GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Goran Končar novi je partner u Deloitteu Hrvatska

Goran Končar novi je partner u Deloitteu Hrvatska
KARIJERE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 22.03.2023 / 11:04
Autor: SEEbiz
ZAGREB – Goran Končar, dosadašnji direktor u Odjelu revizije i savjetovanja, od 1. lipnja 2023. postaje partner u Deloitteu, a bit će zadužen za daljnji razvoj usluga revizije i savjetovanja u Hrvatskoj.

Goran je svoj put u Deloitteu započeo 2011. godine u Odjelu za poreze, a 2015. godine se pridružuje Odjelu revizije i savjetovanja. Tijekom svoje karijere specijalizirao se za rad na kompleksnim revizijskim angažmanima i grupnim revizijama, projektima analize računovodstvenih i poreznih implikacija te angažmanima povezanim s implementacijom novih računovodstvenih standarda, politika i sustava izvještavanja.

Diplomirao je na Sveučilištu u Zagrebu i iskusan je predavač u Hrvatskoj revizorskoj komori, a njegova stručnost i reference uveliko su priznati u industriji. Ovlašteni je računovođa i član Udruge ovlaštenih računovođa (ACCA) te ovlašteni revizor u Republici Hrvatskoj.

Goran je također predstavnik Deloitteovog „CFO programa“, inicijative koja okuplja financijske stručnjake i direktore kroz organizirane diskusije i forume s ciljem adresiranja najnovijih izazova i prilika u područjima financijskog upravljanja i izvještavanja.

Osim svog rada s klijentima, Goran je aktivno uključen i odgovoran za kontinuirani razvoj i upravljanje karijerama vrhunskih talenata u Odjelu revizije i savjetovanja.

„Izuzetno sam ponosan što nakon 12 godina postajem partner u Deloitteu. Osim vodstvu firme, ovaj uspjeh dugujem svim dosadašnjim mentorima, a posebice svim svojim kolegama i izvrsnim pojedincima s kojima sam imao prilike surađivati u dosadašnjoj karijeri. Kao partner u Deloitteu nastavit ću s razvojem našeg poslovanja i radujem se daljnjem rastu i uspjehu Deloittea, kao i daljnjoj suradnji s kolegama u prevladavanju izazova i pružanju najboljih rješenja za naše klijente i širu poslovnu zajednicu", istaknuo je Končar.

Tagovi: Goran Končar, Deloitte Hrvatska, Deloitte
PROČITAJ I OVO
Benetton u velikim financijskim problemima
GUBICI
Benetton u velikim financijskim problemima
TREVISO - Benetton niže gubitke pa obitelj osnivača priprema preustroj poslovanja i financijsku injekciju od 260 milijuna eura, rekla su dva upućena izvora.
T-Mobile preuzima bežično poslovanje US Cellulara za 4,4 milijarde dolara
AKVIZICIJE
T-Mobile preuzima bežično poslovanje US Cellulara za 4,4 milijarde dolara
NEW YORK - T-Mobile će kupiti gotovo sve bežične operacije regionalnog operatera United States Cellular u ugovoru procijenjenom na 4,4 milijarde dolara, priopćio je u utorak telekomunikacijski div.
Mađarski logistički div započeo godinu solidnim rastom prihoda
SOLIDNO
Mađarski logistički div započeo godinu solidnim rastom prihoda
BEOGRAD - Waberer's Grupa (Waberer's Group), vodeći pružalac usluga složene logistike u Mađarskoj i jedna od vodećih kompanija na mađarskoj berzi, sa ponosom je objavila značajno povećanje prihoda u prvom kvartalu 2024.
Otvoreno pismo sindikata Vladi: Tko će odgovarati za propuste u procesu dokapitalizacije Petrokemije?
PROPUSTI
Otvoreno pismo sindikata Vladi: Tko će odgovarati za propuste u procesu dokapitalizacije Petrokemije?
ZAGREB - Nakon dokapitalizacije u kojoj je, tvrde u sindikatu, država uplatila oko 12 milijua eura i potom pala s 45 na oko 20 posto vlasništva u Petrokemiji, Sindikat EKN je uputio otvoreno pismo Vladi i CERP-u u kojem zahtijeva „utvrđivanje odgovornosti i ispravljanje nedopustivnog propusta u procesu dokapitalizacije Petrokemije te žuran sastanak s ministrom poljoprivrede“
Telemach Hrvatska od 1. srpnja povećava cijene 7,2 posto
POSKUPLJENJA
Telemach Hrvatska od 1. srpnja povećava cijene 7,2 posto
ZAGREB - Telemach Hrvatska počeo je obavještavati korisnike da će od 1. srpnja ove godine primijeniti indeksnu klauzulu od 7,2 posto za povećanje iznosa mjesečnih naknada tarifnih paketa definiranih službenim cjenikom, potvrdili su u ponedjeljak Hini iz te telekom kompanije.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE