GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Lufthansa značajno smanjuje promet prema Hrvatskoj

Lufthansa značajno smanjuje promet prema Hrvatskoj
POTEZI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 11.09.2020 / 09:07
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Njemačka Lufthansa smanjila je promet prema četiri hrvatske zračne luke, isti broj letova zadržan je tek prema Zagrebu. Donosimo aktualni red letenja za rujan.

Lufthansa će do kraja rujna nastaviti prometovati prema pet hrvatskih odredišta; Zagrebu, Puli, Zadru, Splitu i Dubrovniku, no došlo je do otkazivanja određenih polazaka na gotovo svim linijama. U usporedbi s kolovozom, kompanija će imati 14 letova tjedno manje prema Hrvatskoj, piše Croatian Aviation.

Linija Frankfurt - Dubrovnik do kraja rujna prometovati će dva puta tjedno, subotom i nedjeljom, što je jedan let tjedno manje u odnosu na kolovoz (ukinut let srijedom).

Linija Munchen - Dubrovnik prometuje četiri puta tjedno, ponedjeljkom, srijedom, petkom i nedjeljom. Ukinut je let subotom.

Linija Frankfurt - Split prometuje tri puta tjedno, svake srijede, subote i nedjelje. Ukinut je let petkom.

Linija Munchen - Split do kraja rujna prometovati će četiri puta tjedno, utorkom, četvrtkom, subotom i nedjeljom, dok je let petkom otkazan.

Linija Frankfurt - Pula prometuje dva puta tjedno, petkom i subotom. Ukinut je let ponedjeljkom.

Linija Munchen - Pula, prometuje jednom tjedno, subotom. Ukinut je let nedjeljom.

Linija Frankfurt - Zadar prometuje dva puta tjedno, subotom i nedjeljom. Ukinut je let srijedom.

Linija Munchen - Zadar prometuje jednom tjedno, subotom. Kompanija zadržava isti broj letova kao i u kolovozu na ovoj liniji.

Linija Munchen - Zagreb prometuje pet puta tjedno, utorkom, četvrtkom, petkom, subotom i nedjeljom. Lufthansa je na ovoj liniji zadržala isti broj letova kao i u kolovozu.

Lufthansa će do kraja rujna na svojih devet linija prema Hrvatskoj nuditi 48 letova tjedno, što je 14 letova tjedno manje u odnosu na kolovoz ove godine. Kompanija još nije finalizirala svoj red letenja za listopad, no za očekivati je da će doći do daljnjih otkazivanja na linijama prema spomenutim zračnim lukama.

Linija Frankfurt - Zagreb nije u prometu i kompanija ju ne planira pokrenuti do proljeća iduće godine. Letove na ovoj liniji obavlja Croatia Airlines a Lufthansa ih ima u prodaji zahvaljujući code-share ugovoru izeđu dvije kompanije.

Tagovi: Lufthansa, Zračna luka Zagreb, Zračna luka Dubrovnik, Zračna luka Zadar, Zračna luka Split
PROČITAJ I OVO
Češki EP Holding će dokapitalizirati tvrtku kćer Slovenskih željeznica
ZELENO SVJETLO
Češki EP Holding će dokapitalizirati tvrtku kćer Slovenskih željeznica
LJUBLJANA - Nadzorni odbor Slovenskih željeznica (SŽ) danas je konačno odobrio dokapitalizaciju jedne od svojih tvrtki kćeri, Tovorni promet, dajući tako zeleno svjetlo za ulazak češkog logističkog holdinga EP Holding u vlasničku strukturu tvrtke.
U Luci Rijeka u devet mjeseci prekrcano 6 posto više tereta
RAST
U Luci Rijeka u devet mjeseci prekrcano 6 posto više tereta
RIJEKA - Luka Rijeka ostvarila je u prvih devet mjeseci promet od 1,6 milijuna tona tereta, što je 6 posto više u usporedbi s istim razdobljem lani, podaci su iz nerevidiranog nekonsolidiranog izvješća o poslovanju objavljenom u četvrtak.
LVMH i Tiffany premostili nesuglasice, dogovorili spajanje uz nižu cijenu
DOGOVOR
LVMH i Tiffany premostili nesuglasice, dogovorili spajanje uz nižu cijenu
NEW YORK - Američka draguljarnica Tiffany&Co dogovorila je s francuskim proizvođačem luksuzne robe LVMH-om da će pristati na nižu ponudu za preuzimanje, okončavši time pravni sukob u koji se uplela i francuska država.
Njemački Trst i kineska Rijeka: Konkurencija će pojesti Luku Koper
LUKE
Njemački Trst i kineska Rijeka: Konkurencija će pojesti Luku Koper
KOPER - Luci Koper prijeti jača konkurencija sa sjevera i juga. Većinu jednog od tršćanskih terminala upravo je kupio njemački logistički div HHLA, a riječka će luka novi terminal za kontejnere dati u zakup koncesionaru do kraja godine.
Neto dobit Podravke porasla 8,1 posto
RAST
Neto dobit Podravke porasla 8,1 posto
KOPRIVNICA - Grupa Podravka u prvih je devet mjeseci ove godine unatoč otežanim uvjetima poslovanja, ostvarila rast neto dobiti za 8,1 posto te rast prihoda od prodaje za 2,8 posto, objavljeno je u četvrtak iz te kompanije.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE