GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Inovativna rješenja grijanja doma

Inovativna rješenja grijanja doma
GRIJANJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 29.12.2023 / 11:03
Autor: SEEbiz
Ako ste u potrazi za novim rješenjem za grijanje vašeg doma koje će zagrijati svaku prostoriju bez prekomjerne potrošnje energije, razmislite o investiranju u dizalicu topline.

Dizalice topline predstavljaju ključnu tehnologiju u postizanju energetske efikasnosti i održivosti u modernim sistemima grijanja i hlađenja. U tom kontekstu, Samsung EHS Mono R290 dizalica topline izdvaja se kao inovativno rješenje koje objedinjuje učinkovitost i održivost.

Pametno rješenje za svaki dom

Glavne značajke EHS Mono R290 dizalice topline uključuju visoku učinkovitost pri pretvaranju energije iz okoline u toplinsku energiju za potrebe grijanja. Ova tehnologija smanjuje potrošnju električne energije, čime doprinosi smanjenju troškova energije i utjecaju na okoliš. Dodatna prednost Mono R290 dizalice topline je njena sposobnost prilagodbe različitim potrebama korisnika, bilo da se radi o grijanju prostora, zagrijavanju vode ili hlađenju, a uz širok izbor kapaciteta od 5, 8, 12, i 16 kW prigodna je za razne veličine prostora. Manje jedinice od 5 i 8 kW ističu se kompaktnim dimenzijama od 850 mm, dok snažnije jedinice od 12 i 16 kW zadržavaju performanse uz dimenzije od oko 1000 mm. Osim toga, EHS Mono R290 dizalica topline integrira inteligentno upravljanje potrošnjom energije putem SmartThings Energy aplikacije gdje korisnicima pruža detaljne uvide, automatizaciju štednje energije i podršku za postizanje nulte stope emisija u kućanstvu. Povezivanjem s aplikacijom moguće je nadzirati i optimizirati potrošnju energije, osiguravajući optimalnu učinkovitost grijanja i energetsku uštedu.

Napredne značajke dizalice topline

Jedna od ključnih prednosti ovog sustava je njegov tihi rad u četiri koraka, čime proizvodi nevjerojatno nisku razinu buke od samo 35 dB(A). Vanjska jedinica dodatno je opremljena dvoslojnim sustavom zvučne izolacije, koristeći patentirani dizajn Groove Grid Felt koji prigušuje buku kompresora i apsorbira vibracije, osiguravajući mirno okruženje bez ometanja. Osim toga, EHS Mono R290 dizalica topline pruža iznimnu fleksibilnost održavanja temperature tople vode do visokih 75 °C. Ova karakteristika čini dizalicu topline optimalnim izborom za starije domove sa zastarjelim sustavima grijanja. U Europi, gdje mnoge kuće i dalje zahtijevaju visoku temperaturu vode od 65 °C i više za efikasno grijanje, EHS Mono R290 osigurava kontinuiranu opskrbu toplom vodom, zadovoljavajući potrebe korisnika svojim visokim standardima.
Održivo i ekološki prihvatljivo grijanje prostora
EHS Mono R290 serija pridržava se europskih propisa o emisiji stakleničkih plinova, čime osigurava da korisnici dobiju pouzdano i održivo rješenje za svoje potrebe grijanja i hlađenja. Koristeći prirodnu tvar R290 s niskim GWP-om od 3 umjesto uobičajene R32, unutarnji dijelovi su prilagođeni za učinkovito odvajanje radne tvari R290 od ostatka sustava. U usporedbi s alternativnim rješenjima grijanja koja koriste druge radne tvari, ova dizalica topline predstavlja korak naprijed prema održivijoj budućnosti, kombinirajući tehnološki napredak s odgovornošću prema okolišu.
EHS Mono R290 dizalica topline predstavlja odličan primjer tehnološkog inženjeringa usmjerenog ka održivosti. Kroz korištenje prirodnog rashladnog sredstva i visokoučinkovite tehnologije, ova dizalica topline pridonosi smanjenju ekološkog utjecaja, istovremeno pružajući učinkovito i prilagodljivo rješenje za potrebe grijanja i hlađenja.

Tagovi: Samsung, grijanje, klima
PROČITAJ I OVO
BHP razmatra novu ponudu za Anglo American
OPCIJE
BHP razmatra novu ponudu za Anglo American
LONDON - Kako vrijeme istječe u pokušaju preuzimanja Anglo Americana vrijednom 43 milijarde dolara, BHP grupa se suočava s kritičnim pitanjem: što bi bilo potrebno da se manja tvrtka privuče za pregovarački stol u sljedećih nekoliko dana?
Dobit Metalca iz Gornjeg Milanovca u 2023. porasla oko 10 odsto
RAST
Dobit Metalca iz Gornjeg Milanovca u 2023. porasla oko 10 odsto
BEOGRAD - Neto dobit holdinga Metalac iz Gornjeg Milanovca porasla je 2023. godine 10,1 odsto, na 678,4 miliona dinara, saopštila je danas brokerska kuća Momentum Securities.
Dioničarima Cinkarne smiješi se dividenda od 0,90 eura
DIVIDENDA
Dioničarima Cinkarne smiješi se dividenda od 0,90 eura
CELJE - Dioničari Cinkarne Celje će na skupštini sazvanoj za 19. lipnja odlučiti da se dio bilančne dobiti za prošlu godinu, u iznosu nešto više od sedam milijuna kuna, rasporedi za dividendu.
Novi poslovi Ericssona Nikole Tesle vrijedni 11 milijuna eura
POSLOVI
Novi poslovi Ericssona Nikole Tesle vrijedni 11 milijuna eura
ZAGREB - Novi poslovi Ericssona Nikole Tesle vrijedni su 11 milijuna eura. Riječ je o proširenju i modernizaciji komunikacijskih mreža, kao i digitalnoj transformaciji društva.
Grupa Sava osiguranje s 48,3 posto većom kvartalnom dobiti
SKOK
Grupa Sava osiguranje s 48,3 posto većom kvartalnom dobiti
LJUBLJANA - Grupa Sava osiguranje u prvom je ovogodišnjem tromjesečju povećala obujam poslovanja za 18,4 posto, na 307,8 milijuna eura, čemu je ponajviše pridonio rast bruto premije i imovinskih i životnih osiguranja. S 29,8 milijuna eura čista dobit veća je za 48,3 posto.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE