GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Ina će sufinancirati projekte i ideje koji doprinose zaštiti okoliša i očuvanju klime

Ina će sufinancirati projekte i ideje koji doprinose zaštiti okoliša i očuvanju klime
ZELENI POJAS
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 26.03.2024 / 13:14
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Na Međunarodni dan šuma INA raspisuje natječaj za sufinanciranje projekata i ideja koji doprinose zaštiti okoliša i očuvanju klime. Natječaj je otvoren od 21. ožujka do 21. travnja u ponoć.

Program Zeleni pojas namijenjen je svim organizacijama civilnog društva, javnim i obrazovnim ustanovama, parkovima prirode i dobrovoljnim vatrogasnim društvima u Hrvatskoj. Na ovaj je način u proteklih 10 godina realizirano 149 projekta, koje je INA sufinancirala s više od 420.000 EUR te je zazelenjen prostor od 241.203 m².

Cilj ovogodišnjeg Inina Zelenog pojasa jest proširenje zelenih površina posebno u naseljenim mjestima i gradovima kako bi se što šire obuhvatilo područje koje zajednici osigurava ekološke, estetske, zdravstvene i klimatske dobrobiti. O projektima koji će dobiti podršku odlučivat će stručna komisija, koja će odabrati i tri dodatna projekta koji će se natjecati za najveći broj pregleda na YouTubeu.  

„S ponosom obilježavamo 11. godinu Inina Zelenog pojasa te pozivamo sve zainteresirane da se pridruže našem naporu za očuvanje okoliša. U sklopu ovog programa s partnerima smo već ostvarili značajne uspjehe u širenju zelenih površina, a sada su na redu naši gradovi i naselja. Vaša ideja može biti sljedeći korak prema održivoj budućnosti – pridružite nam se i zajedno gradimo ljepši svijet”, rekla je Tamara Karagity, direktorica Korporativnih komunikacija i marketinga Ine.

Kao primjer dobre prakse Inin program Zeleni pojas uvršten je u Globalno izvješće o održivom razvoju za 2018. godinu jer izravno pridonosi očuvanju života na Zemlji, jednom od 17 globalnih ciljeva održivog razvoja Ujedinjenih naroda. Ne propustite ovu priliku, proširite zeleni pojas svojom idejom i doprinesite očuvanju našeg planeta.

Tagovi: ina, zeleni pojas, šume, klima
PROČITAJ I OVO
Kraš odobrio dividendu
DIVIDENDA
Kraš odobrio dividendu
ZAGREB - Kraš je jučer održao Glavnu skupštinu nakon koje su objavljene odluke.
SDH i T-2 postigli dogovor oko otplate duga operatera
NESLUŽBENO
SDH i T-2 postigli dogovor oko otplate duga operatera
LJUBLJANA - Prema neslužbenim informacijama, Slovenski državni holding (SDH) postigao je dogovor s telekomunikacijskim operaterom T-2 o visini i povratu duga. Detalji za sada nisu poznati, više će se znati uskoro tijekom dana. Za 10.00 sati na Okružnom sudu u Ljubljani najavljeno je ročište za pokretanje stečajnog postupka nad T-2.
Telekom Srpske isplaćuje dividendu
DIVIDENDA
Telekom Srpske isplaćuje dividendu
BANJA LUKA - Skupština akcionara Telekoma Srpske, održana 19.juna, donijela je odluku o isplati dividende u iznosu nešto manjem od 33 miliona KM.
Telemach bi preuzeo i sve obveze T-2
NOVI DETALJI
Telemach bi preuzeo i sve obveze T-2
LJUBLJANA - Kada bi Telemach Slovenija preuzeo većinski udio u telekomunikacijskom operateru T-2, osigurao bi da T-2 ispunjava svoje obveze, kažu u Telemachu i dodaju da to uključuje i obvezu prema SDH.
Edi Kučan bit će smijenjen s čelne pozicije u 3. maju
SMJENA
Edi Kučan bit će smijenjen s čelne pozicije u 3. maju
RIJEKA - Nadzorni odbor brodogradilišta 3. maj u pozivu na Glavnu skupštinu 3. maja protivi se usvajanju izvještaja Uprave o poslovanju društva u 2023. godini.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE