GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

LRH otvara većinu svojih hotela

LRH otvara većinu svojih hotela
OTVARANJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 26.05.2021 / 14:37
Autor: SEEbiz
OPATIJA – Vodeća hotelska grupacija na Kvarneru Liburnia Riviera Hoteli, širom otvara svoja vrata gostima te uz već otvorena četiri hotela u Opatiji, do početka sezone otvaraju dodatne hotele, vilu i kamp.

Trenutno su otvoreni hoteli Ambasador, Admiral, Palace Bellevue i Excelsior, a do kraja svibnja otvara se još i kamp u Medveji. Početkom lipnja LRH će otvoriti svoje obiteljske hotele Ičići i Marina, a nakon njih otvaraju se Villa Belvedere i hoteli Istra i Imperial. U svim objektima pružat će se visokokvalitetna usluga, a u isto vrijeme uz osjećaj sigurnosti jer su dio projekta „Safe stay in Croatia“ i imaju nacionalnu oznaku sigurnog boravka.

„Ljudi su željni putovanja što se polako vidi i na povećanju dinamike bookinga u protekla dva tjedna i ako situacija to dozvoli otvorit ćemo sve objekte za sezonu. Optimističan sam i vjerujem da će se sezona biti bolja od one 2020. godine zato što smo na vrijeme prepoznali nove trendove, fleksibilni smo, među prvima u Hrvatskoj smo se brendirali kao sigurna destinacija te nudimo nove proizvode i usluge prilagođene trenutnoj situaciji“, izjavio je predsjednik Uprave LRH Vladimir Bošnjak.

Opatijska rivijera godinama je omiljena destinacija obiteljima za najljepše trenutke odmora i opuštanja. Obiteljski hoteli LRH pružaju svakoj obitelji zabavan i ispunjen odmor. Hotel Ičići u Ičićima, Hotel Excelsior u Lovranu i Hotel Marina u Mošćeničkoj Dragi obiteljski su hoteli koji su zbog svog sadržaja odabir mnogih obitelji iz Hrvatske i inozemstva. Prekrasne plaže i kristalno čisto more uz raznovrsne sadržaje namijenjene i odraslima i djeci u idealna su kombinacija za nezaboravan obiteljski odmor u hotelima Liburnia Hotels & Villas. Wellness opuštanje i aktivni odmor izbor su za odrasle, dok djeca mogu uživati u bogatom animacijskom programu i ljetnim radostima na bazenima.

Osim bogate ponude u obiteljskim hotelima, LRH puno ulaže u sigurnost gostiju kako bi se osjećali ugodno i sigurno kada dođu u hotele, vile ili kamp. Velik broj zaposlenika je cijepljen, dodatno su prilagođeni ionako visoki higijenski standardi trenutnim okolnostima, a cijelo osoblje posebno je obučeno kako bi osiguralo sigurnost gostiju bez odricanja od udobnosti i vrhunskog gostoprimstva. Za sve goste osigurana je i mogućnost PCR ili antigenskog testa prije povratka u matičnu zemlju.

Osim sigurnosti, LRH je prepoznao i važnost fleksibilnosti koju nudi svojim gostima. Maksimalno su prilagođena pravila rezervacije i otkazivanja, a kreditna kartica više nije potrebna prilikom bookinga. Više o aktivnostima i sadržajima hotela Liburnia Hotels & Villas istražite na www.liburnia.hr.

Tagovi: Liburnia Riviera Hoteli, Vladimir Bošnjak, Opatija, hotel Ambasador, hotel Admiral, Palace Bellevue
PROČITAJ I OVO
Zdravko Alvir prodao svoj udjel u Zvečevu za 6,68 milijuna eura
PRODAJA
Zdravko Alvir prodao svoj udjel u Zvečevu za 6,68 milijuna eura
POŽEGA - Koanditorska industrija Zvečevo izvijestila je da je dosadašnji većinski vlasnik te požeške kompanije i donedavni predsjednik Uprave Zdravko Alvir realizirao prodaju ukupno 213.167 redovnih dionica Zvečeva serije A i 74.562 redovne dionice serije B., te tako više nema dionica te kompanije u svom vlasništvu.
Boeing u prvom kvartalu ostvario gubitak od 343 milijuna dolara
GUBITAK
Boeing u prvom kvartalu ostvario gubitak od 343 milijuna dolara
SEATTLE - Američki proizvođač zrakoplova Boeing prvo je ovogodišnje tromjesečje završio s dubokim gubitkom od 343 milijuna dolara, dok je prije godinu dana iznosio 414 milijuna dolara.
Valamar potvrdio isplatu dividende od 0,22 eura
DIVIDENDA
Valamar potvrdio isplatu dividende od 0,22 eura
POREČ – Na održanoj Glavnoj skupštini Valamara usvojena je odluka o isplati dividende dioničarima u visini od 0,22 eura po dionici, što je 10 % više nego u prethodnoj godini.
United Grupa ostvarila rekordne rezultate u 2023.
REKORDI
United Grupa ostvarila rekordne rezultate u 2023.
AMSTERDAM - United Grupa (UG), vodeća telekomunikacijska i medijska tvrtka u jugoistočnoj Europi, ostvarila je rekordne financijske rezultate u 2023. godini.
Atlantic Grupa predlaže dividendu od 1,2 eura
DIVIDENDA
Atlantic Grupa predlaže dividendu od 1,2 eura
ZAGREB - Atlantic Grupa je jučer održala sjednice Nadzornog odbora i Uprave na kojima je donesen prijedlog raspodjele dobiti.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE