GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Hrvatska Yachtmaster Grupa pokrenula prvi virtualni sajam za jahting industriju

Hrvatska Yachtmaster Grupa pokrenula prvi virtualni sajam za jahting industriju
INOVACIJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 15.09.2020 / 11:32
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Hrvatska Yachtmaster Grupa krajem studenog organizira prvi virtualni B2B sajam za tvrtke u nautičkom čarteru.

Ovaj je svjetski poznati sajam prošle godine okupio tvrtke s čak pet kontinenata, a ove će godine, na digitalnoj platformi povezati gotovo sve svjetske destinacije nautičkog čartera. 

International Charter Expo počinje 26. studenog i traje tri dana, a predviđa se da će za vrijeme sajma sudionici održati preko 10.000 online sastanaka.

Otvorenje prvog virtualnog sajma započinje online konferencijom na kojoj će se govoriti o budućnosti turizma, novim destinacijama te nužnim promjenama u poslovanju. Tako će svjetski lideri nautičkog čartera slušati vrhunske svjetske predavače kao što su Vincent Finetti iz Yacht Sales Academy koji tečajevima na temu prodaje i marketinga pomaže tisućama tvrtki, Pete Radovich, kreativni direktor CBS-a i ključna osoba Super Bowla te Grant Headifen, voditelj edukacije za NauticEd s preko 15 knjiga o jedrenju.

„Daleko smo od idealne situacije ali moramo ići naprijed. Industrija ovisi o dobroj suradnji međunarodnih agenata i lokalnih čarter tvrtki, a trenutno ne postoji opcija za fizičke sastanke. Virtualni sajam je jedini način da ljudi ostanu sigurni, a da pritom nastave s pripremom sljedeće sezone.˝ - Tino Prosenik, CEO Yachtmaster Grupe

Prvi virtualni sajam je ujedno i prva prilika za manje tvrtke iz nautičke industrije koje se, zbog troškova izlaganja na fizičkim sajmovima, do sada nisu mogle predstaviti poslovnim partnerima iz cijelog svijeta.

„Luxury Sailing će sudjelovati na prvom virtualnom sajmu jer je to zaista odlična prilika za predstaviti novu čarter tvrtku potencijalnim partnerima. ˝ - Vladimir Oravec.

Tagovi: Yachtmaster Grupa, Vincent Finetti, Pete Radovich, International Charter Expo, Tino Prosenik, nautički turizam, hrvatski turizam
PROČITAJ I OVO
Zdravko Alvir prodao svoj udjel u Zvečevu za 6,68 milijuna eura
PRODAJA
Zdravko Alvir prodao svoj udjel u Zvečevu za 6,68 milijuna eura
POŽEGA - Koanditorska industrija Zvečevo izvijestila je da je dosadašnji većinski vlasnik te požeške kompanije i donedavni predsjednik Uprave Zdravko Alvir realizirao prodaju ukupno 213.167 redovnih dionica Zvečeva serije A i 74.562 redovne dionice serije B., te tako više nema dionica te kompanije u svom vlasništvu.
Boeing u prvom kvartalu ostvario gubitak od 343 milijuna dolara
GUBITAK
Boeing u prvom kvartalu ostvario gubitak od 343 milijuna dolara
SEATTLE - Američki proizvođač zrakoplova Boeing prvo je ovogodišnje tromjesečje završio s dubokim gubitkom od 343 milijuna dolara, dok je prije godinu dana iznosio 414 milijuna dolara.
Valamar potvrdio isplatu dividende od 0,22 eura
DIVIDENDA
Valamar potvrdio isplatu dividende od 0,22 eura
POREČ – Na održanoj Glavnoj skupštini Valamara usvojena je odluka o isplati dividende dioničarima u visini od 0,22 eura po dionici, što je 10 % više nego u prethodnoj godini.
United Grupa ostvarila rekordne rezultate u 2023.
REKORDI
United Grupa ostvarila rekordne rezultate u 2023.
AMSTERDAM - United Grupa (UG), vodeća telekomunikacijska i medijska tvrtka u jugoistočnoj Europi, ostvarila je rekordne financijske rezultate u 2023. godini.
Atlantic Grupa predlaže dividendu od 1,2 eura
DIVIDENDA
Atlantic Grupa predlaže dividendu od 1,2 eura
ZAGREB - Atlantic Grupa je jučer održala sjednice Nadzornog odbora i Uprave na kojima je donesen prijedlog raspodjele dobiti.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE