GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Konzum snižava redovne cijene više od 1.000 proizvoda

Konzum snižava redovne cijene više od 1.000 proizvoda
SNIŽENJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 12.10.2020 / 13:16
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Konzum će u četvrtak 15. listopada sniziti redovne cijene više od 1.000 proizvoda iz svog asortimana. Velika je to aktivacija kojom će najveći maloprodajni lanac u Hrvatskoj u suradnji s dobavljačima brojne proizvode sa svojih polica učiniti kupcima još dostupnijima.

Sniženjem su obuhvaćeni artikli iz različitih kategorija, kao što su osnovne namirnice i namirnice za pripremu jela, pekarski i mliječni proizvodi, mesne prerađevine i sirevi s odjela delikatesa, svježe meso i riba, smrznuta i konzervirana hrana, čajevi i kava, bezalkoholna pića, pivo, vino i jaka alkoholna pića, slatkiši i grickalice, hrana i oprema za kućne ljubimce, higijenske i kozmetičke potrepštine za odrasle i djecu, sredstva za pranje i čišćenje, odjevni i kućanski tekstil, kućanski aparati i tehnika, igračke i brojni drugi.

„Snižavanjem cijena više od 1.000 artikala iz naše bogate ponude želimo učvrstiti poziciju Konzuma kao mjesta na kojem kupac dobiva najveću vrijednost za svoj novac. Riječ je o godišnjem ulaganju u iznosu od oko 70 milijuna kuna u kojem sudjeluje više od 140 naših dobavljača s proizvodima koje svi mi redovito koristimo i kupujemo. Vjerujem da će kupci i ovog puta prepoznati naša nastojanja da im olakšamo svakodnevicu, osobito u ovoj godini koja je za sve nas bila posebno izazovna“, izjavio je Zoran Mitreski, predsjednik Uprave Konzuma.

Zbog zahtjevnog procesa označavanja novih cijena proizvoda, Konzum će u srijedu 14. listopada skratiti radno vrijeme svih svojih prodavaonica diljem Hrvatske do 19:30 sati kako bi zaposlenici imali dovoljno vremena za označavanje i kako bi ga mogli obaviti unutar uobičajenog radnog vremena prodavaonice.

Nove redovne cijene preko 1.000 proizvoda još su jedna u nizu pogodnosti koje Konzum osigurava svojim kupcima kako bi im smanjio troškove u kućnom budžetu. Iz tjedna u tjedan u Konzumovom katalogu predstavljeni su proizvodi na akciji čime se kupcima omogućava da planiraju svoju kupnju kako bi ostvarili značajne uštede. Konzum je poznat i po redovitim kratkotrajnim akcijama označenima oznakom „Super prilika“ te mogućnostima štednje kupnjom veće količine određenih proizvoda označenih oznakom „Kupi više, plati manje“. Sveukupno je tako svaki tjedan u Konzumu više od 3.500 proizvoda na akciji.

Posebne pogodnosti kupci ostvaruju i korištenjem MultiPlusCard kartice prilikom kupnje, sakupljajući bonus kune s kojima mogu odmah i raspolagati te tako umanjiti iznos svog računa, a uz to im je na raspolaganju i ostvarenje dodatnih ušteda korištenjem ponude kupona Konzumovih partnera. Konzum veliku pažnju posvećuje najosjetljivijim skupinama u društvu te tako jednom mjesečno umirovljenicima osigurava popust od 10 posto na ukupan iznos kupnje.

Tagovi: Konzum, sniženje u Konzumu, cijene, trgovina, Zoran Mitreski
PROČITAJ I OVO
Vodstvo Luke Koper predlaže dva eura bruto dividende
DIVIDENDA
Vodstvo Luke Koper predlaže dva eura bruto dividende
KOPER - Uprava i nadzorni odbor Luke Koper predlažu godišnjoj skupštini dioničara da se od gotovo 43,9 milijuna eura bilančne dobiti 28 milijuna eura, odnosno dva eura bruto po dionici, namijeni za isplatu dividende.
Švicarski čokoladni div investira u uzgajivače kakaa
INVESTICIJE
Švicarski čokoladni div investira u uzgajivače kakaa
BERN - Barry Callebaut AG ulaže u uzgoj kakaovca dok cijene ključnog sastojka čokolade rastu, smanjujući profite za slastičare.
Uprava i NO Končara predlažu isplatu dividende od 2,5 eura
DIVIDENDA
Uprava i NO Končara predlažu isplatu dividende od 2,5 eura
ZAGREB - Uprava i Nadzorni odbor Končara d.d. predložili su u četvrtak glavnoj skupštini isplatu dividende dioničarima u visini od 2,5 eura po dionici, što je za pola eura više nego lani.
Većinski vlasnik nije uspio konsolidirati vlasništvo u Messer Tehnogasu
EPILOG
Većinski vlasnik nije uspio konsolidirati vlasništvo u Messer Tehnogasu
BEOGRAD - Messer SE, većinski vlasnik Messer Tehnogasa, nije uspio prikupiti 185.711 dionica, odnosno 17,91 posto kapitala i tako konsolidirati vlasništvo u toj tvrtki, ali je u ponudi za preuzimanje uspio kupiti 36.396 dionica ili 3,51 posto kapitala.
Novi ugovori Ericssona Nikole Tesle vrijedni 4 milijuna eura
POSLOVI
Novi ugovori Ericssona Nikole Tesle vrijedni 4 milijuna eura
ZAGREB - Ericsson Nikola Tesla potpisao je nove ugovore vrijedne 4 milijuna eura. Ugovori su iz područja komunikacijskih mreža i digitalne transformacije društva.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE