GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Hisense Gorenje doniralo 10.000 zaštitnih maski

Hisense Gorenje doniralo 10.000 zaštitnih maski
DONACIJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 14.03.2020 / 17:42
Autor: SEEbiz
VELENJE - U dogovoru s Vladom Republike Slovenije, Hisense Gorenje danas je doniralo 10.000 zaštitnih maski iz svojih zaliha, a u narednim će danima, uz podršku Hisenseove matične tvrtke u Kini, isporučiti dodatne zaštitne materijale i opremu koja je hitno potrebna u Sloveniji a trenutno nedostaje.

"U siječnju, kada smo se suočili sa sličnom situacijom u Kini, pomogli smo i u opskrbi zaštitnim maskama, ali u suprotnom smjeru. Uz pomoć brojnih slovenskih i europskih dobavljača uspjeli smo osigurati dovoljno zaštitne opreme za naše kolege u Kini, za što hvala još jednom svima koji su pomogli u tome. Situacija se okrenula i sada je Sloveniji potrebna pomoć, pa je ispravno vratiti tu uslugu i učinit ćemo sve što je u našoj moći da pružimo što više zaštitne opreme kroz Hisense za slovenske zdravstvene radnike ", rekao je predsjednik Uprave Gorenja Chao Liu.

Isporuci zaštitnih materijala i opreme pomoći će i Kina koja je pomoć već pružila preko Veleposlanstva u Sloveniji.

Tagovi: Hisense Gorenje, Gorenje, zaštitne maske, koronavirus
PROČITAJ I OVO
Kering upozorava na oštar pad dobiti zbog slabe prodaje Guccija
UPOZORENJE
Kering upozorava na oštar pad dobiti zbog slabe prodaje Guccija
PARIZ - Francuska luksuzna grupacija Kering očekuje pad operativne dobiti u prvom polugodištu od 40 do 45 posto, objavila je u utorak, nakon što je prodaja u prvom tromjesečju pala jer su bogati kupci smanjili potrošnju na proizvode njezine glavne marke Gucci.
Adidas i Nike na sudu u Dusseldorfu zbog pruga na trenirkama
SPOROVI
Adidas i Nike na sudu u Dusseldorfu zbog pruga na trenirkama
DUSSELDORF - Koliko pruga, raspoređenih na određeni način, treba biti na donjim dijelovima trenirke Nike? Viši regionalni sud u Dusseldorfu bavi se tim pitanjem od ovog tjedna, budući da je njemački Adidas tužio američku kompaniju.
Novartis: Rast prihoda i dobiti u prvom kvartalu
DOBRE BROJKE
Novartis: Rast prihoda i dobiti u prvom kvartalu
BERN - Švicarski farmaceutski div Novartis u prvom je ovogodišnjem kvartalu ostvario neto dobit od 2,7 milijardi dolara (2,5 milijardi eura), što je 17 posto više nego godinu prije.
Još jedan ozbiljan kandidat za preuzimanje Studenca
SPEKULACIJE
Još jedan ozbiljan kandidat za preuzimanje Studenca
ZAGREB - U spekulacijama o tome tko će biti novi vlasnik Studenca, uz CVC Capital Partners ovih dana se pojavila i Biedronka, najveći trgovački lanac u Poljskoj, no zasad još bez ikakvih službenih potvrda s bilo koje strane u budućoj transakciji.
Bolt traži vozače u BiH
OGLAS
Bolt traži vozače u BiH
SARAJEVO - Bosna i Hercegovina bi konačno mogla dobiti jednu od svjetski poznatih aplikacija za prijevoz umjesto tradicionalnih taksi usluga. Evropska kompanija Bolt je objavila oglas za potragu vozača i na taj način najavila dolazak u Sarajevo.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE