GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Kaufland ponovno poziva proizvođače mlijeka i mliječnih proizvoda na suradnju

Kaufland ponovno poziva proizvođače mlijeka i mliječnih proizvoda na suradnju
SURADNJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 07.05.2020 / 18:49
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Trgovački lanac Kaufland ponovno je pozvao male proizvođače i OPG-ove koji se bave proizvodnjom mlijeka i mliječnih proizvoda da se jave za suradnju, izvijestili su u četvrtak iz Kauflanda.

Kaufland već dugi niz godina surađuje s brojnim domaćim proizvođačima kroz projekt 'Naše mi najbolje paše', navode iz te tvrtke.

S obzirom na trenutnu gospodarsku situaciju, nedavno su uputili javni poziv na suradnju domaćim malim proizvođačima mliječnih proizvoda, mesnih prerađevina, jaja, ulja, svježih sokova, domaće tjestenine, voćnih namaza, čajeva i biljnih proizvoda, slatkiša i kolača, proizvoda od meda, brašna te konzerviranog povrća.

U samo mjesec dana ulistano je više od 95 proizvoda, ostvarena je suradnja s 30 malih dobavljača, a proces odabira i dalje traje, ističu u priopćenju.

Napominju kako je odaziv bio izniman, pristiglo je 137 prijava, no s obzirom da nije pristigao velik broj prijava iz segmenta mlijeka i mliječnih proizvoda i još postoji prostora za suradnju, Kaufland ponovno poziva male proizvođače i OPG-ove koji se bave proizvodnjom mlijeka i mliječnih proizvoda da se jave.

Iz Kauflanda također ističu da je prije ovog poziva ostvarena suradnja s više od 60 dobavljača. Suradnja s Kauflandom nudi proizvođačima fleksibilnost i sigurnost da će sve dostupne količine biti otkupljene, ističu iz tog trgovačkog lanca.

'Izuzetno nam je drago što na ovaj način potičemo domaću proizvodnju i vjerujemo da bismo za svaku našu poslovnicu mogli pronaći najmanje po jednu mljekaru', istaknuo je direktor Nabave za svježe proizvode Daniel Šturm.

Svjesni su, kako je kazao, da mnogi mali proizvođači nemaju velike kapacitete te su stoga prilagodili uvjete za suradnju.

'Nadamo se odazivu mljekara putem maila na adresu trgovacka.roba@kaufland.hr', naveo je Šturm.

Tagovi: Kaufland, proizvođači mlijeka, mlijeko, OPG-ovi, Daniel Šturm
PROČITAJ I OVO
Zdravko Alvir prodao svoj udjel u Zvečevu za 6,68 milijuna eura
PRODAJA
Zdravko Alvir prodao svoj udjel u Zvečevu za 6,68 milijuna eura
POŽEGA - Koanditorska industrija Zvečevo izvijestila je da je dosadašnji većinski vlasnik te požeške kompanije i donedavni predsjednik Uprave Zdravko Alvir realizirao prodaju ukupno 213.167 redovnih dionica Zvečeva serije A i 74.562 redovne dionice serije B., te tako više nema dionica te kompanije u svom vlasništvu.
Boeing u prvom kvartalu ostvario gubitak od 343 milijuna dolara
GUBITAK
Boeing u prvom kvartalu ostvario gubitak od 343 milijuna dolara
SEATTLE - Američki proizvođač zrakoplova Boeing prvo je ovogodišnje tromjesečje završio s dubokim gubitkom od 343 milijuna dolara, dok je prije godinu dana iznosio 414 milijuna dolara.
Valamar potvrdio isplatu dividende od 0,22 eura
DIVIDENDA
Valamar potvrdio isplatu dividende od 0,22 eura
POREČ – Na održanoj Glavnoj skupštini Valamara usvojena je odluka o isplati dividende dioničarima u visini od 0,22 eura po dionici, što je 10 % više nego u prethodnoj godini.
United Grupa ostvarila rekordne rezultate u 2023.
REKORDI
United Grupa ostvarila rekordne rezultate u 2023.
AMSTERDAM - United Grupa (UG), vodeća telekomunikacijska i medijska tvrtka u jugoistočnoj Europi, ostvarila je rekordne financijske rezultate u 2023. godini.
Atlantic Grupa predlaže dividendu od 1,2 eura
DIVIDENDA
Atlantic Grupa predlaže dividendu od 1,2 eura
ZAGREB - Atlantic Grupa je jučer održala sjednice Nadzornog odbora i Uprave na kojima je donesen prijedlog raspodjele dobiti.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE