GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Glovo opovrgava spekulacija o prekidu poslovanja u Hrvatskoj

Glovo opovrgava spekulacija o prekidu poslovanja u Hrvatskoj
DEMANTI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 16.10.2023 / 13:05
Autor: SEEbiz
ZAGREB — Kao odgovor na lažne i obmanjujuće informacije koje su tijekom vikenda kružile javnošću i društvenim mrežama, Glovo želi kategorički demantirati bilo kakve tvrdnje o prekidu poslovanja u Hrvatskoj.

Želimo obavijestiti naše cijenjene kupce, partnere i dostavljače koji svakodnevno dostavljaju putem naše platforme da Glovo ostaje u potpunosti predan hrvatskom tržištu. Štoviše, ponosni smo što možemo izvijestiti da Glovo ide uzlaznom putanjom u Hrvatskoj te da naš tim kontinuirano radi na poboljšanju naših usluga, kako bismo ispunili svoju misiju da svima omogućimo jednostavan pristup bilo čemu u gradovima u kojima poslujemo.

Kao odgovor na nedavne glasine, Glovo je pokrenuo istragu kako bi identificirao izvor ove lažne informacije. Predani smo poduzimanju svih potrebnih pravnih radnji kako bismo zaštitili ugled našeg brenda i borili se protiv širenja lažnih vijesti.

“Glovo snažno posluje u Hrvatskoj i kontinuirano se razvija, donoseći tako dodanu vrijednost lokalnom gospodarstvu. Poslujući u Hrvatskoj od 2019., Glovo trenutno pokriva korisnike iz 29 hrvatskih gradova, povezujući ih s više od 3000 partnera (restorani, supermarketi, trgovine) i preko 2000 aktivnih dostavljača koji dostavljaju putem naše aplikacije. Sve to uz veliku podršku i predanost tima od preko 50 zaposlenika koji se svakodnevno brinu za dobar rad aplikacije.

Imamo programe za podršku digitalizaciji malih i srednjih poduzeća i novi standard za fleksibilan rad na platformama. Dakle, iako smo još uvijek mlada tvrtka, vjerujemo da pružamo snažan prijedlog za rješavanje promjena u urbanom stilu života, što je također dokazano velikim zadovoljstvom kupaca u vezi s Glovom.

Željeli bismo još jednom potvrditi našu predanost hrvatskom tržištu i zahvaliti svim dionicima našeg tržišta, uključujući partnere, dostavljače, kupce i oglašivače. Vaše povjerenje i podrška ključni su za naš daljnji uspjeh. Glovo je tu da ostane i nastavit će se razvijati u Hrvatskoj, nastojeći ponuditi jedno od najboljih iskustava na tržištu dostave na zahtjev”, rekao je Drago Cota, generalni direktor Glovo Hrvatska.

Tagovi: Glovo, dostava, Drago Cota
PROČITAJ I OVO
Rekordni pretovar na kontejnerskom terminalu Brajdici
SJAJNE BROJKE
Rekordni pretovar na kontejnerskom terminalu Brajdici
RIJEKA - Na kontejnerskom terminalu Brajdici u riječkoj luci, kojim upravlja tvrtka Jadranska vrata (AGCT), lani je pretovareno rekordnih 386 tisuća kontejnerskih jedinica (TEU), a terminal je ticalo 275 brodova, doznaje se iz te tvrtke.
Snažan rast dobiti Podravke u 2023.
SJAJNE BROJKE
Snažan rast dobiti Podravke u 2023.
KOPRIVNICA - Grupa Podravka u 2023. godini je ostvarila neto dobit od 66.4 milijuna eura, što je rast od 17.3 milijuna eura ili 35.3 posto u odnosu na 2022., objavili su danas iz te kompanije.
ACI: Blagi pad dobiti, imperativ je produženje koncesija
SOLIDNO
ACI: Blagi pad dobiti, imperativ je produženje koncesija
RIJEKA - ACI je izvijestio kako je u 2023. godini ostvario bruto dobit od 3,8 milijun eura, u odnosu na 2022. godinu kada je ostvarena bruto dobit od 4,2 milijuna eura, ostvaren je manji rezultat za 0,4 milijuna eura ili 10% manje.
Prednosti korištenja dizalica topline
INOVACIJE
Prednosti korištenja dizalica topline
Dizalice topline učinkovit su i ekološki prihvatljiv način grijanja; umjesto korištenja tradicionalnih sustava koji koriste fosilna goriva poput plina ili nafte, koriste energiju iz obnovljivih izvora poput zraka, vode ili zemlje, kako bi pružile toplinu i udobnost svakom prostoru.
Bečka zračna luka u širenje ulaže 420 milijuna eura
ŠIRENJE
Bečka zračna luka u širenje ulaže 420 milijuna eura
BEČ - Bečka zračna luka proširuje terminal 3. Za to joj na raspolaganju stoji 420 milijuna eura, a radovi su već u tijeku.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE