GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Kumrovec: Uskoro gradnja punionice za električna vozila

Kumrovec: Uskoro gradnja punionice za električna vozila
PUNIONICE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 20.08.2019 / 08:27
Autor: SEEbiz / Zagorje international
KUMROVEC - U Kumrovcu će se izgraditi AC punionica za punjenje dvaju električnih automobila. 

Općina se, naime, uspješno prijavila na Javni poziv za neposredno sufinanciranje gradnje punionica vozila na električnu energiju 2019., raspisanog od strane Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost. Ukupna procijenjena vrijednost investicije je 68.625 kuna, od kojih opravdani troškovi projekta iznose 61.750 kuna, a Fond projekt sufinancira s 40 posto bespovratnih sredstava. Punionica će se izgraditi na parkiralištu ispred Centra za posjetitelje Kumrovec, koji je trenutno u rekonstrukciji, a trebala bi proraditi do svibnja 2020. godine.

– Imajući u vidu potencijal razvoja Kumrovca kao važnog turističkog mjesta, odlučili smo na vrijeme osigurati preduvjete u vidu razvoja javne infrastrukture, u koju spada i osiguranje dostupnosti javne punionice električnih vozila u središtu Kumrovca. Buduća punionica u Kumrovcu bit će jedna od prvih javnih punionica električnih vozila u Krapinsko – zagorskoj županiji – poručuju iz Općine.

Tagovi: Kumrovec, punionica za električna vozila
PROČITAJ I OVO
I Head zainteresiran za Alpinu
INTERES
I Head zainteresiran za Alpinu
LJUBLJANA - Osim begunjskog Elana, za kupnju slovenskog proizvođača obuće Alpina Žiri zainteresirana je i multinacionalna kompanija Head u vlasništvu Johana Eliascha, od prošle godine novog predsjednika Međunarodne skijaške federacije (FIS), piše ljubljanski Dnevnik.
Poznati beogradski gastro koncept stiže i u Hrvatsku
ŠIRENJE
Poznati beogradski gastro koncept stiže i u Hrvatsku
ZAGREB - Nakon pet godina poslovanja poznati beogradski gastro koncept Ferdinand knedle ušao je u drugu fazu razvoja koja podrazumijeva širenje na nova tržišta putem franšize.
Zaključena prodaja Optima Telekoma
FINALIZACIJA
Zaključena prodaja Optima Telekoma
ZAGREB -  HT holding (društvo u 100% vlasništvu HT-a) prenio 17,41% dionica Optime, a Zagrebačka banka 36,90% dionica Optime na Telemach Hrvatska d.o.o. koji time stječe ukupno 54,31% dionica Optime.
Završena dokapitalizacija Dalekovoda
DOKAPITALIZACIJA
Završena dokapitalizacija Dalekovoda
ZAGREB - Upisom povećanja temeljnog kapitala u sudski registar uspješno je završena dokapitalizacija Dalekovoda d.d..
Autobuseri traže isplatu naknade zbog online nastave
NAKNADA
Autobuseri traže isplatu naknade zbog online nastave
ZAGREB - Autobusni prijevoznici traže da im se se isplati trošak hladnog pogona u vrijednosti od barem 50 posto ugovorenog iznosa s državom, jer imaju velike troškove budući da su zbog zatvaranja škola ostali bez ugovorenog i očekivanog prihoda.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE