GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Inovativna rješenja tvrtke Samsung unapređuju živote na sveobuhvatan i održiv način

Inovativna rješenja tvrtke Samsung unapređuju živote na sveobuhvatan i održiv način
KLIMA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 07.09.2023 / 13:35
Autor: SEEbiz
U današnjem svijetu gdje su briga za okoliš i udobnost ključni, tvrtka Samsung prednjači inovativnim rješenjima koja donose značajna poboljšanja u svakodnevni život.

Posebno se ističu njihova održiva i sveobuhvatna rješenja u području klimatizacije, a korištenjem najnovijih tehnologija, poput energetski učinkovitih uređaja minimaliziraju ekološki otisak. Tako, tvrtka Samsung ne samo da unaprjeđuje kvalitetu života, već i aktivno doprinosi zaštiti okoliša te potiče svoje korisnike na veću odgovornost prema planeti.

Nova era pametnog hlađenja

Inovativna linija Samsung WindFree™ klimatizacijskih uređaja osigurava ugodnu radnu temperaturu i sprječava neugodan hladni propuh jer koristi tisuće mikrorupica kako bi ujednačeno rasporedila svježi zrak po prostorijama. Zahvaljujući tehnološkom napretku WindFree™ hlađenja, briga o naglim promjenama temperature postaje nepotrebna.



Također, korak prema pametnoj tehnologiji olakšava inteligentna opcija AI Auto Comfort koji analizira uvjete u prostoriji i korisnikove obrasce korištenja te automatski prilagođava rad sustava kako bi temperatura uvijek bila optimalna. Osim toga, Samsung kompresor s tehnologijom digitalnog pomoćnog inventara korisnicima jamči smanjenu potrošnju energije, a zahvaljujući svojim snažnim neodimijskim magnetima i prigušivačem, brzo hladi prostoriju bez nepotrebnog gubitka energije te drži vibracije i razinu buke na minimumu. Još jedna ključna odlika ovih klimatizacijskih uređaja je i ECO način rada koji troši manje energije, dok istovremeno učinkovito hladi prostoriju. Posebno je koristan kada temperatura vani nije previše visoka pa korisnik može bezbrižno uživati u svom domu te štedjeti energiju i novac.

Jedan cilj – najugodniji boravak u prostoru

WindFree™ linija proizvoda obuhvaća četiri različita modela: WindFree™ Elite, WindFree Pure 1.0, WindFree™ Avant i Windfree™ Comfort, koji koriste naprednu tehnologiju kako bi osigurali potpuno novo iskustvo udobnosti u svakom prostoru. Zajednička odlika im je Tri-Care Filter koji održava zrak čistim, a sastoji se od tri sloja koji uključuje gusti filter za veće čestice površine, vlakna i životinjske dlake. Također sadrži i filter s premazom od zeolita koji hvata fine čestice prašine i pomaže smanjiti prisutnost virusa, bakterija i alergena. Način djelovanja WindFree™ Good Sleep stvara savršeno okruženje za neometan i kvalitetan san, eliminirajući neugodni osjećaj hladnog zraka. Zahvaljujući pametnom upravljanju temperaturom, inovativno hlađenje će korisnicima omogućiti da se probude svježi i odmorni.



Senzor za otkrivanje pokreta igra ključnu ulogu u učinkovitom hlađenju prostora jer ako senzor ne detektira pokret 20 minuta, automatski prelazi na WindFree™ način rada koji minimalizira protok zraka, čime se smanjuje nepotrebna potrošnja energije. Nakon što ponovno detektira pokret u prostoriji, uređaj se vraća na uobičajeni način rada, pružajući pritom i prilagođeno usmjeravanje protoka zraka.

Kroz Samsung SmartThings aplikaciju korisnik ima pametnu kontrolu nad prostorom u kojem boravi, a sva kompatibilna oprema može se povezati putem Wi-Fi mreže, automatizirati i upravljati putem jedne jedinstvene aplikacije. Nakon što korisnik postavi svoj SmartThings profil, aplikacija automatski prepoznaje sve kompatibilne uređaje u okruženju.



Samsung kontinuirano potvrđuje svoju predanost inovacijama, a sposobnost da konstantno transformira tehnologiju u praktična i svakodnevna rješenja ogleda se kroz njegove vrhunske inovativne uređaje i iskustva zadovoljnih korisnika.

Tagovi: Samsung, Samsung Electronics, Samsung WindFree
PROČITAJ I OVO
Adidas ostvario snažan rast, iznimka Sjeverna Amerika
RAST
Adidas ostvario snažan rast, iznimka Sjeverna Amerika
BERLIN - Njemačka grupa za proizvodnju sportske robe Adidas ostvarila je snažan rast početkom godine - s izuzetkom važnog tržišta Sjeverne Amerike.
Kraš povećao prihode i neto dobit u prvom kvartalu
DOBRA GODINA
Kraš povećao prihode i neto dobit u prvom kvartalu
ZAGREB - Nerevidirani konsolidirani rezultati za prvi kvartal 2024. godine pokazuju da je Kraš grupa održala stabilnost poslovanja te ostvarila neto dobit u iznosu od 1,45 milijuna eura, odnosno 0,88 milijuna eura više od dobiti ostvarene u istom razdoblju prošle godine.
Lufthansa značajno povećala gubitak
SVE GORE
Lufthansa značajno povećala gubitak
FRANKFURT - Njemačka zrakoplovna kompanija Lufthansa izvijestila je u utorak da je prvo tromjesečje zaključila sa znatno većim gubitkom, izdvojivši među glavnim razlozima val štrajkova.
Adris u prvom kvartalu bilježi gubitak od sedam milijuna eura
GUBITAK
Adris u prvom kvartalu bilježi gubitak od sedam milijuna eura
ROVINJ - Adris grupa je u prvom tromjesečju ove godine poslovala s gubitkom od sedam milijuna eura, uz ukupni prihod od 191 milijun eura ili 15 posto većim nego u istom razdoblju 2023., pokazuje u utorak objavljeno financijsko zvješće te kompanije.
Podravka: Neto dobit u prvom tromjesečju skočila 50%
SKOK
Podravka: Neto dobit u prvom tromjesečju skočila 50%
KOPRIVNICA - Neto dobit Grupe Podravka u prvom kvartalu ove godine iznosila je 23,5 milijuna eura, što je za 7,8 milijuna eura odnosno 50 posto više nego u istom razdoblju prošle godine, izvijestila je Podravka.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE