GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

ibis Styles dolazi u Sloveniju

ibis Styles dolazi u Sloveniju
HOTELI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 29.10.2022 / 09:59
Autor: SEEbiz
LJUBLJANA - Accor, vodeći svjetski hotelski lanac, koji se sastoji od 5300 objekata i 10.000 barova i restorana u 110 zemalja, te ima čak 230.000 zaposlenih diljem svijeta, širi se u Sloveniju.

 Grupacija je potpisala ugovor o franšizi s grupom Mogotel i tako otvorila svoj prvi hotel u Sloveniji pod brendom ibis Styles. 

Transformacija postojećih hotela Central i Fuzzy Log u Ljubljani uključivat će promjenu brenda u ibis Styles i program obnove.

Projekt sa 182 sobe uključuje 90 soba u tradicionalnoj hotelskoj zgradi i 92 sobe u stilu hostela, stvarajući jedinstveni hibridni projekt hotela i hostela. Gosti mogu očekivati izvanredna iskustva u inovativnim spavaonicama kapsula s do 10 ležajeva, spavaonicama u stilu koliba i krovnim šatorima. Posjetiteljima su na raspolaganju i veliki restoran i sala za doručak, prostor za opuštanje i fitness te radni prostor. Novi hotel će se na tržištu istaknuti i po Fuzzy Logu, jedinom urbanom eko glampingu u Ljubljani.

“Brend je poznat po svojoj kreativnosti, jedinstvenom dizajnu i zadivljujućoj priči koja stvara nezaboravne uspomene. Novi hotel u Ljubljani osvojit će srca svih gostiju", kaže Dilek Sezer, direktorica razvoja Accora za jugoistočnu Europu. "Želimo donijeti nešto jedinstveno u Sloveniju, stoga je sada pravo vrijeme da ibis Styles dovedemo u Ljubljanu. Novim hotelom želimo utjecati na daljnji rast ove zemlje i pružiti novu razinu gostoprimstva u objektima srednje klase“, dodaje Vadims Muhins, osnivač Mogotel Hotel Group.

Tagovi: ibis Styles, Accor, Ljubljana, grupa Mogotel
PROČITAJ I OVO
Vodstvo Luke Koper predlaže dva eura bruto dividende
DIVIDENDA
Vodstvo Luke Koper predlaže dva eura bruto dividende
KOPER - Uprava i nadzorni odbor Luke Koper predlažu godišnjoj skupštini dioničara da se od gotovo 43,9 milijuna eura bilančne dobiti 28 milijuna eura, odnosno dva eura bruto po dionici, namijeni za isplatu dividende.
Švicarski čokoladni div investira u uzgajivače kakaa
INVESTICIJE
Švicarski čokoladni div investira u uzgajivače kakaa
BERN - Barry Callebaut AG ulaže u uzgoj kakaovca dok cijene ključnog sastojka čokolade rastu, smanjujući profite za slastičare.
Uprava i NO Končara predlažu isplatu dividende od 2,5 eura
DIVIDENDA
Uprava i NO Končara predlažu isplatu dividende od 2,5 eura
ZAGREB - Uprava i Nadzorni odbor Končara d.d. predložili su u četvrtak glavnoj skupštini isplatu dividende dioničarima u visini od 2,5 eura po dionici, što je za pola eura više nego lani.
Većinski vlasnik nije uspio konsolidirati vlasništvo u Messer Tehnogasu
EPILOG
Većinski vlasnik nije uspio konsolidirati vlasništvo u Messer Tehnogasu
BEOGRAD - Messer SE, većinski vlasnik Messer Tehnogasa, nije uspio prikupiti 185.711 dionica, odnosno 17,91 posto kapitala i tako konsolidirati vlasništvo u toj tvrtki, ali je u ponudi za preuzimanje uspio kupiti 36.396 dionica ili 3,51 posto kapitala.
Novi ugovori Ericssona Nikole Tesle vrijedni 4 milijuna eura
POSLOVI
Novi ugovori Ericssona Nikole Tesle vrijedni 4 milijuna eura
ZAGREB - Ericsson Nikola Tesla potpisao je nove ugovore vrijedne 4 milijuna eura. Ugovori su iz područja komunikacijskih mreža i digitalne transformacije društva.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE