GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Justo odsad dostupan i u Hrvatskoj

Justo odsad dostupan i u Hrvatskoj
USLUGE ZA KAFIĆE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 14.10.2020 / 17:57
Autor: SEEbiz
RIJEKA - Tvrtka Andi Europe, s postojećim kontaktima i infrastrukturom diljem svijeta, predstavit će Justo na nadolazećem Sajmu HoReCa Adria 2020, na štandu broj 8, koji se održava od 22. do 24. listopada 2020 u Opatiji.

Usluga Justo ne zahtijeva preuzimanje aplikacije već se pametnim telefonom skenira QR kod koji je postavljen u objektu (preko skenera, Vibera…). Zatim se može pregledati jelovnik ili izbornik usluga te odabrati i naručiti. Osoblje prima na svoje pametne telefone ili satove poruku s detaljima narudžbe, što čini uslugu ne samo brzom nego i sigurnom. Plaćanje se također vrši online, a postoji mogućnost i online napojnice i ocjenjivanja objekta. Justo dozvoljava dodavanje na narudžbu, te rezervaciju: možete primjerice rezervirati stol s već pripremljenim jelom u decidirano vrijeme. Justo nudi i opcije određivanja je li narudžba za van, za u objektu ili za dostavu.

Cijeli proces poprilično je jednostavan i na inovativan način rješava nekoliko problema odjednom: smanjuje se kontakt osoblja i gostiju, smanjuje se opterećenost osoblja, smanjuje se vrijeme čekanja što utječe na zadovoljstvo gostiju i omogućuje se voditelju ili vlasniku objekta nadgledanje cjelokupnog procesa.

Justo je moderna, intuitivna aplikacija koja uvelike olakšava poslovanje ugostiteljskim objektima i hotelima, te im omogućuje pružanje brže, efikasnije i sigurnije usluge. Justo je namijenjen i malim i velikim objektima te lancima objekata, a sa više od 50 funkcionalnosti omogućuje prilagodbu poslovanju određenog objekta i personalizaciju. S Justom ste korak ispred, kao i izvan krize.

Sudjelovanjem na Sajmu HoReCa Adria, tvrtka Andi Europe predstavit će uslugu Justo, a na izlagačkom štandu broj 8 možete provjeriti koliko je jednostavno i efikasno upravljati Justom. Za više informacija o Justu – inovativnoj usluzi nove generacije prilagođene novim vremenima, posjetite web stranicu.

Tagovi: Justo, usluge za kafiće, Andi Europe, Sajam HoReCa Adria
PROČITAJ I OVO
Većinski vlasnik nije uspio konsolidirati vlasništvo u Messer Tehnogasu
EPILOG
Većinski vlasnik nije uspio konsolidirati vlasništvo u Messer Tehnogasu
BEOGRAD - Messer SE, većinski vlasnik Messer Tehnogasa, nije uspio prikupiti 185.711 dionica, odnosno 17,91 posto kapitala i tako konsolidirati vlasništvo u toj tvrtki, ali je u ponudi za preuzimanje uspio kupiti 36.396 dionica ili 3,51 posto kapitala.
Novi ugovori Ericssona Nikole Tesle vrijedni 4 milijuna eura
POSLOVI
Novi ugovori Ericssona Nikole Tesle vrijedni 4 milijuna eura
ZAGREB - Ericsson Nikola Tesla potpisao je nove ugovore vrijedne 4 milijuna eura. Ugovori su iz područja komunikacijskih mreža i digitalne transformacije društva.
Dalekovodu veliki posao u Norveškoj
POSLOVI
Dalekovodu veliki posao u Norveškoj
ZAGREB - Dalekovod je izvijestio kako je odabran kao izvođač radova na poslu u Norveškoj.
Nestle u fokusu velikog skandala, pročitajte kako su diskriminirali siromašnu djecu
STRAŠNO
Nestle u fokusu velikog skandala, pročitajte kako su diskriminirali siromašnu djecu
LONDON - Nestle, najveća svjetska tvrtka za široku potrošnju, dodaje šećer i med mlijeku i proizvodima od žitarica za bebe koji se prodaju u mnogim siromašnijim zemljama, suprotno međunarodnim smjernicama usmjerenim na prevenciju pretilosti i kroničnih bolesti, navodi se u izvješću švicarske istraživačke organizacije "Public Eye ".
Odbijena jedina ponuda za zakup nikšićke Željezare
EPILOG
Odbijena jedina ponuda za zakup nikšićke Željezare
NIKŠIĆ - Ponuda švajcarske kompanije 8B Capital za zakup nikšićke Željezare, odbijena je odlukom komisije.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE