GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Holcim: Kovačević novi direktor tvornice, Fable preuzima digitalizaciju u regiji

Holcim: Kovačević novi direktor tvornice, Fable preuzima digitalizaciju u regiji
KADROVI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 06.03.2020 / 08:14
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Dalibor Fable, dosadašnji direktor tvornice cementa u Koromačnu, preuzima odgovornost voditelja industrijskih digitalnih aplikacija za Klaster Srednje Europe.

Klaster obuhvaća Holcimovo poslovanje u Austriji, Češkoj, Mađarskoj, Sloveniji i Hrvatskoj, a Fable je zadužen osigurati maksimalno korištenje industrijskih aplikacija u radu tvornica.

Fable ima višegodišnje iskustvo kao procesni inženjer, voditelj proizvodnje te direktor tvornice cementa u Koromačnu, kao i trogodišnje iskustvo uvođenja sustava za automatsko upravljanje u zemljama istočne Europe. Dalibor Fable će koordinirati uvođenje programa Industry 4.0 / Plant of Tomorrow program s fokusom na prediktivno održavanje, kvalitetu i proces.

Poziciju direktora tvornice u Koromačnu, nakon 15 godina rada unutar Holcim Grupe i bogatog tehničkog iskustva, preuzima Nikola Kovačević. Nakon Croatia Airlinesa Kovačević je 2005. godine prešao u Holcimov ured u Beču, kao asistent regionalnom tehničkom direktoru, nakon čega je od 2007. do 2010. radio kao voditelj održavanja u centru zajedničkih usluga za tvornice Holcima Istočna Europa.

Od 2010. do 2015. u Holcimu Slovačka radi kao voditelj održavanja, nakon toga tri godine kao tehnički direktor u Holcimu Libanon, dok je prije povratka u Hrvatsku radio kao savjetnik u odjelu koji pruža tehničke usluge u svim Holcimovim tvornicama u Europi.

Tagovi: Holcim, Dalibor Fable, Nikola Kovačević, Holcim Hrvatska
PROČITAJ I OVO
Tankerska će dati ponudu za preostale dionice Atlantske plovidbe
PONUDA
Tankerska će dati ponudu za preostale dionice Atlantske plovidbe
ZAGREB - Hrvatski brodar Tankerska plovidba planira dati ponudu za dobrovoljno preuzimanje udjela od 35,49 posto koji već ne posjeduje u uvrštenom partneru Atlantskoj plovidbi, priopćilo je odvjetničko društvo koje zastupa Tankersku u transakciji.
Vrijednost Instituta u Igalu procijenjena na oko 70 milijuna eura
PROCJENA
Vrijednost Instituta u Igalu procijenjena na oko 70 milijuna eura
PODGORICA - Vrijednost Instituta "Dr. Simo Milošević" u Igalu procjenjuje se između 65 i 70 milijuna eura, ali se procjena mora dopuniti dodatnim podacima o vrijednosti hotelsko-turističkog kompleksa, kazao je ministar prostornog uređenja, urbanizma i državne imovine Crne Gore Janko Odović.
Mađarski fond preuzeo srpski Superior Foods
AKVIZICIJE
Mađarski fond preuzeo srpski Superior Foods
BEOGRAD - Mađarski fond privatnog kapitala Hodler Asset Management preuzeo je preostlaih 32% udjela u srpskoj kompaniji Superior Foods Bačinci, čime je postao jedini vlasnik, izvijestili su savjetnički timovi BDK Advokata i odvjetničkog ureda Nikolić koji su savjetovali kompanije u transakciji.
Starbucks ne može pronaći prostor u Podgorici
KAŠNJENJE
Starbucks ne može pronaći prostor u Podgorici
PODGORICA - Turska kompanija Zeren Group, koja je ranije najavila da će početkom godine otvoriti prvu Starbucks kafeteriju u Podgorici, navodno se suočava sa problemom jer ne može da nađe adekvatan prostor po prihvatljivoj cijeni, kazali su portalu Investitor dva izvora upućena u proces, insistirajući na anonimnosti.
Buffettov Berkshire Hathaway srezao je ulaganja u Apple
REOVI
Buffettov Berkshire Hathaway srezao je ulaganja u Apple
OMAHA - Berkshire Hathaway Warrena Buffetta smanjio je svoj gigantski udio u Appleu u prvom tromjesečju.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE