GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

HŽ: Zbog remonta zatvoren promet između kolodvora Podsused Tvornica i Zaprešić

HŽ: Zbog remonta zatvoren promet između kolodvora Podsused Tvornica i Zaprešić
REMONT
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 05.05.2021 / 08:43
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Zbog remonta je lijevi kolosijek pruge državna granica - Savski Marof - Zagreb GK zatvoren za promet između kolodvora Podsused Tvornica i Zaprešić te će putnici međunarodnih vlakova 1212 i 1213 biti prevezeni autobusima na relaciji Zagreb GK - Savski Marof i obratno, javio je u srijedu HŽ.

Također, autobusima bit će prevezeni putnici vlakova 3008, 3009, 3010 i 3011 na relacijama Gajnice – Zabok i obratno te Zabok – Zaprešić.

Popis vlakova koji će iznimno voziti na relacijama Zagreb GK – Harmica i obratno, Harmica – Savski Marof i obratno te Savski Marof – Zagreb GK putnicima je dostupan na mrežnim stranicama HŽ Infrastrukture.

Dio vlakova neće voziti na relacijama Zaprešić – Zagreb GK i obratno, Zagreb GK – Harmica i obratno, Zagreb GK – Savski Marof i obratno, Podsused TV – Harmica i obratno, Podsused TV – Zaprešić i obratno, Podsused TV – Savski Marof i obratno.

Ostali vlakovi vozit će jednim kolosijekom te su moguća kašnjenja pojedinih vlakova.

Zbog radova i zamjenskog prijevoza autobusima odstupanja od voznog reda moguća su na dionicama: između kolodvora Zaprešić i Zabok na pruzi Zaprešić – Čakovec; između kolodvora Sunja i Majur na pruzi Sunja – Volinja – državna granica; između kolodvora Plaški i Blata na pruzi Oštarije – Knin – Split; između kolodvora Ogulin i Moravice na pruzi Zagreb GK – Rijeka; između kolodvora Čakovec i Mala Subotica na pruzi Čakovec – Kotoriba – državna granica; između kolodvora Vukovar i Vinkovci te Osijek i Erdut i između kolodvora Virovitica i Pitomača na pruzi Koprivnica – Dalj.

Zbog radova promet će teći jednim kolosijekom te se očekuju kašnjenja na pruzi Novska – Tovarnik – državna granica između kolodvora Nova Kapela- Batrina i Staro Petrovo Selo od 7 do 15 sati.

Tagovi: HŽ Infrastruktura, Savski Marof, Podsused, Hrvatske željeznice
PROČITAJ I OVO
Spar otkrio kako ih je Orban pokušao reketariti, povlače kapital iz Mađarske
OTKRIĆA
Spar otkrio kako ih je Orban pokušao reketariti, povlače kapital iz Mađarske
BUDIMPEŠTA - Mađarski premijer Viktor Orbán i njegova vlada u središtu su skandala s austrijskom tvrtkom “Spar” koja posjeduje trgovačke lance u Mađarskoj i drugim zemljama.
Lufthansa i sindikat postigli su dogovor o povećanju plaća osoblja zračne luke
DOGOVOR
Lufthansa i sindikat postigli su dogovor o povećanju plaća osoblja zračne luke
FRANKFURT - Njemački zračni prijevoznik Lufthansa i sindikat Verdi danas su nakon trodnevnog posredovanja, koje je uslijedilo nakon višetjednih pregovora, postigli dogovor o kolektivnom ugovoru za oko 25.000 zaposlenih u zračnoj luci, koji uključuje i povećanje plaća.
ITA Airways smanjio gubitke
POBOLJŠANJE
ITA Airways smanjio gubitke
RIM - Talijanski zrakoplovni prijevoznik ITA Airways lani je ostvario neto gubitak od pet milijuna eura, nakon što je godinu prije dosegnuo 486 milijuna eura.
H&M poslovnu godinu započeo s udvostručenjem dobiti
SJAJNE BROJKE
H&M poslovnu godinu započeo s udvostručenjem dobiti
STOCKHOLM - Švedski tekstilni div Hennes & Mauritz (H&M) u tri je mjeseca do kraja veljače ostvario 1,2 milijarde kruna (oko 105 milijuna eura) čiste dobiti, što je dvostruko više nego u istom razdoblju lani. Prihodi su pali za dva posto na 53,7 milijardi kruna (4,7 milijardi eura).
Potpisan kolektivni ugovor za zaposlenike Vajde i PPK
RADNIČKA PRAVA
Potpisan kolektivni ugovor za zaposlenike Vajde i PPK
ČAKOVEC - Članice Grupe Pivac, Mesna industrija Vajda iz Čakovca i PPK karlovačka mesna industrija, potpisale su s predstavnicima Sindikata zaposlenih u poljoprivredi, prehrambenoj i duhanskoj industriji i vodoprivredi Hrvatske (PPDIV) te Sindikata hrvatskog vozača (SHV) nove dvogodišnje kolektivne ugovore.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE