GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

KLM tijekom blagdana uvodi liniju Amsterdam - Split

KLM tijekom blagdana uvodi liniju Amsterdam - Split
LINIJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 13.11.2020 / 08:41
Autor: SEEbiz / H
ZAGREB - Nizozemski nacionalni avioprijevoznik u prosincu ove i siječnju sljedeće godine nakratko će uspostaviti liniju Amsterdam - Split.

Najstarija zrakoplovna kompanija na svijetu, nizozemski KLM, u vrijeme božićnih i novogodišnjih blagdana prometovat će na liniji Amsterdam - Split.

KLM do sada zimi nije prometovao prema Splitu, no uvođenje ove linije je potpuno logično, osobito sada u vrijeme globalne pandemije kada je broj međunarodnih linija značajno smanjen i putnici nemaju velik izbor konekcijskih letova, piše Croatian Aviation.

Liniju Amsterdam - Split KLM je pokrenuo 4. srpnja, prometujući na njoj sedam puta tjedno, a od početka kolovoza na liniji je bilo čak 13 letova tjedno. U rujnu i listopadu operacije su smanjene na 3 leta tjedno, a s krajem listopada linija je završila s prometovanjem za ovu ljetnu sezonu.

KLM će nakratko ponovno pokrenuti ovu liniju u prosincu ove i siječnju sljedeće godine. Četiri leta najavljena su za kraj prosinca, te 3 za sami početak siječnja.

Amsterdam i Split bit će povezani direktnim letovima u subotu, 19.12., nedjelju, 20.12., srijedu, 23.12., nedjelju, 27.12., subotu, 2.1., nedjelju, 3.1. te četvrtak, 7.1. Na svim letovima najavljeni su zrakoplovi tipa E190 koji u floti ovog prijevoznika imaju kapacitet od 100 sjedala. Zrakoplovi će iz Amsterdama u Split slijetati oko podneva.

Podsjećamo, ovo je drugi avioprijevoznik koji će se u vrijeme blagdana nakratko vratiti u Split, prije dva dana objavili smo vijest o Edelweissu koji će u isto vrijeme prometovati na liniji Zurich - Split.

KLM će se nakon 07. siječnja 2021. povući iz Splita te će liniju iz Amsterdama ponovno uspostaviti od 01. svibnja. Ista je najavljena do kraja ljetnog reda letenja sljedeće godine i karte su u prodaji na službenim stranicama aviokompanije.

Tagovi: tvrtka KLM, AirFrance-KLM, Zračna luka Split
PROČITAJ I OVO
FTC tužbom nastoji blokirati spajanje Coacha i Michaela Korsa
BLOKADA
FTC tužbom nastoji blokirati spajanje Coacha i Michaela Korsa
NEW YORK - Savezna komisija za trgovinu (FTC) podnijela je tužbu kako bi blokirala akviziciju Capri Holdings Ltd. od strane Tapestryja, Inc., vrijednu 8,5 milijardi dolara, rekavši da bi ugovor eliminirao izravnu konkurenciju između brendova modnih kompanija poput Coacha i Michaela Korsa u segmentu tzv. pristupačnih luksuznih torbica.
Izvršni direktor Emiratesa ispričao se nakon kaosa u Dubaiju: Moramo vratiti 30.000 kofera
ISPRIKA
Izvršni direktor Emiratesa ispričao se nakon kaosa u Dubaiju: Moramo vratiti 30.000 kofera
DUBAI - Izvršni direktor Emirates Airlinea objavio je pismo isprike kupcima tijekom vikenda nakon što su povijesne kiše u Ujedinjenim Arapskim Emiratima izazvale rekordne poplave i kaos u zračnoj luci u Dubaiju.
Andrija Topić novi član Uprave za akvizicije i integracije u Studencu
KARIJERE
Andrija Topić novi član Uprave za akvizicije i integracije u Studencu
OMIŠ – Andrija Topić imenovan je novim članom Uprave za akvizicije i integracije (CAIO) u Studencu i time učvrstio strateški smjer poslovanja jednog od vodećih hrvatskih maloprodajnih lanaca.
British American Tobacco najavio veliku investiciju u Mađarskoj
INVESTICIJE
British American Tobacco najavio veliku investiciju u Mađarskoj
BUDIMPEŠTA - British American Tobacco (BAT) uložit će 60 milijardi HUF, odnosno oko 152 milijuna eura, u osnivanje centra za proizvodnju bezdimnih proizvoda u Pečuhu, rekao je u petak ministar vanjskih poslova i trgovine Péter Szijjártó, prema izvješću agencije MTI.
Samsung uvodi šestodnevni radni tjedan za rukovoditelje
POTEZI
Samsung uvodi šestodnevni radni tjedan za rukovoditelje
SEUL - Južnokorejski Samsung ovog je tjedna uveo šestodnevni radni tjedan za direktore.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE