GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

KLM smanjuje broj letova za Zagreb i Split

KLM smanjuje broj letova za Zagreb i Split
LETOVI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 23.09.2020 / 11:03
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Nizozemski KLM objavio je svoj red letenja za listopad ove godine. Kompanija će do kraja ljetnog reda letenja prometovati prema dvije destinacije u Hrvatskoj: Splitu i Zagrebu.

Nizozemska nacionalna kompanija u listopadu će nastaviti prometovati na svojim redovnim linijama iz Amsterdama prema Zagrebu i Splitu.

KLM-ova linija Amsterdam - Zagreb ponovno je uspostavljena 04. srpnja s tri leta tjedno, svakog petka, subote i nedjelje, a svakodnevni letovi na ovoj liniji dostupni su od početka kolovoza. Kompanija je uredno, bez otkazivanja određenih polazaka, prometovala na ovoj liniji, piše Croatian Aviation.

Ipak, određeni letovi u listopadu već su sada otkazani. U periodu od 05. do 11. listopada kompanija je otkazala letove u utorak i četvrtak (06. i 08.10.). Od 12. listopada do kraja mjeseca kompanija nudi svakodnevne letove između ova dva grada, no ostaje nam za vidjeti hoće li otkazati određene letove nakon sredine listopada, vjerojatnost za to je velika.

Druga KLM-ova linija prema Hrvatskoj, Amsterdam - Split, u kolovozu je prometovala od 12 do 14 puta tjedno i to sa zrakoplovima većeg kapaciteta (B737-700, B737-800). U rujnu je promet smanjen na tri tjedna leta (petkom, subotom i nedjeljom), a KLM planira u listopadu zadržati isti broj tjednih letova na ovoj liniji kao što je to bilo u rujnu. Posljednji let na liniji Amsterdam - Split najavljen je za subotu, 24. listopada.

Na obje linije KLM-a najavljeni su zrakoplovi tipa E190 koji u floti ovog prijevoznika imaju kapacitet od 100 putnika. Za očekivati je kako će KLM u zimskim mjesecima prometovati prema Zagrebu sa značajno manje tjednih letova u odnosu na prošlogodišnji zimski red letenja. S obzirom na usko partnerstvo KLM-a i Air Francea, postoji mogućnost da jedan od prijevoznika u potpunosti prekine promet prema Zagrebu ove zime i svoje putnike preusmjeri na partnersku aviokompaniju, takva će odluka prije svega ovisiti o stanju bookinga i restrikcijama u putovanju između pojedinih zemalja.

Tagovi: kompanija KLM, Zračna luka Split, Zračna luka Zagreb, Croatia Airlines
PROČITAJ I OVO
Dioničarima Zavarovalnice Triglav smiješi se dividenda od 1,75 eura
DIVIDENDA
Dioničarima Zavarovalnice Triglav smiješi se dividenda od 1,75 eura
LJUBLJANA - Uprava i nadzorni odbor Zavarovalnice Triglav na ovogodišnjoj će skupštini dioničara, koja se očekuje početkom lipnja, predložiti isplatu dividende u iznosu od 1,75 eura bruto po dionici.
Podravka potvrdila da je u užem krugu za Fortenovin poljoprivredni biznis
POTVRDA
Podravka potvrdila da je u užem krugu za Fortenovin poljoprivredni biznis
KOPRIVNICA - Podravka je poslijepodne potvrdila da je u užem krugu za Fortenovin poljoprivredni biznis.
Fortenova odabrala kandidate za kupce poljoprivrednog biznisa
KANDIDATI
Fortenova odabrala kandidate za kupce poljoprivrednog biznisa
ZAGREB - Fortenova je izvijestila kako je od niza potencijalnih kupaca svojih tvrtki Belja, PIK Vinkovaca, Vupika i Vinke probrala najizglednije ponuđače nad kojima će napraviti dubinsko snimanje.
Strane su tvrtke zbog odlaska iz Rusije izgubile čak 107 milijardi dolara
GUBICI
Strane su tvrtke zbog odlaska iz Rusije izgubile čak 107 milijardi dolara
LONDON - Korporacijski egzodus iz Rusije od njezine invazije na Ukrajinu 2022. koštao je strane tvrtke više od 107 milijardi dolara u otpisima i izgubljenim prihodima, pokazala je Reutersova analiza dokumenata i izjava tvrtki.
Spar otkrio kako ih je Orban pokušao reketariti, povlače kapital iz Mađarske
OTKRIĆA
Spar otkrio kako ih je Orban pokušao reketariti, povlače kapital iz Mađarske
BUDIMPEŠTA - Mađarski premijer Viktor Orbán i njegova vlada u središtu su skandala s austrijskom tvrtkom “Spar” koja posjeduje trgovačke lance u Mađarskoj i drugim zemljama.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE