GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Hrvoje Filipović novi predsjednik Udruge dobavljača Agrokora

Hrvoje Filipović novi predsjednik Udruge dobavljača Agrokora
KARIJERE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 25.02.2021 / 13:11
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Nakon izborne skupštinu Udruge dobavljača Agrokora krajem prošle godine, sukladno statutu Udruge, u utorak 23.02.2021. održana je i sjednica Upravnog odbora Udruge dobavljača Agrokora, s dnevnim redom koji je uključivao i izbor novog predsjednika Udruge.

Članovi udruge su jednoglasno na funkciju novog predsjednika Upravnog odbora, a time i za predsjednika Udruge dobavljača Agrokora, imenovali Hrvoja Filipovića, predstavnika društva Granolio d.d.

Filipović je od samog osnivanja član Upravnog odbora Udruge osnovane s ciljem zaštite interesa dobavljača Agrokora, primarno u smislu provedbe Sudske nagodbe i naplate graničnog duga. Aktivno je sudjelovao u radu Upravnog odbora te je kao predstavnik Udruge sudjelovao u nizu pregovora u postupku izvanredne uprave.

Potreba za održavanjem izborne skupštine i sjednice Upravnog odbora te imenovanja novog predsjednika rezultat je činjenice da je članovima Upravnog odbora istekao mandat kao i činjenice da je dosadašnji predsjednik uprave Marin Pucar, nažalost, preminuo neposredno nakon održavanja izborne skupštine. Na zbornoj skupštini i nedavnom sastanku Upravnog odbora imenovani su slijedeći članovi Upravnog odbora Udruge: Roberto Škopac kao predstavnik člana Croatia osiguranje d.d., Marica Vidaković kao predstavnik člana Kraš d.d., Ivan Artuković kao predstavnik člana Franck d.d., Alan Mravlinčić kao predstavnik člana Vindija d.d., Dajana Mrčela, kao predstavnik člana Saponia d.d., Hrvoje Filipović kao predstavnik člana Granolio d.d., Neven Vranković kao predstavnik člana Atlantic Grupe d.d., Ante Oštarić kao predstavnik člana Paška sirana d.d., Lana Habuš kao predstavnik člana Mlinar d.o.o., te Davor Doko kao predstavnik člana Podravka d.d.

Tagovi: Hrvoje Filipović, Agrokor, Marica Vidaković, Kraš, Saponia, Dajana Mrčela, Udruga dobavljača Agrokora, Granolio, Ivan Artuković, Franck
PROČITAJ I OVO
Strane su tvrtke zbog odlaska iz Rusije izgubile čak 107 milijardi dolara
GUBICI
Strane su tvrtke zbog odlaska iz Rusije izgubile čak 107 milijardi dolara
LONDON - Korporacijski egzodus iz Rusije od njezine invazije na Ukrajinu 2022. koštao je strane tvrtke više od 107 milijardi dolara u otpisima i izgubljenim prihodima, pokazala je Reutersova analiza dokumenata i izjava tvrtki.
Spar otkrio kako ih je Orban pokušao reketariti, povlače kapital iz Mađarske
OTKRIĆA
Spar otkrio kako ih je Orban pokušao reketariti, povlače kapital iz Mađarske
BUDIMPEŠTA - Mađarski premijer Viktor Orbán i njegova vlada u središtu su skandala s austrijskom tvrtkom “Spar” koja posjeduje trgovačke lance u Mađarskoj i drugim zemljama.
Lufthansa i sindikat postigli su dogovor o povećanju plaća osoblja zračne luke
DOGOVOR
Lufthansa i sindikat postigli su dogovor o povećanju plaća osoblja zračne luke
FRANKFURT - Njemački zračni prijevoznik Lufthansa i sindikat Verdi danas su nakon trodnevnog posredovanja, koje je uslijedilo nakon višetjednih pregovora, postigli dogovor o kolektivnom ugovoru za oko 25.000 zaposlenih u zračnoj luci, koji uključuje i povećanje plaća.
ITA Airways smanjio gubitke
POBOLJŠANJE
ITA Airways smanjio gubitke
RIM - Talijanski zrakoplovni prijevoznik ITA Airways lani je ostvario neto gubitak od pet milijuna eura, nakon što je godinu prije dosegnuo 486 milijuna eura.
H&M poslovnu godinu započeo s udvostručenjem dobiti
SJAJNE BROJKE
H&M poslovnu godinu započeo s udvostručenjem dobiti
STOCKHOLM - Švedski tekstilni div Hennes & Mauritz (H&M) u tri je mjeseca do kraja veljače ostvario 1,2 milijarde kruna (oko 105 milijuna eura) čiste dobiti, što je dvostruko više nego u istom razdoblju lani. Prihodi su pali za dva posto na 53,7 milijardi kruna (4,7 milijardi eura).
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE