorom Antenna Entertainmenta

Gergely Benda imenovan generalnim direktorom Antenna Entertainmenta
KARIJERE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 27.12.2021 / 13:34
Autor: SEEbiz
ZAGREB – Gergely Benda imenovan je novim generalnim direktorom Antenna Entertainmenta, odgovornim za portfelj televizijske mreže Antenna Group koja u regiji Srednje i Istočne Europe pokriva 12 teritorija.

Ove jeseni međunarodna medijska grupa Antenna kupila je CEE AXN, VIASAT3 i VIASAT6 kanale i usluge na zahtjev od Sony Pictures Televisiona. Gergely Benda preuzima poziciju generalnog direktora Antenna Entertainmenta, koji uključuje 22 novopreuzeta zabavna kanala i dvije usluge na zahtjev.

Gergely Benda, koji je imenovan sredinom prosinca, započeo je karijeru u glazbenoj industriji. Godine 2012. pridružio se HBO-u kao menadžer za Mađarsku, a nakon 2016. kao potpredsjednik marketinga HBO Europe bio je odgovoran za marketinške aktivnosti u 12 zemalja, kao i za uvođenje HBO GO-a, kao samostalne AVOD usluge. Nakon što je neko vrijeme proveo u fintech sektoru, Benda se sada vraća u svijet televizije kao generalni direktor Antenna Entertainmenta. Svojim stručnošću i znanjem vodit će i poslovati na sljedećih 12 teritorija: Poljska, Mađarska, Češka, Rumunjska, Bugarska, Slovačka, Hrvatska, Srbija, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Sjeverna Makedonija i Crna Gora.

Gergely Benda je izjavio: „Smatram da je izuzetno motivirajuće iskoristiti naše znanje o lokalnom i regionalnom tržištu kao istinska tvrtka iz srednje i istočne Europe, kako bi na našem području djelovanja pružili vrhunski i lokalno relevantan zabavni. Antenna Group ima dugu tradiciju i izrazito jaku kapitalizaciju. Veselim se radu s timom i izgradnji našeg brenda u budućnosti.”

Adam Theiler, izvršni direktor Pay TV Antenna Group B.V., rekao je: “Antenna Group je tvrtka u kojoj su ljudi na prvom mjestu i drago nam je što možemo poželeti dobrodošlicu Gergu, veteran ovog dinamičnog tržišta, koji će voditi naš tim, potaknuti inovacije i katalizirati rast.”

Tagovi: Gergely Benda, Antenna Entertainment, Antenna Group
PROČITAJ I OVO
Proizvodnja drva 4,7 posto manja, cijene 2,3 posto više
DRVO
Proizvodnja drva 4,7 posto manja, cijene 2,3 posto više
ZAGREB - U Hrvatskoj je u 2021. bilo oko 2,75 milijuna hektara šumskog zemljišta, gotovo isto kao i godinu dana prije, proizvedeno je ukupno 4,98 milijuna kubičnih metara drva ili 4,7 posto manje, a prosječne cijene prodanog drveta su porasle za 2,3 posto, podaci su Državnog zavoda za statistiku (DZS).
Smanjuje se broj stečajeva i likvidacija hrvatskih tvrtki
GOSPODARSKI PREGLED
Smanjuje se broj stečajeva i likvidacija hrvatskih tvrtki
ZAGREB - Fininfo.hr donosi pregled najznačajnijih gospodarskih aktivnosti za razdoblje prve polovice svibnja.
Kamgrad: S gradilišta CCTM Srebrnjak odvozimo isključivo vlastitu opremu
POJAŠNJENJE
Kamgrad: S gradilišta CCTM Srebrnjak odvozimo isključivo vlastitu opremu
ZAGREB - Kmagrad je reagirao na informacije da se povlači s gradilišta CCTM Srebrnjak.
Triglav: Rast svih ključnih pokazatelja u prvom kvartalu
SJAJNE BROJKE
Triglav: Rast svih ključnih pokazatelja u prvom kvartalu
LJUBLJANA - Grupa Triglav je u prvom tromjesečju zaračunala 407,1 milijun eura bruto premije osiguranja, što je 10 posto više nego u istom razdoblju prošle godine.
Telekom Srpske isplaćuje 45,1 milion KM dividende
DIVIDENDA
Telekom Srpske isplaćuje 45,1 milion KM dividende
BANJA LUKA - Telekom Srpske isplatit će za dividende akcionarima u iznosu od 45,1 milion KM iz dobiti ostvarene prošle godine, sadržano je u prijedlogu za Skupštinu akcionara koja je zakazana za 24. juni 2022. godine.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE