GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

JYSK uveo novu opciju online kupovine uz besplatnu dostavu

JYSK uveo novu opciju online kupovine uz besplatnu dostavu
USLUGE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 05.11.2020 / 09:48
Autor: SEEbiz
ZAGREB – Uvođenjem nove opcije kupovine na JYSK.hr kupci od sada mogu odabrati opciju „Naručite online i preuzmite u trgovini“ kao mogućnost dostave.

To znači da svoju narudžbu u minimalnom iznosu od 600 kuna plaćaju online, a onda se ona BESPLATNO dostavlja u trgovinu po izboru kupca. Odmah po dostavi paketa u trgovinu, kupci dobivaju obavijest kada je sve spremno za preuzimanje.

Što je drugačije u odnosu na uobičajenu online kupovinu?

Kupovina na JYSK.hr ostaje potpuno ista, samo će se pri završetku kupovine pojaviti opcija „Dostava u trgovinu“. Uz mogućnost izbora trgovine u koju kupci žele dostavu, dobit će i procijenjeno vrijeme dostave te primiti e-mail ili SMS kada bude spremna za preuzimanje. Po primitku obavijesti kupci će imati 7 dana da preuzmu svoju narudžbu u odabranoj trgovini.

Prednosti „naručite online i preuzmite u trgovini“

Kod opcije „Naručite online i preuzmite u trgovini“ plaćanje se odvija online što ovu varijantu trgovine čini potpuno sigurnom uz izbjegavanje kontakata unutar trgovine s drugim kupcima. Artikli se šalju direktno iz JYSK distributivnog centra i ne zavise o dostupnosti zaliha u trgovinama, a izbor proizvoda koji su dostupni preko navedene opcije je puno širi s obzirom na to da u ovoj varijanti kupci imaju mogućnost naručiti i „online only“ artikle uz besplatan trošak dostave.

Više informacija o novoj opciji kupovine pronađite na JYSK.hr

Tagovi: JYSK, online trgovina, besplatna dostava
PROČITAJ I OVO
Preminuo Miran Goslar, otac Mercatora
IN MEMORIAM
Preminuo Miran Goslar, otac Mercatora
LJUBLJANA - Preminuo je poduzetnik Miran Goslar, objavila je Općina Ljubljana (Mol), čiji je on bio počasni građanin. Između ostalog, bio je generalni direktor Mercatora, a nadgledao je i privatizaciju ove tvrtke.
Carrefour dolazi u Srbiju
TRGOVINA
Carrefour dolazi u Srbiju
PARIZ - Jedan od najvećih maloprodajnih lanaca u svetu francuski Carrefour dolazi u Srbiju.
Mastercard ugodno iznenadio analitičare
DOBRE BROJKE
Mastercard ugodno iznenadio analitičare
NEW YORK - Američki pružatelj usluga plaćanja kreditnim i debitnim karticama Mastercard u prvom je ovogodišnjem tromjesečju ostvario 6,35 milijardi dolara (5,92 milijarde eura) prihoda, što je za desetinu više nego u istom razdoblju prošle godine.
Veći troškovi pritisnuli dobit GlaxoSmithKlinea
PRITISCI
Veći troškovi pritisnuli dobit GlaxoSmithKlinea
LONDON - Britanski farmaceutski koncern GlaxoSmithKline (GSK) u prvom je ovogodišnjem tromjesečju ostvario manju neto dobit, unatoč rastu prihoda.
Starbucks ispod očekivanja u prvom kvartalu
SLABAŠNO
Starbucks ispod očekivanja u prvom kvartalu
NEW YORK - Američki lanac kafića Starbucks pretrpio je pad prihoda i dobiti u prvom kvartalu ove godine, razočaravši analitičare. Istovremeno, tvrtka je snizila prognozu poslovanja za cijelu godinu, javljaju strane novinske agencije.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE