GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Konzum daruje milju za Božić u izobilju

Konzum daruje milju za Božić u izobilju
NAGRADE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 26.11.2020 / 20:28
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Čak milijun kuna vrijednost je nagradnog fonda koji će Konzum podijeliti najsretnijim kupcima u svojoj blagdanskoj nagradnoj igri sa sloganom „Darujemo milju za Božić u izobilju“.

 Ukupno će tako kroz četiri tjedna izvlačenja nagraditi 500 kupaca s iznosom od 1.000 kuna na Konzumovoj poklon-kartici, a u završnom će izvlačenju najsretniji kupac osvojiti 500.000 kuna na Mastercard potrošačkoj kartici.

„Na kraju ove nevjerojatno zahtjevne godine želja nam je obradovati naše vjerne kupce i dodatno doprinijeti širenju radosne blagdanske atmosfere koju svi već željno iščekujemo. Smatramo da je ovo najbolji način da završimo godinu koju je obilježilo puno izazova te s veseljem i optimizmom zakoračimo u 2021. Pozivam sve kupce da nam se pridruže u nagradnoj igri i svima im želim puno sreće u sudjelovanju“, izjavila je Dunja Delić, direktorica Sektora marketinga Konzuma.

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi punoljetni kupci koji u razdoblju od 26. studenog do 23. prosinca na bilo kojem Konzumovom prodajnom mjestu, uključujući i internetsku prodavaonicu, obave kupnju u iznosu od najmanje 100 kuna i pritom kupe najmanje jedan od posebno označenih proizvoda na istom računu. Ponuda proizvoda čija je kupnja nužna za sudjelovanje u igri mijenjat će se svaki tjedan tijekom trajanja nagradne igre, a kupci će je moći pogledati na Konzumovoj stranici konzum.hr ili na plakatima u prodavaonicama. Nakon što je ispunio ta dva uvjeta, kupac treba prijaviti broj računa slanjem SMS-a koji sadrži ključnu riječ KONZUM te ime i prezime, ulicu i kućni broj, mjesto i broj pošte na broj 60221 ili popunjavanjem obrasca na Konzumovoj stranici konzum.hr u koji će unijeti te iste podatke zajedno s telefonskim brojem za kontakt.

Svaki prijavljeni račun na kojem je vidljivo da su ispunjena oba uvjeta za sudjelovanje kupcu donosi jedan ulaz u izvlačenje za svakih potrošenih 100 kuna te jedan ulaz u izvlačenje za svaki od kupljenih posebno označenih proizvoda. Ako je kupac pritom račun platio djelomično ili u cijelosti Mastercard® ili Maestro® karticom, broj ulaza bit će mu udvostručen. Tako će, primjerice, za kupnju u iznosu od 250 kuna u kojoj su kupljena dva posebno označena proizvoda i koja je plaćena Mastercard karticom, kupac ostvariti ukupno osam ulaza u izvlačenje.

Svaki sudionik može sudjelovati u nagradnoj igri neograničen broj puta s različitim računima koje je dužan čuvati do kraja igre. Tjedna nagradna izvlačenja, u kojima će se izvlačiti po 125 dobitnika iznosa od 1.000 kuna, održat će se 4., 11., 18., i 29. prosinca, a 29. prosinca iz svih zaprimljenih prijava bit će izvučeno i ime sretnog dobitnika glavne nagrade od pola milijuna kuna.

Pravila Konzumove nagradne igre dostupna su na Konzumovoj internetskoj stranici konzum.hr.

Tagovi: Konzum, trgovina, Mastercard
PROČITAJ I OVO
Dalekovodu novi poslovi u Sloveniji i Albaniji vrijedni više od 27 milijuna eura
POSLOVI
Dalekovodu novi poslovi u Sloveniji i Albaniji vrijedni više od 27 milijuna eura
ZAGREB – Dalekovod, vodeća domaća kompanija za projektiranje, proizvodnju i izgradnju energetske infrastrukture, uz nove poslove u Norveškoj, Švedskoj i Njemačkoj, nastavlja jačati svoju poziciju i u regiji.
Adris: Predložen novi sastav Nadzornog odbora i isplata dividende od 2,57 eura po dionici
ODLUKE
Adris: Predložen novi sastav Nadzornog odbora i isplata dividende od 2,57 eura po dionici
ROVINJ - Nadzorni odbor Adris grupe, na sjednici održanoj danas u Rovinju, razmatrao je i utvrdio revidirana konsolidirana i nekonsolidirana godišnja financijska izvješća za 2023. godinu, te usvojio prijedloge odluka koje Nadzorni odbor predlaže Glavnoj skupštini.
Nestlé: Snažan rast u Hrvatskoj u prvom tromjesečju
RAST
Nestlé: Snažan rast u Hrvatskoj u prvom tromjesečju
ZAGREB – Kompanija Nestlé objavila je financijske rezultate za prva tri mjeseca 2024. godine.
Ericsson NT: Pad neto dobiti u prvom kvartalu
PAD
Ericsson NT: Pad neto dobiti u prvom kvartalu
ZAGREB - Ericsson Nikola Tesla u prvom je tromjesečju ostvarila prihode od prodaje od 52 milijuna eura.
Atlantic u prvom tromjesečju s 3,2 posto većom dobiti nego lani
BLAGI RAST
Atlantic u prvom tromjesečju s 3,2 posto većom dobiti nego lani
ZAGREB - Atlantic Grupa je u prvom tromjesečju 2024. godine ostvarila neto dobit od 9,9 milijuna eura, što je 3,2 posto više u odnosu na isto lanjsko razdoblje, objavio je Atlantic.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE