GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Hrskave Kent napolitanke sa originalnom i prvoklasnom recepturom

Hrskave Kent napolitanke sa originalnom i prvoklasnom recepturom
NOVITETI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 14.03.2023 / 07:35
Autor: SEEbiz
Kent napolitanke plod su dugogodišnjeg iskustva i tradicije u proizvodnji vafel proizvoda tešanjske kompanije AS. Danas su prepoznate kao brend u usponu i jedan su od najpoznatijih AS-ovih proizvoda.

Ulaganjem u novu opremu, ova kompanija je omogućila proizvodnju Kent napolitanki kontinuirane i vrhunske kvalitete.

Porast prodaje u BiH i izvozu

Pored domaćih polica, Kent napolitanke pune police trgovina i u Njemačkoj, Švedskoj, Austriji, Hrvatskoj, Americi i Australiji. Uskoro će biti i na tržištu Crne Gore. Riječ je o kontinuiranim narudžbama zbog potvrde potražnje za ovim bh. proizvodom. Investicija u opremu, unaprijedila je kvalitet, a samim tim i zadovoljstvo potrošača i kupaca.

„ Kupovinom nove opreme za napolitanke, koju smo realizovali prije nekoliko mjeseci, na tržište izlazimo sa novom recepturom napolitanki koja dolazi u tri okusa: lješnjak i mlijeko, kremni namaz Maza i kombinacija čokolada i kakao. Vrhunska oprema omogućila je da se čitav proces odvija precizno, automatizovano i digitalno upravljano. Uposlenici na liniji sada rade na superviziji procesa proizvodnje i kontroli kvalitete. U toku jednog sata nova oprema napravi 350 kilograma napolitanke, a rad u dvije smjene osigurava da u toku jednog dana iz naše fabrike izađe po pet tona proizvoda spremnog za police bh. i regionalnih trgovina“ – ističe Amira Ćeman, brend menadžer kompanije AS.

Originalne Kent napolitanke s Mazom – već namazano!

Nove Kent napolitanke odlikuju hrskavi vafel listovi i bogato punjenje koje zadovoljava čula i onih najvećih sladokusaca. Novitet u ovoj kategoriji su Maza napolitanke koje predstavljaju idealnu ekstenziju i nastavak „priče“ najpoznatijeg bh. kremnog namaza Maza. AS napolitanke možete naći na policama svih trgovina, a prve povratne reakcije potrošača dokazuju da je riječ o brendu koji će biti obavezan izbor deserta prilikom svake kupovine.

Tagovi: Kent napolitanke, AS Holding, Amira Ćeman
PROČITAJ I OVO
Rheinmetall gradi tvornicu topničkih granata u Litvi
PLANOVI
Rheinmetall gradi tvornicu topničkih granata u Litvi
ESSEN - Njemački proizvođač oružja Rheinmetall planira u Litvi izgraditi novu tvornicu za proizvodnju topničkih granata kalibra 155 milimetara.
CIAK grupa preuzima Stahlgruber trgovinu i Sim Impex
AKVIZICIJE
CIAK grupa preuzima Stahlgruber trgovinu i Sim Impex
ZAGREB - CIAK Grupa izvijestila je da je tvrtka u njezinu sastavu C.I.A.K. Auto d.o.o. Hrvatska u utorak potpisala transakciju preuzimanja dviju kompanija ljubljanske Stahlgruber trgovine i banjalučkog Sim Impexa, članica LKQ Europe.
Dionice Dr. Martensa potonule rekordno nisko zbog pogoršanih izgleda
POTONUĆE
Dionice Dr. Martensa potonule rekordno nisko zbog pogoršanih izgleda
LONDON - Dionice Dr. Martensa potonule su u utorak 30% i dosegnule rekordno nisku razinu ranih poslova, nakon što je proizvođač cipela objavio izazovnu prognozu za 2025. zbog slabijih prihoda.
Oporavak zračnog prometa promiješao ljestvicu najprometnijih zračnih luka
RANGIRANJA
Oporavak zračnog prometa promiješao ljestvicu najprometnijih zračnih luka
LONDON - Svjetskim zračnim lukama lani je putovalo gotovo 8,5 milijardi putnika, što je 27,2 posto više nego 2022. godine, prema prvoj procjeni Međunarodnog vijeća zračnih luka (ACI).
Stiglo šest ponuda za 3. maj, ima i velikih igrača
INTERES
Stiglo šest ponuda za 3. maj, ima i velikih igrača
RIJEKA - Šest je potencijalnih ponuditelja koji u ovoj, neobvezujućoj fazi iskazuju interes za kupnju trećemajske tvrtke-kćeri "3. maj Rijeka 1905".
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE