GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Grupa Pivac isplaćuje bonus djelatnicima u proizvodnji, transportu i maloprodaji; svi zaposlenici dobit će i uskrsnice

Grupa Pivac isplaćuje bonus djelatnicima u proizvodnji, transportu i maloprodaji; svi zaposlenici dobit će i uskrsnice
DOBAR POTEZ
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 27.03.2020 / 13:43
Autor: SEEbiz
VRGORAC – Svakodnevna opskrba naših kupaca svježim mesom i mesnim prerađevinama ne bi bila moguća bez vrijednog rada zaposlenika u Mesnoj industriji Braća Pivac, PPK karlovačkoj mesnoj industriji i Mesnoj industriji Vajda Čakovec.

Uslijed izvanrednih okolnosti uzrokovanih pojavom koronavirusa u Hrvatskoj, naši djelatnici, posebice oni u proizvodnim pogonima, distribuciji i maloprodaji, svakodnevno poduzimaju iznimne napore kako bi osigurali kontinuitet proizvodnje i opskrbe trgovačkih lanaca, kao i naših vlastitih 270 maloprodajnih poslovnica diljem Hrvatske.

"Koristimo priliku kako bismo još jednom zahvalili našim djelatnicima na izuzetnom trudu i radu, kao i dodatnim naporima koje ulažu u ovim trenucima, za koje se iskreno nadamo da će što prije biti iza nas. Zahvala se prije svega odnosi na radnike u odjelima proizvodnje, transporta i maloprodaje, koji ovih dana uistinu daju sve od sebe kako bi omogućili da naši proizvodi stignu na police trgovina i do stolova naših kupaca. U znak zahvalnosti onima koji u ovim teškim okolnostima daju najveći doprinos, donesena je odluka o dodjeli novčane nagrade koja će biti isplaćena na njihove račune zajedno s plaćom za ožujak. Hvala vam, vi ste naša snaga i najveća vrijednost", poručuju iz Grupe Pivac.

Od ponedjeljka 30. ožujka u Grupi Pivac započinje i podjela uskrsnica, koju će dobiti svi zaposlenici. Uskrsnica će biti dodijeljena u obliku poklon bona u vrijednosti 200 kuna, koji će se moći iskoristiti u Pivac maloprodajama za nabavku svježeg i smrznutog mesa, mesnih prerađevina, sireva i mliječnog programa.

Uz kontinuitet proizvodnje i opskrbe, naš je trenutni prioritet zaštita djelatnika i kupaca te sprečavanje širenja COVID-19. Stoga se u svim proizvodnim pogonima i maloprodajama Grupe Pivac provode stroge preventivne mjere sukladno uputama Stožera za civilnu zaštitu Republike Hrvatske. Svim djelatnicima osigurana je dodatna količina rukavica i maski, postavljeni su dodatni dispenzeri s dezinficijensima, svim osobama koje ulaze u krug tvornica i proizvodnih objekata provodi se beskontaktno mjerenje tjelesne temperature te se u cijelosti poštuju upute o međusobnoj udaljenosti svih koji sudjeluju u proizvodnom procesu i lancu opskrbe.

Kao i do sada, strogo se pridržavamo pravila sigurnosti proizvodnje i rukovanja hranom što možemo potvrditi i certifikatima ISO 9001, HACCP i IFS Food, a svi djelatnici obvezni su slijediti i dodatna pravila koja su uvedena u svrhu zaštite i prevencije, tako da su svi mesni proizvodi koji dolaze do naših kupaca potpuno sigurni i zdravstveno ispravni.

Tagovi: Grupa Pivac, Mesna industrija braća Pivac, PPK karlovačka mesna industrija, Vajda
PROČITAJ I OVO
Siemens će raditi vlakove za prvu brzu željeznicu u SAD-u
VLAKOVI
Siemens će raditi vlakove za prvu brzu željeznicu u SAD-u
ESSEN - Njemački tehnološki div Siemens izvijestio je u četvrtak da je pred sklapanjem ugovora o isporuci vlakova za prvu brzu željeznicu u Sjedinjenim Državama.
Oštar pad prihoda i dobiti Maerska u prvom kvartalu
BRODARI
Oštar pad prihoda i dobiti Maerska u prvom kvartalu
KOPENHAGEN - A. P. Moller-Maersk izvijestio je danas o oštrom padu prihoda i dobiti u prvom tromjesečju uz dvoznamenkasti pad vozarina koji je zasjenio veći obujam prevezenog tereta.
Hrvatska pošta lani ostvarila 13,6 milijuna eura dobiti
U PLUSU
Hrvatska pošta lani ostvarila 13,6 milijuna eura dobiti
ZAGREB - Hrvatska pošta u 2023. ostvarila je porast EBITDA za 9 posto u odnosu na godinu prije, na 25.3 milijuna eura, dok je neto dobit iznosila 13.6 milijuna eura, odnosno znatno je porasla zbog rasta vrijednosti financijske imovine, izvijestili su danas iz Hrvatske pošte.
Kaufland povlači sol zbog mikroplastike
POVLAČENJE
Kaufland povlači sol zbog mikroplastike
ZAGREB . Kaufland je objavio je kako iz prodaje povlači jedan prehrambeni proizvod. U pitanju je K Classic Sol morska krupna u bočici od 110 grama (GTIN 4063367419300, najbolje upotrijebiti do: siječnja 2028 godine, broj serije: 401017).
Minimalne plaće u ugostiteljstvu rastu prosječno 17%
KOLEKTIVNI UGOVOR
Minimalne plaće u ugostiteljstvu rastu prosječno 17%
ZAGREB - Od 1. svibnja 2024. godine povećanje minimalnih osnovnih plaća od prosječno 17 % za temeljna ugostiteljska zanimanja, koje su ugovorili socijalni partneri u turizmu, proširuje se na sve poslodavce i radnike u RH u djelatnostima pružanja smještaja te pripreme i usluživanja hrane.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE