GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Hering radi na projektu CGO-a u Karlovcu

Hering radi na projektu CGO-a  u Karlovcu
PROJEKTI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 08.05.2023 / 07:34
Autor: SEEbiz
MOSTAR - Tvrtka za projektiranje i graditeljstvo Hering d.d. Široki Brijeg radi na novim projektima.

Jedna od vodećih tvrtki u regiji po izvedenosti velikih referentnih građevinskih objekata i javnosti poznata kao tvrtka koja radi atraktivne projekte, kao što je most Počitelj, trenutno ima važan angažman u Hrvatskoj.

- U Republici Hrvatskoj trenutno radimo Centar za gospodarenje otpadom u Karlovcu. Na ovom projektu, sa svojim partnerima, osim izvođenja, radimo i projektiranje, kazala je za Jabuka.tv Amela Drežnjak, voditeljica upravljanja ljudskim potencijalima u Heringu tokom održavanja Međunarodnog sajma gospodarstva u Mostaru.

Podsjećamo, Hering je izabran za izvođača rdova na javnom natječaju, a vrijednost posla je 333 miliona kuna ne uključujući PDV.

Izvođač ima rok od 35 mjeseci da projektira, izgradi centar i šest mjeseci za probni rad. Centar je dimenzioniran za obradu do 30 hiljada tona miješanog komunalnog otpada. Imat će i postrojenje za obradu odvojeno prikupljenog otpada i postrojenje za obradu građevinskog otpada.

Tvrtka Hering osnovana je 1995. godine u Širokom Brijegu.

Saradnju sa JP Autoceste FBiH, na čijem se sajamskom paviljonu predstavila, tvrtka Hering započela je još 2007. godine. Tada su bili tvrtka u usponu, dok su sada na samom vrhu bh graditeljstva.

Tagovi: Hering, Karlovac, Amela Drežnjak, Centar za gopodarenje otpadom Karlovac
PROČITAJ I OVO
Preminuo Miran Goslar, otac Mercatora
IN MEMORIAM
Preminuo Miran Goslar, otac Mercatora
LJUBLJANA - Preminuo je poduzetnik Miran Goslar, objavila je Općina Ljubljana (Mol), čiji je on bio počasni građanin. Između ostalog, bio je generalni direktor Mercatora, a nadgledao je i privatizaciju ove tvrtke.
Carrefour dolazi u Srbiju
TRGOVINA
Carrefour dolazi u Srbiju
PARIZ - Jedan od najvećih maloprodajnih lanaca u svetu francuski Carrefour dolazi u Srbiju.
Mastercard ugodno iznenadio analitičare
DOBRE BROJKE
Mastercard ugodno iznenadio analitičare
NEW YORK - Američki pružatelj usluga plaćanja kreditnim i debitnim karticama Mastercard u prvom je ovogodišnjem tromjesečju ostvario 6,35 milijardi dolara (5,92 milijarde eura) prihoda, što je za desetinu više nego u istom razdoblju prošle godine.
Veći troškovi pritisnuli dobit GlaxoSmithKlinea
PRITISCI
Veći troškovi pritisnuli dobit GlaxoSmithKlinea
LONDON - Britanski farmaceutski koncern GlaxoSmithKline (GSK) u prvom je ovogodišnjem tromjesečju ostvario manju neto dobit, unatoč rastu prihoda.
Starbucks ispod očekivanja u prvom kvartalu
SLABAŠNO
Starbucks ispod očekivanja u prvom kvartalu
NEW YORK - Američki lanac kafića Starbucks pretrpio je pad prihoda i dobiti u prvom kvartalu ove godine, razočaravši analitičare. Istovremeno, tvrtka je snizila prognozu poslovanja za cijelu godinu, javljaju strane novinske agencije.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE