GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Inovativna rješenja grijanja doma

Inovativna rješenja grijanja doma
GRIJANJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 29.12.2023 / 11:03
Autor: SEEbiz
Ako ste u potrazi za novim rješenjem za grijanje vašeg doma koje će zagrijati svaku prostoriju bez prekomjerne potrošnje energije, razmislite o investiranju u dizalicu topline.

Dizalice topline predstavljaju ključnu tehnologiju u postizanju energetske efikasnosti i održivosti u modernim sistemima grijanja i hlađenja. U tom kontekstu, Samsung EHS Mono R290 dizalica topline izdvaja se kao inovativno rješenje koje objedinjuje učinkovitost i održivost.

Pametno rješenje za svaki dom

Glavne značajke EHS Mono R290 dizalice topline uključuju visoku učinkovitost pri pretvaranju energije iz okoline u toplinsku energiju za potrebe grijanja. Ova tehnologija smanjuje potrošnju električne energije, čime doprinosi smanjenju troškova energije i utjecaju na okoliš. Dodatna prednost Mono R290 dizalice topline je njena sposobnost prilagodbe različitim potrebama korisnika, bilo da se radi o grijanju prostora, zagrijavanju vode ili hlađenju, a uz širok izbor kapaciteta od 5, 8, 12, i 16 kW prigodna je za razne veličine prostora. Manje jedinice od 5 i 8 kW ističu se kompaktnim dimenzijama od 850 mm, dok snažnije jedinice od 12 i 16 kW zadržavaju performanse uz dimenzije od oko 1000 mm. Osim toga, EHS Mono R290 dizalica topline integrira inteligentno upravljanje potrošnjom energije putem SmartThings Energy aplikacije gdje korisnicima pruža detaljne uvide, automatizaciju štednje energije i podršku za postizanje nulte stope emisija u kućanstvu. Povezivanjem s aplikacijom moguće je nadzirati i optimizirati potrošnju energije, osiguravajući optimalnu učinkovitost grijanja i energetsku uštedu.

Napredne značajke dizalice topline

Jedna od ključnih prednosti ovog sustava je njegov tihi rad u četiri koraka, čime proizvodi nevjerojatno nisku razinu buke od samo 35 dB(A). Vanjska jedinica dodatno je opremljena dvoslojnim sustavom zvučne izolacije, koristeći patentirani dizajn Groove Grid Felt koji prigušuje buku kompresora i apsorbira vibracije, osiguravajući mirno okruženje bez ometanja. Osim toga, EHS Mono R290 dizalica topline pruža iznimnu fleksibilnost održavanja temperature tople vode do visokih 75 °C. Ova karakteristika čini dizalicu topline optimalnim izborom za starije domove sa zastarjelim sustavima grijanja. U Europi, gdje mnoge kuće i dalje zahtijevaju visoku temperaturu vode od 65 °C i više za efikasno grijanje, EHS Mono R290 osigurava kontinuiranu opskrbu toplom vodom, zadovoljavajući potrebe korisnika svojim visokim standardima.
Održivo i ekološki prihvatljivo grijanje prostora
EHS Mono R290 serija pridržava se europskih propisa o emisiji stakleničkih plinova, čime osigurava da korisnici dobiju pouzdano i održivo rješenje za svoje potrebe grijanja i hlađenja. Koristeći prirodnu tvar R290 s niskim GWP-om od 3 umjesto uobičajene R32, unutarnji dijelovi su prilagođeni za učinkovito odvajanje radne tvari R290 od ostatka sustava. U usporedbi s alternativnim rješenjima grijanja koja koriste druge radne tvari, ova dizalica topline predstavlja korak naprijed prema održivijoj budućnosti, kombinirajući tehnološki napredak s odgovornošću prema okolišu.
EHS Mono R290 dizalica topline predstavlja odličan primjer tehnološkog inženjeringa usmjerenog ka održivosti. Kroz korištenje prirodnog rashladnog sredstva i visokoučinkovite tehnologije, ova dizalica topline pridonosi smanjenju ekološkog utjecaja, istovremeno pružajući učinkovito i prilagodljivo rješenje za potrebe grijanja i hlađenja.

Tagovi: Samsung, grijanje, klima
PROČITAJ I OVO
Podravka: Neto dobit u prvom tromjesečju skočila 50%
SKOK
Podravka: Neto dobit u prvom tromjesečju skočila 50%
KOPRIVNICA - Neto dobit Grupe Podravka u prvom kvartalu ove godine iznosila je 23,5 milijuna eura, što je za 7,8 milijuna eura odnosno 50 posto više nego u istom razdoblju prošle godine, izvijestila je Podravka.
Valamar bilježi dobar booking za sezonu i nastavlja sa značajnim investicijama
SOLIDNO
Valamar bilježi dobar booking za sezonu i nastavlja sa značajnim investicijama
POREČ – Valamar grupa objavila je rezultate za prvo tromjesečje 2024. godine koji zbog izrazite sezonalnosti u turizmu nisu indikativni za cijelu godinu iako pokazuju pozitivan trend za nadolazeću sezonu i dobar booking.
Zagrebački holding smanjio dug u 2023.
POBOLJŠANJE
Zagrebački holding smanjio dug u 2023.
ZAGREB - Zagrebački holding je objavio rezultate poslovanja za 2023. godinu. Kažu da je zadržano pozitivno poslovanje, nastavljeno razduživanje te da su pokrenute investicije.
HT u prvom kvartalu povećao prihode, ali smanjio neto dobit
SOLIDNO
HT u prvom kvartalu povećao prihode, ali smanjio neto dobit
ZAGREB - Hrvatski telekom (HT) u prvom je tromjesečju ove godine ostvario 243,1 milijun eura prihoda ili 4,8 posto više nego u istom lanjskom razdoblju, dok je neto dobit nakon nekontrolirajućih udjela smanjena, za 1,7 posto, na 27,1 milijun eura, podaci su iz financijskog izvješća HT-a objavljenog u utorak.
Coca-Cola HBC nadmašila očekivanja na krilima velike potražnje
DOBRE BROJKE
Coca-Cola HBC nadmašila očekivanja na krilima velike potražnje
BERN - Punionica Coca-Cola HBC nadmašila je tržišne prognoze prihoda u prvom tromjesečju u utorak i ponovila da će se njezina operativna dobit ove godine dodatno povećati, podržana snažnom potražnjom za kavom, energetskim i gaziranim pićima.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE