GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Maistra traži više od 120 radnika za cjelogodišnji rad

Maistra traži više od 120 radnika za cjelogodišnji rad
ZAPOŠLJAVANJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 15.03.2022 / 10:40
Autor: SEEbiz
ROVINJ - Maistra Hospitality Group mijenja perspektivu hrvatskog turizma cjelogodišnjim radom svojih objekata, otvaranjem novih radnih mjesta i osiguravanjem poticajnih uvjeta svojim zaposlenicima.

Jedan je od regionalnih i nacionalnih turističkih lidera, prije svega u luksuznom turizmu. Omogućava trajanje radnog odnosa tijekom cijele godine, sudjelovanje u programima usavršavanjima te mogućnost napredovanja kroz rad u najboljim objektima u regiji.

Maistra u svom portfelju ima sve veći broj objekata najviše kategorije, prije svega u Rovinju i Zagrebu, koji posluju tijekom cijele godine, što otvara nove mogućnosti zaposlenicima. Zahvaljujući takvoj ponudi otvaraju se nova radna mjesta, pa Maistra već sada traži pojačanje u timu hrane i pića i poziva zainteresirane kandidate da se prijave za radna mjesta kuhara, kuhara specijalista, kuhara u fine dining restoranu te radnim mjestima servira, konobara, konobara specijalista, barmena, sommeliera i konobara u fine dining restoranu. Više od 120 potrebnih novih F&B zaposlenika, s radom može započeti odmah, odnosno već tijekom ožujka. Svi zainteresirani kandidati mogu se prijaviti na poveznici F&B BOOTCAMP (maistra.com).

Maistra stalno ulaže u osmišljavanje i provođenje vlastitog sustava edukacija za sve zaposlenike, od sezonaca do menadžmenta, u potpunosti prilagođenih vlastitim potrebama. Novi pak program Maistra F&B Bootcamp prilika je za nadogradnju stručnih F&B znanja čime se podiže kvaliteta rada u predsezoni. Nizom masterclassova u ukupnom trajanju od tjedan dana na temu kuharstva, sommelierstva, barmenstva i pripreme cocktaila polaznici će imati priliku upoznati najviše standarde usluživanja.

Maistra F&B Bootcamp vodi Maistrin chef Jeffrey Vella sa svojom timom odabranih stručnjaka. Najbolji polaznici će imati priliku raditi u Maistrinim vrhunskim hotelima kao što je primjerice Grand Park Hotel Rovinj. Dodatno, osigurana je i vrijedna nagrada – sudjelovanje na Weekend Food Festivalu, koji će se održati u svibnju u Rovinju, i prilika za učenje i druženje s najboljim svjetskim chefovima.

Podsjetimo, Maistra Hospitality Group trenutno zapošljava dvije tisuće zaposlenika, a započelo je i zapošljavanje sezonaca pa se u sljedećim mjesecima očekuje zapošljavanje gotovo dvije tisuće sezonskih zaposlenika. Nudi najbolje uvjete rada na tržištu, a unaprjeđenje materijalnih prava zaposlenika kontinuirani je proces. Uz plaću u skladu s kolektivnim ugovorom, Maistra organizira i plaća smještaj svim zaposlenicima kojima je isti potreban.

Jednako tako, zaposlenici imaju pravo na dva topla obroka te naknadu za prijevoz na posao. Isplaćuju se dodaci na plaću, odnosno regres za godišnji odmor, božićnica, jubilarna nagrada i solidarna pomoć, uz brojne druge pogodnosti Uz to, kompanija nudi odlične uvjete na tržištu rada, o čemu svjedoči činjenica da uskoro kreće s mjesečnom isplatom novčanih nagrada u neto iznosu u vrijednosti od 1 000 kuna.

Tagovi: Maistra, zapošljavanje, Adris Grupa
PROČITAJ I OVO
Sandoz u Ljubljani počeo izgradnju centra za razvoj bioloških lijekova
INVESTICIJE
Sandoz u Ljubljani počeo izgradnju centra za razvoj bioloških lijekova
LJUBLJANA - Švicarska farmaceutska kompanija Sandoz položila je kamen temeljac za centar za razvoj sličnih bioloških lijekova u Ljubljani. Osigurat će 200 novih radnih mjesta, a vrijednost investicije je 90 milijuna eura.
Krčki pršut Žužić šampion jubilarnih 10. Dana hrvatskog pršuta u Zagrebu
ŠAMPIONI
Krčki pršut Žužić šampion jubilarnih 10. Dana hrvatskog pršuta u Zagrebu
ZAGREB – Vjekoslav Žužić, vlasnik Mesnice marketi Žužić, ove godine službeno ima najbolji pršut! Šampionska titula za njegov savršeni krčki pršut, pripala mu je na 10. Danima hrvatskog pršuta koji se ove godine održavaju u Zagrebu.
Lufthansa privremeno obustavlja letove za Izrael i Irak zbog sukoba
ODLUKE
Lufthansa privremeno obustavlja letove za Izrael i Irak zbog sukoba
FRANKFURT - Njemačka zrakoplovna kompanija Lufthansa i njezine podružnice Swiss i Austrian Airlines privremeno su obustavile sve letove prema Izraelu i Iraku zbog aktualnog sukoba na Bliskom istoku.
Croatia Airlines obavio prve letove s održivim zrakoplovnim gorivom
GORIVO
Croatia Airlines obavio prve letove s održivim zrakoplovnim gorivom
ZAGREB - Prema EU-ovoj regulativi, svi dobavljači aviogoriva bit će obvezni osigurati isporuke SAF goriva, a zračni prijevoznici morat će ga koristiti unutar EU-a.
Glovo suspendirao planove za širenje u Albaniji
ODLUKE
Glovo suspendirao planove za širenje u Albaniji
TIRANA - Španjolski Glovo, dio njemačke online tvrtke za dostavu hrane Delivery Hero, priopćio je da je odlučio privremeno obustaviti svoje širenje na albansko tržište.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE