GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Jadranka s optimizmom dočekuje turističku i predsezonu i sezonu

Jadranka s optimizmom dočekuje turističku i predsezonu i sezonu
OPTIMIZAM
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 02.04.2021 / 09:40
Autor: SEEbiz / H
MALI LOŠINJ - Malološinjska tvrtka Jadranka turizam s brendom Lošinj Hotels&Villas s optimizmom počinje predsezonu za uskrsne blagdane s tri otvorena hotela, za koja ima dosta upita i rezervacija što očekuje i u idućim tjednima, kao i da će vrlo brzo otvoriti sve kapacitete.

Za uskrs će Lošinj Hotels&Villas imati otvorene hotele Bellevue i Alhambra u Malom te hotel Vitality Punta u Velom Lošinju.

"U epidemiološkim okolnostima turisti najčešće biraju destinacije u kojima su bili i ranije i gdje se osjećaju sigurno. Svakako vjerujemo da ćemo ove godine imati i značajno dulju sezonu nego prošle te osim u ljetnoj sezoni očekujemo dobru popunjenost i u predsezoni i posezoni", kažu na upit Hine iz jedne od vodećih otočnih hotelskih kuća u Hrvatskoj.

Goste najviše očekuju s bližih tržišta s kojih najčešće dolaze automobilom i to u idućim tjednima dosta njih iz Hrvatske, dijelom i iz Slovenije, a u ljetu vjeruju da će im doći i s njihovih drugih tradicionalnih tržišta Njemačke, Austrije i Italije, kod kojih već primjećuju trend sve većeg broja rezervacija.

Na pitanje o cijenama ove godine, kažu kako vjeruju da je najbolji pristup ponuda dodane vrijednosti gostima, zbog čega su se usmjerili na kreiranje dodatne ponude u kojoj svaki gost može pronaći nešto za sebe.

"S obzirom na rastući trend mikro godišnjih odmora predviđamo da će last minute ponuda i odlučivanje o odlasku na odmor u posljednjem trenutku imati značajan utjecaj na sezonu", kažu iz Jadranke turizma.

Sigurnost i dobrobit zaposlenih i gostiju te unapređenje kvalitete prioritet

Vjeruju da će najavljeno uvođenje covid putovnice biti korak prema olakšavanju putovanja i normalizaciji života, ali i vraćanju osjećaja sigurnosti i povjerenja, čemu pridonosi i provedba utvrđenih sigurnosnih protokola.

Zbog nastavka pandemije oni, kao i drugi hotelijeri u Hrvatskoj, detaljno prate i provode sigurnosne protokole i mjere te im prilagođavaju poslovanje kako bi se gosti i zaposlenici osjećali sigurno i bili opušteni na odmoru.

Naglašavaju da im je sigurnost dobrobit zaposlenika i gostiju prioritet, te da su omogućili i zdravstvenu sigurnost i istovremeno zadržali kvalitetu usluga na najvišoj razini.

"Ponosni smo na predani tim od nešto manje od 500 stalno zaposlenih djelatnika, a njima planiramo ove sezone pridružiti i 500-ak sezonskih radnika kako bi mogli nastaviti unapređivati visoku razinu usluge. Svi daljnji planovi ovisit će prvenstveno o razvoju sezone, ali naš cilj je kao i do sada osigurati svim zaposlenicima kvalitetne uvjete rada", ističu iz Jadranke turizma.

Tagovi: Jadranka turizam, Jadranka, hotel Bellevue, hotel Alhambra, Lošinj Hotels&Villas, Mali Lošinj, hrvatski turizam
PROČITAJ I OVO
Glovo suspendirao planove za širenje u Albaniji
ODLUKE
Glovo suspendirao planove za širenje u Albaniji
TIRANA - Španjolski Glovo, dio njemačke online tvrtke za dostavu hrane Delivery Hero, priopćio je da je odlučio privremeno obustaviti svoje širenje na albansko tržište.
Vodstvo Luke Koper predlaže dva eura bruto dividende
DIVIDENDA
Vodstvo Luke Koper predlaže dva eura bruto dividende
KOPER - Uprava i nadzorni odbor Luke Koper predlažu godišnjoj skupštini dioničara da se od gotovo 43,9 milijuna eura bilančne dobiti 28 milijuna eura, odnosno dva eura bruto po dionici, namijeni za isplatu dividende.
Švicarski čokoladni div investira u uzgajivače kakaa
INVESTICIJE
Švicarski čokoladni div investira u uzgajivače kakaa
BERN - Barry Callebaut AG ulaže u uzgoj kakaovca dok cijene ključnog sastojka čokolade rastu, smanjujući profite za slastičare.
Uprava i NO Končara predlažu isplatu dividende od 2,5 eura
DIVIDENDA
Uprava i NO Končara predlažu isplatu dividende od 2,5 eura
ZAGREB - Uprava i Nadzorni odbor Končara d.d. predložili su u četvrtak glavnoj skupštini isplatu dividende dioničarima u visini od 2,5 eura po dionici, što je za pola eura više nego lani.
Većinski vlasnik nije uspio konsolidirati vlasništvo u Messer Tehnogasu
EPILOG
Većinski vlasnik nije uspio konsolidirati vlasništvo u Messer Tehnogasu
BEOGRAD - Messer SE, većinski vlasnik Messer Tehnogasa, nije uspio prikupiti 185.711 dionica, odnosno 17,91 posto kapitala i tako konsolidirati vlasništvo u toj tvrtki, ali je u ponudi za preuzimanje uspio kupiti 36.396 dionica ili 3,51 posto kapitala.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE