GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Imperial Riviera uložila 2 milijuna eura u novu pješčanu plažu na otoku Rabu

Imperial Riviera uložila 2 milijuna eura u novu pješčanu plažu na otoku Rabu
ULAGANJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 30.06.2022 / 12:41
Autor: SEEbiz / H
RAB - Uz glazbeni spektakl Nene Belana i grupe Fiumens, u srijedu 29. lipnja, svečano je otvorena nova pješčana plaža u sklopu Valamar Padova hotela na otoku Rabu te novi The Beat Beach Club. Vrijednost investicije Imperial Riviere u projekt u okviru kojeg je uređena nova plaža je viša od 2 milijuna eura.

Ovom investicije Imperial nastavlja ulagati u razvoj destinacije otok Rab te kvalitetu turističke ponude. Broj gostiju u turističkoj sezoni premašio je plažne kapacitete otoka Raba, a posebice uređenih plaža pa je Imperial Riviera još 2012. godine prema Gradu Rabu inicirala projekt izgradnje, proširenja i uređenja plaža na području Banjola koje se proteže od hotela Valamar Padova do Padova Premium Camping Resorta.

“Imperial Riviera danas je peta najveća turistička kompanija u Hrvatskoj i svjesni smo da u velikoj konkurenciji na turističkom tržištu moramo osigurati kontinuitet ulaganja u kvalitetu naših objekata i sadržaja, uključivši i plaže koji su sastavni dio ukupne ponude. Strateško opredjeljenje Imperial Riviere unutar grupacije Valamar je poštivanje koncepta održivog razvoja u svim segmentima poslovanja, od zaštite prirodnog okruženja do podržavanja lokalne kulture, načina života i odnosa sa lokalnom zajednicom. U to spada i briga o uređenju te održavanju plaža u kojima jednako uživa i lokalno stanovništvo i turisti, a koje u značajnoj mjeri pospješuju turističku konkurentnost destinacije”, izjavio je Vlado Miš, direktor destinacije Rab Imperial Riviere d.d.

Izgradnja i uređenje plaže ispred hotela Valamar Padova omogućila je i zapošljavanje 12 novih zaposlenika. Projekt je obuhvatio nasipavanje oko 5.000 kvadratnih metara priobalnog dijela, izgradnju zaštite od utjecaja valova, infrastrukturno i hortikulturno uređenje, novu šetnicu, plažni objekt, sanitarni čvor i opremanje najmodernijom plažnom opremom koja uključuje baldahine i ležaljke, te nekoliko atrakcija za djecu. Kapaciteta za oko 700 kupača, nova pješčana plaža u sklopu Valamar Padova hotela trenutno je najmodernija i najljepše uređena plaža na otoku Rabu.

Novouređenom plažom upravlja Imperial Riviera kao koncesionar ali je osim gostima hotela Valamar Padova, plaža otvorena i za lokalno stanovništvo te ostale turiste koji borave na otoku Rabu.

Tagovi: Imperial Riviera, Valamar Riviera, The Beat Beach Club
PROČITAJ I OVO
Institut IGH nije dostavio garanciju: Poništen natječaj u Makedoniji
PROBLEMI
Institut IGH nije dostavio garanciju: Poništen natječaj u Makedoniji
SKOPJE - Javno poduzeće za državne ceste (JPDP) Sjeverne Makedonije poništilo je natječaj vrijedan 22,6 miliona eura na kojem je za nadzor izgradnje novih autocesta u ovoj zemlji izabrana tvrtka IGH Institut iz Zagreba, zajedno sa Institutom za ceste sa sjedištem u Velesu, tvrdi makedonski portal Faktor.
Splitska zračna luka očekuje dva milijuna putnika do kraja kolovoza
OČEKIVANJA
Splitska zračna luka očekuje dva milijuna putnika do kraja kolovoza
SPLIT - Splitska gradska i zrakoplovna luka i u drugom kolovoškom vikendu očekuju na desetke tisuća putnika, a iako je u zračnoj luci više putnika u odlasku nego u dolasku procjenjuju da su brojke dobre i da će do kraja mjeseca ostvariti dva milijuna putnika.
Britanski Entain preuzima SuperSport za 920 milijuna eura
AKVIZICIJE
Britanski Entain preuzima SuperSport za 920 milijuna eura

ZAGREB - Pregovori o ulasku britanskog kladioničara Entaina u vlasničku strukturu hrvatskog SuperSporta su okončani te je dogovoreno da Entain kupuje 75 posto SuperSporta od investicijske grupe EMMA Capital, izvijestili su Entain i SuperSport.

Ukrajina zainteresovana za kapacitete Luke Bar
LUKE
Ukrajina zainteresovana za kapacitete Luke Bar
PODGORICA – Ministarstvo kapitalnih investicija Crne Gore dostavilo je Ambasadi Ukrajine u Podgorici informaciju o kapacitetima Luke Bar, a povodom njihove zainteresovanosti za sve vrste pretovara suvih tereta, tečnih tereta i kontejnera, odnosno za žitarice, naftne derivate i druge vrste robe u ovoj fazi, saopšteno je portalu podgoričkog Dana iz ovog resora.
Osniva se sve manje, a briše sve više tvrtki
GOSPODARSKI PREGLED
Osniva se sve manje, a briše sve više tvrtki
ZAGREB - Fininfo.hr donosi pregled najznačajnijih gospodarskih aktivnosti za razdoblje druge polovice srpnja.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE