GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Kako stvoriti ugodan radni prostor u uredu? WindFree™ klima uređaj je super rješenje!

Kako stvoriti ugodan radni prostor u uredu? WindFree™ klima uređaj je super rješenje!
KLIMA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 19.06.2023 / 08:42
Autor: SEEbiz

Stvaranje ugodnog radnog prostora u uredu može biti ključno za povećanje produktivnosti, motivacije i zadovoljstva zaposlenika.



Stvaranje ugodnog radnog prostora u uredu može biti ključno za povećanje produktivnosti, motivacije i zadovoljstva zaposlenika. Odgovarajuće osvjetljenje, udoban namještaj i dobro kontrolirana temperatura pomažu zaposlenicima održati visoku razinu koncentracije te im omogućavaju da se bolje fokusiraju na svoj rad i izvršavaju zadatke s većom efikasnošću. Dolaskom ljeta i velikih vrućina, optimalna uredska temperatura jedan je od beskompromisnih prioriteta. Klima uređaji tijekom godina postigli su visoku razinu tehnoloških mogućnosti, od veće energetske učinkovitosti u usporedbi s ranijim modelima, preciznog upravljanja temperaturom, poboljšanim sustavima filtracije do dodatnih naprednih funkcionalnosti pri čemu svakako prednjače Samsung WindFree™ klimatizacijski uređaji.

Napredna tehnologija za ultimativnu učinkovitost hlađenja

Samsung WindFree™ klimatizacijski uređaji kombiniraju praktičnost, efikasnost i udobnost, nudeći korisnicima naprednu tehnologiju koja stvara ugodno i ravnomjerno hladno okruženje u svakoj prostoriji. Tajna WindFreeTM tehnologije hlađenja se krije u tisuće mikro rupica kroz koje se ravnomjerno širi svjež zraka u prostorijama, pružajući ugodan životni i radni prostor bez neugodnog hladnog propuha. Ekstremne temperaturne razlike, poput vrućih ili hladnih područja, mogu uzrokovati nelagodu, umor i smanjenu produktivnost. Kada je radni prostor ravnomjerno rashlađen, zaposlenici se mogu usredotočiti na svoj rad bez ometanja neugodnim temperaturnim razlikama, što posljedično doprinosi dobrobiti i zdravlju zaposlenika. Održavanje ugodne i stabilne temperature smanjuje rizik od zdravstvenih problema i pomaže u održavanju zaposlenika fizički i mentalno zdravima, a ono što dodatno doprinosi tome je i Tri-Care Filter koji brine o čistom zraku te izvlači neumorne čestice prašine i vlakana.



WindFree™ tehnologija također omogućuje blagu i nježnu distribuciju zraka te osigurava ravnomjerno hlađenje cijelog prostora kroz opciju "mirni zrak" što rezultira ujednačenim i ugodno hladnim okruženjem, dok WindFree™ hlađenje na maloj brzini karakterizira izuzetno tih način rada koji minimizira ambijentalnu buku. Na taj način, zaposlenici se mogu fokusirati na svoje zadatke i istodobno uživati u svježini i udobnosti radnog prostora bez nepotrebnih smetnji. Samsung WindFree™ linija klimatizacijskih uređaja odražava kontinuirane napore tvrtke da svojim korisnicima pruži praktične i visoko efikasne uređaje za svaki prostor što potvrđuje i činjenica da se svaki model podvrgava rigoroznim testovima u gluhoj komori kako bi se osigurala niska razina buke i poboljšalo korisničko iskustvo.

Savršen spoj energetske učinkovitosti i modernog dizajna

Energetski učinkoviti proizvodi troše manje energije za obavljanje istog zadatka u usporedbi s manje učinkovitim alternativama što rezultira manjim opterećenjem na energetske resurse, odnosno doprinosi očuvanju okoliša i značajnoj uštedi novca. Klasični klima uređaji često koriste jednostavne termostate koji nemaju preciznu kontrolu temperature što znači da uređaj može biti preaktivan ili nedovoljno aktivan, trošeći energiju na hlađenje ili grijanje izvan potrebnog raspona. Kao lider u razvoju inovativnih tehnologija, Samsung je s lakoćom doskočio tom problemu. Kada klimatizacijski uređaj radi u načinu rada WindFree™, vanjska jedinica koristi minimalnu snagu trošeći manje električne energije u usporedbi s načinom hlađenja „brzo hlađenje“. Na taj način, korisnici mogu biti sigurni u dugoročno i bezbrižno hlađenje tijekom cijelog dana.



WindFree™ linija ima ugrađen i senzor otkrivanja pokreta, a uz Samsung SmartThings aplikaciju za Wi-Fi upravljanje omogućena je maksimalna razina prilagodljivosti i optimizacije rada. Drugim riječima, u svega par dodira možete jednostavno i brzo prilagoditi funkcioniranje uređaja svim specifičnim zahtjevima, dok će umjetna inteligencija predložiti najbolje opcije rada analizirajući uvjete u prostoriji i obrasce korištenja. Također, u slučaju da senzor pokreta ne primijeti nikakvo pomicanje 20 minuta, automatski će se prebaciti u WindFree™ način rada za uštedu energije i optimalno funkcioniranje. Uz integraciju pametnog pomoćnika Bixby 2.0, ovaj klima uređaj dovodi naprednu tehnologiju i praktičnost na potpuno novu razinu. Njegovo glasovno upravljanje omogućuje vam da uživate u potpunoj kontroli i udobnosti bez napora, stvarajući idealno radno okruženje u svakom trenutku.



Niz naprednih značajki koje osiguravaju praktičnost, ekološku prihvatljivost i jednostavno korištenje, donosi i inovativni daljinski upravljač Solar Cell, a ističe se svojim solarnim punjenjem, tankim dizajnom i dugotrajnom baterijom. Integrirani solarni panel smješten na stražnjoj strani uređaja koristi izravno svjetlo kako bi napajao bateriju daljinskog upravljača koja može trajati do dvije godine, čime eliminira potrebu za tradicionalnim baterijama i smanjuje negativan utjecaj na okoliš te pridonosi održivom načinu poslovanja.

Samsung uređaji estetski su privlačni i doprinose vizualnom dojmu radnog prostora te stvaraju dojam profesionalnosti, sofisticiranosti i suvremenosti. Unutrašnja jedinica klime modernog je dizajna koji je lako uklopiv u koncept svakog radnog prostora, dok je vanjska jedinica funkcionalna i diskretna. Kombinacija estetike, funkcionalnosti, inovacija, prilagođenosti i kvalitete izrade, potvrđena brojnim nagradama, čini Samsung WindFree™ klimatizacijske uređaje ultimativnim izborom za radno okruženje, odnosno sve korisnike koji traže visoku razinu performansi, praktičnosti i zadovoljstva.


Tagovi: Samsung, Samsung Electronics,
PROČITAJ I OVO
Mastercard ugodno iznenadio analitičare
DOBRE BROJKE
Mastercard ugodno iznenadio analitičare
NEW YORK - Američki pružatelj usluga plaćanja kreditnim i debitnim karticama Mastercard u prvom je ovogodišnjem tromjesečju ostvario 6,35 milijardi dolara (5,92 milijarde eura) prihoda, što je za desetinu više nego u istom razdoblju prošle godine.
Veći troškovi pritisnuli dobit GlaxoSmithKlinea
PRITISCI
Veći troškovi pritisnuli dobit GlaxoSmithKlinea
LONDON - Britanski farmaceutski koncern GlaxoSmithKline (GSK) u prvom je ovogodišnjem tromjesečju ostvario manju neto dobit, unatoč rastu prihoda.
Starbucks ispod očekivanja u prvom kvartalu
SLABAŠNO
Starbucks ispod očekivanja u prvom kvartalu
NEW YORK - Američki lanac kafića Starbucks pretrpio je pad prihoda i dobiti u prvom kvartalu ove godine, razočaravši analitičare. Istovremeno, tvrtka je snizila prognozu poslovanja za cijelu godinu, javljaju strane novinske agencije.
U Plivi dramatično smanjene plaće
PLAĆE
U Plivi dramatično smanjene plaće
ZAGREB - Najveća hrvatska farmaceutska kompanija, Pliva, zabilježila je, piše Danica.hr, prodaju od 730 milijuna eura, što je 11 posto više nego godinu prije, te profit od 80 milijuna eura, što je 28 posto manje u odnosu na prethodnu godinu.
Glovo odlazi iz Slovenije
ODLAZAK
Glovo odlazi iz Slovenije
LJUBLJANA - Glovo, tvrtka za dostavu hrane i ostalih proizvoda na kućnu adresu, napušta slovensko tržište. Španjolska tvrtka nudit će uslugu dostave u Sloveniji do 10. svibnja do 22 sata.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE