GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

INA Loyalty i Arriva Hrvatska za savršeno bezbrižno putovanje

INA Loyalty i Arriva Hrvatska za savršeno bezbrižno putovanje
POGODNOSTI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 19.07.2023 / 10:45
Autor: SEEbiz
Od sada, putovanje će biti još povoljnije i pristupačnije za sve članove INA Loyalty programa koji su uvijek u potrazi za vrhunskim putničkim iskustvom. Arriva Hrvatska i INA odlučile su se udružiti kako bi pružile dodatne pogodnosti svojim vjernim članovima!

U sklopu nove suradnje, članovi INA Loyalty programa koji se učlane u Arriva Loyalty program imat će priliku ostvariti fantastičan popust od 15 % na sve Arriva Hrvatska autobusne karte za cijelu mrežu u Hrvatskoj. Pogodnost se može koristiti jednom u mjesecu, a vrijedi za sve karte kupljene putem weba ili Arriva aplikacije, uz jednostavno korištenje POSEBNOG KÔDA koji možete pronaći u INA Loyalty aplikaciji.


No, pogodnosti ne završavaju tu! Ako ste član INA Loyalty programa i Arriva Loyalty programa pronađite u Arriva Loyalty aplikaciji POSEBAN KÔD koji je potrebno unijeti na ovu internetsku stranicu kako biste dobili nadogradnju statusa i vaučer s jednokratnim popustom od 20 % na kavu ili sendvič po izboru u INA Fresh Corneru. Nakon unosa koda, kupon možete pronaći u sekciji Nagrade u INA Loyalty aplikaciji. Ovaj vrhunski gastro brend zadovoljit će svačiji ukus i pružiti dodatni užitak putovanjima.



UČLANITE SE JEDNOSTAVNO U INA LOYALTY

INA Loyalty program je već osvojio srca više od 500.000 vjernih članova, a ovom suradnjom nastavlja pružati jedinstvene pogodnosti i iskustva svojim korisnicima.

Postanite dio INA Loyalty programa, pronađite POSEBAN KÔD PREPORUKE u Arriva Loyalty aplikaciji te ga unesite prilikom registracije u INA Loyalty program u polje za Kôd preporuke u aplikaciji. Time ostvarujete pravo na automatsko preskakanje početnog statusa Blue i dolazak u status Silver u kojem možete koristiti super pogodnosti koje vam je pripremila INA, poput trajnog popusta na standardna, ali i vrhunska goriva. Ako ste već član INA Loyalty programa, imate mogućnost prelaska u viši status s još boljim pogodnostima unosom kôda na ovu internetsku stranicu, a detaljnije upute nalaze se na INA Loyalty internetskoj stranici.

Otkrijte zašto svi putuju s Arrivom i zašto se pridružuju INA Loyalty programu, idealnom suputniku na svakom putovanju! Učlanite se već danas i iskoristite odlične pogodnosti koje su vam na raspolaganju. 

Članstvom u Arriva loyalty programu putnici pak stječu nagradne bodove pri svakoj kupnji karte, a sakupljeni bodovi mogu se iskoristiti u bilo kojem trenutku i umanjiti iznos idućeg računa. Sve nove članove Arriva časti nagradnim bodovima dobrodošlice, a poklon ih čeka i za svaki rođendan na njihovom Loyalty računu. Ako još niste postali član programa vjernosti Arrive, najbrže ćete to učiniti na njihovom webu ili u mobilnoj aplikaciji Arriva Croatia.

Od ostalih benefita u kojima mogu uživati Arriva loyalty članovi izdvajamo posebne pogodnosti i nagrade Arrive te turističke agencije Arriva travel kao i ekskluzivne ponude partnera poput Ine.


INA Loyalty je program vjernosti pomoću kojeg možete sakupljati bodove prilikom svake posjete Ininim maloprodajnim mjestima i uživati u raznim pogodnostima i popustima! Učlanite se brzo i jednostavno preuzimanjem INA Loyalty aplikacije iz trgovina Google Play ili App Store ili putem internetske stranice www.inaloyalty.hr. Odmah nakon registracije u program dobivate i dar dobrodošlice – 100 bodova na svom INA Loyalty računu i ukusnu Fresh Corner kavu ili Chrunch&Go čips po izboru. Svaki od statusa programa donosi sve vrjednije nagrade i popuste, a moderna aplikacija nudi svojim korisnicima uvid u sve dostupne pogodnosti, igre i izazove. Provjerite što sve dobivate uz INA Loyalty aplikaciju – idealnog suputnika kupcima u pokretu!

Tagovi: INA Loyalty, Arriva Hrvatska
PROČITAJ I OVO
Adris u prvom kvartalu bilježi gubitak od sedam milijuna eura
GUBITAK
Adris u prvom kvartalu bilježi gubitak od sedam milijuna eura
ROVINJ - Adris grupa je u prvom tromjesečju ove godine poslovala s gubitkom od sedam milijuna eura, uz ukupni prihod od 191 milijun eura ili 15 posto većim nego u istom razdoblju 2023., pokazuje u utorak objavljeno financijsko zvješće te kompanije.
Podravka: Neto dobit u prvom tromjesečju skočila 50%
SKOK
Podravka: Neto dobit u prvom tromjesečju skočila 50%
KOPRIVNICA - Neto dobit Grupe Podravka u prvom kvartalu ove godine iznosila je 23,5 milijuna eura, što je za 7,8 milijuna eura odnosno 50 posto više nego u istom razdoblju prošle godine, izvijestila je Podravka.
Valamar bilježi dobar booking za sezonu i nastavlja sa značajnim investicijama
SOLIDNO
Valamar bilježi dobar booking za sezonu i nastavlja sa značajnim investicijama
POREČ – Valamar grupa objavila je rezultate za prvo tromjesečje 2024. godine koji zbog izrazite sezonalnosti u turizmu nisu indikativni za cijelu godinu iako pokazuju pozitivan trend za nadolazeću sezonu i dobar booking.
Zagrebački holding smanjio dug u 2023.
POBOLJŠANJE
Zagrebački holding smanjio dug u 2023.
ZAGREB - Zagrebački holding je objavio rezultate poslovanja za 2023. godinu. Kažu da je zadržano pozitivno poslovanje, nastavljeno razduživanje te da su pokrenute investicije.
HT u prvom kvartalu povećao prihode, ali smanjio neto dobit
SOLIDNO
HT u prvom kvartalu povećao prihode, ali smanjio neto dobit
ZAGREB - Hrvatski telekom (HT) u prvom je tromjesečju ove godine ostvario 243,1 milijun eura prihoda ili 4,8 posto više nego u istom lanjskom razdoblju, dok je neto dobit nakon nekontrolirajućih udjela smanjena, za 1,7 posto, na 27,1 milijun eura, podaci su iz financijskog izvješća HT-a objavljenog u utorak.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE