GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Majda Žujo i Gordan Drnas nova kadrovska pojačanja u Podravki

Majda Žujo i Gordan Drnas nova kadrovska pojačanja u Podravki
KARIJERE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 05.05.2022 / 17:37
Autor: SEEbiz
KOPRIVNICA - Podravka je dobila nova kadrovska pojačanja u Logistici i Korporativnim komunikacijama i odnosima s dionicima. Tako se kompaniji s 1. travnja pridružio Gordan Drnas na mjestu direktora Logistike, dok je s 1. svibnja stigla Majda Žujo na mjesto direktorice Korporativnih komunikacija i odnosa s dionicima.

Gordan Drnas stiže u Podravkinu Logistiku s višegodišnjim internacionalnim iskustvom na menadžerskim poslovima u logistici (distribuciji, skladištenju i transportu) stečenim u multinacionalnoj kompaniji Coca-Cola HBC. Također, znanje i iskustvo stjecao je na poslovima voditelja ključnih klijenata u odjelu komercijalnog prijevoza u La Log d.o.o. (Lactalis grupa) te kao stručnjak za planiranje logističkog transporta u Lactalis Logistique. Karijeru je započeo u odjelu prodaje u tvrtkama TPZ d.o.o. i R-PIM d.o.o. Riko Ribnica.

Drnas je diplomirao na Fakultetu prometnih znanosti u Zagrebu na smjeru cestovnog prometa i logistike. Svoje daljnje obrazovanje nastavio je kroz poslijediplomski sveučilišni specijalistički program Industrijsko inženjerstvo i menadžment na Fakultetu strojarstva i brodogradnje u Zagrebu.

Majda Žujo će na mjestu direktorice Korporativnih komunikacija i odnosa s dionicima biti odgovorna za internu i eksternu komunikaciju vodeće hrvatske prehrambene kompanije koja posluje na internacionalnom tržištu. Na tu funkciju dolazi s pozicije direktorice Komunikacija Zagrebačke banke u kojoj je provela posljednjih šest godina.
Profesionalnu karijeru započela je kao novinarka Poslovnog dnevnika nakon čega prelazi u Ministarstvo poduzetništva i obrta kao savjetnica za medije, a potom i glasnogovornica. Diplomirala je novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu, a stručno se usavršavala i na Londonskoj školi za odnose s javnošću u Zagrebu.

Svojim višegodišnjim iskustvom i stečenim znanjima Gordan Drnas i Majda Žujo zasigurno će biti vrijedan dodatak Podravkinom timu i doprinijeti ostvarivanju zacrtanih planova.

Tagovi: Majda Žujo, Gordan Drnas, Podravka, Zagrebačka banka
PROČITAJ I OVO
Zdravko Alvir prodao svoj udjel u Zvečevu za 6,68 milijuna eura
PRODAJA
Zdravko Alvir prodao svoj udjel u Zvečevu za 6,68 milijuna eura
POŽEGA - Koanditorska industrija Zvečevo izvijestila je da je dosadašnji većinski vlasnik te požeške kompanije i donedavni predsjednik Uprave Zdravko Alvir realizirao prodaju ukupno 213.167 redovnih dionica Zvečeva serije A i 74.562 redovne dionice serije B., te tako više nema dionica te kompanije u svom vlasništvu.
Boeing u prvom kvartalu ostvario gubitak od 343 milijuna dolara
GUBITAK
Boeing u prvom kvartalu ostvario gubitak od 343 milijuna dolara
SEATTLE - Američki proizvođač zrakoplova Boeing prvo je ovogodišnje tromjesečje završio s dubokim gubitkom od 343 milijuna dolara, dok je prije godinu dana iznosio 414 milijuna dolara.
Valamar potvrdio isplatu dividende od 0,22 eura
DIVIDENDA
Valamar potvrdio isplatu dividende od 0,22 eura
POREČ – Na održanoj Glavnoj skupštini Valamara usvojena je odluka o isplati dividende dioničarima u visini od 0,22 eura po dionici, što je 10 % više nego u prethodnoj godini.
United Grupa ostvarila rekordne rezultate u 2023.
REKORDI
United Grupa ostvarila rekordne rezultate u 2023.
AMSTERDAM - United Grupa (UG), vodeća telekomunikacijska i medijska tvrtka u jugoistočnoj Europi, ostvarila je rekordne financijske rezultate u 2023. godini.
Atlantic Grupa predlaže dividendu od 1,2 eura
DIVIDENDA
Atlantic Grupa predlaže dividendu od 1,2 eura
ZAGREB - Atlantic Grupa je jučer održala sjednice Nadzornog odbora i Uprave na kojima je donesen prijedlog raspodjele dobiti.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE