GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Jamnica u zaposlenike ulaže dodatnih tri milijuna eura

Jamnica u zaposlenike ulaže dodatnih tri milijuna eura
INVESTICIJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 04.03.2024 / 11:13
Autor: SEEbiz
ZAGREB – Jamnica, vodeća hrvatska kompanija u proizvodnji i prodaji mineralnih voda i pića ulaže rekordnih tri milijuna eura u materijalna primanja svojih gotovo 1.000 zaposlenika.

Povijesno je ovo najveće dodatno ulaganje dosad na godišnjoj osnovi za radnu snagu Jamnice, a odnosi se na povećanje bruto plaća i dodatka za topli obrok zaposlenika od 1. travnja 2024. godine. Najavljena su i daljnja zapošljavanja u Jamnici o čemu govori činjenica kako su već otvoreni natječaji za velik broj sezonskih, ali i stalnih radnika.

„Ovo ulaganje proizlazi iz izvrsnih financijskih rezultata koje je Jamnica ostvarila u prethodnoj poslovnoj godini. Kontinuirano povećavamo materijalna primanja našim zaposlenicima, a ovo je dosad najveće ulaganje na što smo osobito ponosni. Zaposlenici imaju ključnu ulogu u postizanju naših uspjeha i iznimnih rezultata. Na ovaj način želimo im zahvaliti na predanosti i zajedničkim postignućima. Dodatno, kontinuiranim ulaganjima u zaposlenike želimo stvarati okruženje u kojem svaki kolega može rasti i razvijati se. Ovim najvećim godišnjim povećanjem primanja u povijesti Jamnice potvrđujemo naše usmjerenje za stvaranjem konkurentnih i motivirajućih uvjeta rada, kao i unapređivanje benefita za naše zaposlenike“, izjavio je Siniša Mužić, predsjednik Uprave Jamnice i Grupe pića.

Osim povećanja bruto plaća koje su kod Jamničinih zaposlenika konkurentne, Jamnica također kontinuirano ulaže i u dodatna primanja pa tako svaki zaposlenik Jamnice ima pravo na novčane nagrade: regres, božićnica, dar za dijete, uskrsnica te topli obrok. U 2024. Jamnica će isplatiti najmanje 1.500 eura svakom zaposleniku, uz dodatni dar za svako dijete u iznosu od 120 eura.

Jamnica je poželjan poslodavac što potvrđuju i certifikati Poslodavac partner i Tvrtka Prijatelj Zdravlja te benefiti koje kompanija zaposlenicima kontinuirano osigurava, kao što su besplatni sistematski i specijalistički pregledi, edukativne aktivnosti o zdravlju, važnosti konzumiranja vode i zdravim prehrambenim navikama, MultiSport pogodnosti, organiziranje radionica o važnosti mentalnog zdravlja, zdravlja općenito i o izazovima roditeljstva. Uz to, vodi se računa i o sigurnosti zaposlenika na radnom mjestu, stoga, u Jamnici ulažu u zaštitu na radu i radnim procesima te osiguravanje osnovnih uvjeta za produktivnost.

Tagovi: jamnica, fortenova, mužić
PROČITAJ I OVO
BHP razmatra novu ponudu za Anglo American
OPCIJE
BHP razmatra novu ponudu za Anglo American
LONDON - Kako vrijeme istječe u pokušaju preuzimanja Anglo Americana vrijednom 43 milijarde dolara, BHP grupa se suočava s kritičnim pitanjem: što bi bilo potrebno da se manja tvrtka privuče za pregovarački stol u sljedećih nekoliko dana?
Dobit Metalca iz Gornjeg Milanovca u 2023. porasla oko 10 odsto
RAST
Dobit Metalca iz Gornjeg Milanovca u 2023. porasla oko 10 odsto
BEOGRAD - Neto dobit holdinga Metalac iz Gornjeg Milanovca porasla je 2023. godine 10,1 odsto, na 678,4 miliona dinara, saopštila je danas brokerska kuća Momentum Securities.
Dioničarima Cinkarne smiješi se dividenda od 0,90 eura
DIVIDENDA
Dioničarima Cinkarne smiješi se dividenda od 0,90 eura
CELJE - Dioničari Cinkarne Celje će na skupštini sazvanoj za 19. lipnja odlučiti da se dio bilančne dobiti za prošlu godinu, u iznosu nešto više od sedam milijuna kuna, rasporedi za dividendu.
Novi poslovi Ericssona Nikole Tesle vrijedni 11 milijuna eura
POSLOVI
Novi poslovi Ericssona Nikole Tesle vrijedni 11 milijuna eura
ZAGREB - Novi poslovi Ericssona Nikole Tesle vrijedni su 11 milijuna eura. Riječ je o proširenju i modernizaciji komunikacijskih mreža, kao i digitalnoj transformaciji društva.
Grupa Sava osiguranje s 48,3 posto većom kvartalnom dobiti
SKOK
Grupa Sava osiguranje s 48,3 posto većom kvartalnom dobiti
LJUBLJANA - Grupa Sava osiguranje u prvom je ovogodišnjem tromjesečju povećala obujam poslovanja za 18,4 posto, na 307,8 milijuna eura, čemu je ponajviše pridonio rast bruto premije i imovinskih i životnih osiguranja. S 29,8 milijuna eura čista dobit veća je za 48,3 posto.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE