GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

I Bjelovarčani mogu uživati u najboljim burgerima i krumpirićima

I Bjelovarčani mogu uživati u najboljim burgerima i krumpirićima
BRZA HRANA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 04.01.2021 / 10:04
Autor: SEEbiz
BJELOVAR - Otvorenjem McDrivea Bjelovar na Slavonskoj cesti 8, Bjelovar postaje 15. grad u Hrvatskoj u kojem gosti mogu uživati u burgerima i krumpirićima najvećeg lanca za posluživanje hrane u Hrvatskoj.

McDonald's u Bjelovaru 37. je McDonald's u Hrvatskoj, a otvorio je 40-ak radnih mjesta, uz ulaganje vrijedno oko 2 milijuna eura. 

- Trudimo se gostima uvijek biti pristupačni i na dohvat ruke, pogotovo u trenutcima kao što su ovi kad organizacija poslovanja i privatnog života od nas zahtjeva stalne prilagodbe. Posebno smo ponosni što smo unatoč tim izazovnim okolnostima uspjeli doći u Bjelovar i u prvom McDonald'su u ovom gradu zaposliti nove kolege, izjavio je Pavel Pavliček, direktor McDonald's Hrvatska, koji je uoči otvorenja, sredinom prosinca prošle godine, Udruzi za autizam Bjelovar uručio i donaciju u iznosu od 30.000 kuna.

- Drago nam je da novu godinu možemo započeti s dobrim vijestima kao što je otvorenje McDonald'sa u našem gradu. Bjelovar je otvoren za nova ulaganja i investicije koje generiraju otvaranje radnih mjesta, što potvrđuje i ova suradnja, izjavio je prilikom otvorenja Dario Hrebak, bjelovarski gradonačelnik.

U skladu s novim mjerama Stožera nacionalne zaštite RH, gosti hranu mogu praktično naručiti putem McDrivea ili isprobati uslugu McWalk kad dolaze pješice ili biciklom i preuzeti svoju narudžbu za van na vratima restorana.

U sklopu McDrivea Bjelovar dostupan je i McCafé sa svježe mljevenom 100% arabica kavom koja se može naručiti i na McDriveu i za van putem usluge McWalk.

McDonald's u Hrvatskoj ima više od 2000 djelatnika koji svaki dan poslužuju 40.000 gostiju, uz poseban fokus koji se pridaje kontroli kvalitete, sigurnosti i higijeni s ciljem zaštite zdravlja i gostiju i zaposlenika. Uz otvorenje McDonald'sa u Bjelovaru, tvrtka Globalna hrana koja je nositelj franšize McDonald'sa za područje Republike Hrvatske, lani je otvorila i tri nova restorana i više od 120 radnih mjesta.

Tagovi: Bjelovar, McDonalds, brza hrana, Pavel pavliček, Dario Hrebak
PROČITAJ I OVO
Atlantic Grupa predlaže dividendu od 1,2 eura
DIVIDENDA
Atlantic Grupa predlaže dividendu od 1,2 eura
ZAGREB - Atlantic Grupa je jučer održala sjednice Nadzornog odbora i Uprave na kojima je donesen prijedlog raspodjele dobiti.
Suša u Kataloniji kriva za otkaze u Freixenetu
OTKAZI
Suša u Kataloniji kriva za otkaze u Freixenetu
BARCELONA - Španjolsko-njemački cava div Freixenet, poznat po svojim karakterističnim crnim staklenim bocama pjenušavog vina, otpustit će 80% svojih radnika u Kataloniji dok se sjeveroistočna španjolska regija bori sa sušom koja traje više od tri godine i ozbiljno je pogođena proizvodnja grožđa.
Kering upozorava na oštar pad dobiti zbog slabe prodaje Guccija
UPOZORENJE
Kering upozorava na oštar pad dobiti zbog slabe prodaje Guccija
PARIZ - Francuska luksuzna grupacija Kering očekuje pad operativne dobiti u prvom polugodištu od 40 do 45 posto, objavila je u utorak, nakon što je prodaja u prvom tromjesečju pala jer su bogati kupci smanjili potrošnju na proizvode njezine glavne marke Gucci.
Adidas i Nike na sudu u Dusseldorfu zbog pruga na trenirkama
SPOROVI
Adidas i Nike na sudu u Dusseldorfu zbog pruga na trenirkama
DUSSELDORF - Koliko pruga, raspoređenih na određeni način, treba biti na donjim dijelovima trenirke Nike? Viši regionalni sud u Dusseldorfu bavi se tim pitanjem od ovog tjedna, budući da je njemački Adidas tužio američku kompaniju.
Novartis: Rast prihoda i dobiti u prvom kvartalu
DOBRE BROJKE
Novartis: Rast prihoda i dobiti u prvom kvartalu
BERN - Švicarski farmaceutski div Novartis u prvom je ovogodišnjem kvartalu ostvario neto dobit od 2,7 milijardi dolara (2,5 milijardi eura), što je 17 posto više nego godinu prije.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE