GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Ledo proširio ponudu najkvalitetnije ribe

Ledo proširio ponudu najkvalitetnije ribe
RIBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 10.12.2020 / 08:29
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Ledo je svoju ponudu najkvalitetnije ribe proširio još jednim novim proizvodom – Crvenim bodečnjacima, filetom s kožom.

Riječ je o jednom od najcjenjenijih pripadnika bijele, oborite ribe nježnog okusa i mekane teksture, uz kojeg će serviranje omiljenih ribljih jela sada biti još i lakše. Unaprijed je očišćen i pažljivo filetiran te će omogućiti brzu i jednostavnu pripremu proteinskih i nutritivno bogatih jela za cijelu obitelj. 

I sam HZJZ je prepoznao visoku kvalitetu Ledo Crvenih bodečnjaka, te mu dodijelio žig „Živjeti zdravo“ pokrenut pod pokroviteljstvom EU, a koji je namijenjen prepoznavanju nutritivno kvalitetnijih proizvoda i proizvodnih tehnologija po posebno razrađenim kriterijima te u svrhu poboljšanja životnih i zdravstvenih navika stanovništva.

Upravo riba iz divljeg ulova, kakav je i filet Crvenih bodečnjaka, predstavlja visokokvalitetan proizvod. Njezina je prednost u tome što ima puniji okus od onih iz uzgoja te njihovo meso ima manji udio masti, a veću gustoću mišićnih vlakana i vezivnog tkiva zbog slobodnog kretanja.
Nutricionisti preporučuju ribu na jelovniku barem 2x tjedno za postizanje balansirane prehrane, a upravo će serviranje ove ribe „donijeti“ bogatstvo vitamina i vrijednih nutrijenata kojima obiluje, a koje su posebno izražene kod svih Ledo fileta koji dolaze iz divljeg ulova. Naime, Crveni bodečnjaci sadrže esencijalne omega-3 masne kiseline koji pridonose uspješnoj i uravnoteženoj funkciji čitavog organizma, ali i vitamin D koji doprinosi normalnoj apsorpciji kalcija i fosfora, normalnoj razini kalcija u krvi, održavanju normalne funkcije mišića te normalnoj funkciji imunološkog sustava.

Koliko je važno da se baš ova riba nađe na svakom jelovniku, govori i to što se unosom samo 200g fileta Crvenih bodečnjaka zadovoljava dnevno preporučena količina vitamina D. Upravo vitamin D ima značajnu ulogu u borbi protiv smanjenja rizika od virusnih epidemija i očuvanja imuniteta.

Tagovi: Ledo, riba, crveni bodečnjaci, imunitet, Hrvatski zavod za javno zdravstvo
PROČITAJ I OVO
Continental zatvara tvornicu tiskarske gume u Kranju
ZATVARANJE
Continental zatvara tvornicu tiskarske gume u Kranju
KRANJ - Continental zbog loših tržišnih uvjeta zatvara tvornicu za proizvodnju tiskarskih guma u Kranju. Odluka će utjecati na 70 radnih mjesta.
Amerikanci preuzeli manjinske udjele u Pretisu i bugojanskom Binasu
VOJNA INDUSTRIJA
Amerikanci preuzeli manjinske udjele u Pretisu i bugojanskom Binasu
SARAJEVO - Američka kompanija Regulus Global preuzela je 33 posto dionica vogošćanskog Pretisa i manjinski paket dionica bugojskog Binasa.
Boston Consulting Group planira zaposliti više od 1.000 novih radnika u Europi
ZAPOŠLJAVANJE
Boston Consulting Group planira zaposliti više od 1.000 novih radnika u Europi
BERLIN - Njemački odjel konzultantske tvrtke Boston Consulting Group (BCG) planira ove godine zaposliti više od tisuću novih zaposlenika u Njemačkoj, Švicarskoj, Austriji i istočnoj Europi.
Air Serbia od danas povezuje Beograd i Mostar
LETOVI
Air Serbia od danas povezuje Beograd i Mostar
BEOGRAD - Air Serbia je letom JU634 uspostavila direktnu avio-liniju između Beograda i Mostara.
Ryanair na meti istrage u Italiji zbog dominantne tržišne pozicije
ISTRAGA
Ryanair na meti istrage u Italiji zbog dominantne tržišne pozicije
RIM - Talijanski regulator za zaštitu tržišnog natjecanja otvorio je istragu protiv Ryanaira zbog moguće zlouporabe dominantnog položaja koja je nanijela "ozbiljnu i nepopravljivu" štete putničkim agencijama, drugim prijevoznicima i putnicima, izvijestile su u ponedjeljak novine Il Messaggero.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE