GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Matijaci i Burmazu potvrđeni novi mandati u Upravi Triglav osiguranja

Matijaci i Burmazu potvrđeni novi mandati u Upravi Triglav osiguranja
KARIJERE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 03.09.2020 / 14:44
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Nadzorni odbor Triglav osiguranja d.d. potvrdio je novi mandat Marinu Matijaci, predsjedniku Uprave Triglav osiguranja d.d., s trajanjem do kolovoza 2024. godine. Marinu Matijaci ovo je četvrti mandat na poziciji predsjednika Uprave Triglav osiguranja.

Istovremeno, Nadzorni odbor Triglav osiguranja d.d. ponovno je imenovao Denisa Burmaza članom Uprave Triglav osiguranja d.d., također na period od četiri godine.

Marin Matijaca rođen je 16.5.1971. u Zagrebu. Diplomirao je 1999. godine na Prirodoslovno matematičkom fakultetu u Zagrebu, inženjerski smjer matematičke statistike i informatike, na kojem je 2012. godine završio i poslijediplomski studij kojim je stekao titulu Sveučilišnog specijalista aktuarske matematike. Ima bogato devetnaestogodišnje iskustvo rada u osiguranju, te je pohađao brojne aktuarske seminare u zemlji i inozemstvu.
HANFA mu je 2006. godine izdala ovlaštenje za obavljanje poslova ovlaštenog aktuara.
Od 2008. godine član je Uprave Triglav osiguranja d.d., a 2010. godine, temeljem odluke Nadzornog odbora, postaje predsjednikom Uprave društva.
Zamjenik je predsjednika Nadzornog odbora Hrvatskog nuklearnog POOL-a, te je potpredsjednik Upravnog odbora Hrvatskog ureda za osiguranje.
Od 2008. član je Znanstvenog vijeća Centra za edukaciju djelatnika u osiguranju pri Hrvatskom uredu za osiguranje, a od 2011., kao predstavnik Hrvatskog ureda za osiguranje, član je upravljačkog odbora Radne grupe za solventnost i adekvatnost kapitala – Solvency II. Također je redovni predavač na Temeljnom seminaru o osiguranju s temama Solventnost društava za osiguranje i Kontroling u osiguranju.

Denis Burmaz rođen je 21.01.1974. Diplomirao je 1998. godine elektrotehniku, smjer automatika na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje u Splitu. Na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu završio je poslijediplomski studij Organizacija i menadžment, te je 2012. godine stekao titulu Magistra ekonomskih znanosti.

Nakon završenog studija proveo je 14 godina u IT sektoru i sektoru telekomunikacija gdje je prošao put od inženjera do direktora prodaje.
Od 2012. godine započinje njegova osiguravateljna karijera, i to na poziciji Direktora prodaje.

U veljači 2016. prelazi u Triglav osiguranje d.d. na poziciju Pomoćnika Uprave za područje prodaje i informatike, a tu funkciju obavlja do imenovanja na poziciju člana Uprave Triglav osiguranja d.d.

Kao član Uprave odgovoran je za područja prodaje osiguranja, informatike, marketinga, suradnje s bankama i službe za odnose s klijentima.
Za vrijeme svoje profesionalne karijere pohađao je cijeli niz stručnih edukacija iz područja managementa, leadershipa, te prodajnih i osiguravateljnih znanja, a 2013. stekao je i licencu za rad i zastupanje u osiguranju.
Od 2017. redovni je predavač na Temeljnom seminaru o osiguranju s temom Prodaja osiguranja.

Tagovi: Triglav, Triglav osiguranje, Denis Burmaz, Marin Matijaca
PROČITAJ I OVO
Istraživanje PwC-a: Većini hrvatskih tvrtki za rast najvažnija Srbija
OČEKIVANJA
Istraživanje PwC-a: Većini hrvatskih tvrtki za rast najvažnija Srbija
ZAGREB - John Gašparac, voditelj usluga revizije i računovodstvenog savjetovanja za Hrvatsku tvrtke PricewaterhouseCoopers, gostovao je u Novom danu N1 televizije i komentirao istraživanje koje je ta tvrtka provela, a u kojoj se vidi usporedba očekivanja menadžera i predsjednika uprava u Republici Hrvatskoj s onima u svijetu što očekivati od koronakrize.
Otkazi za 35 zaposlenika Holdinga
REZOVI
Otkazi za 35 zaposlenika Holdinga
ZAGREB - Trideset i pet zaposlenika zagrebačkog Holdinga krajem mjeseca će dobiti otkaz.
Cinkarna isplaćuje dividendu od čak 21 eura po dionici
ODLUKE
Cinkarna isplaćuje dividendu od čak 21 eura po dionici
CELJE - Cinkarna Celje raspodijelit će gotovo cijelu raspodjeljivu dobit među dioničarima. Dok su Uprava i Nadzorni odbor predložili da dividenda po dionici iznosi 11 eura bruto, dioničari su na današnjoj skupštini podržali protuprijedlog prema kojem će dobiti dividendu od 21 eura po dionici.
Nexe Grupa i Nexe d.d zadržavaju dobit iz 2020.
ODLUKE
Nexe Grupa i Nexe d.d zadržavaju dobit iz 2020.
NAŠICE - Glavne skupštine Nexe Grupe i Nexe d.d. u utorak su donijele odluku da se lanjska dobit Nexe Grupe od 18,89 milijuna kuna i Nexe d.d od 99,1 milijun kuna rasporedi u zadržanu dobit.
IKEA u Francuskoj kažnjena s 1,2 milijuna dolara zbog špijuniranja zaposlenika
KAZNA
IKEA u Francuskoj kažnjena s 1,2 milijuna dolara zbog špijuniranja zaposlenika
PARIZ - Francuski sud je u utorak kaznio IKEA-u s novčanom kaznom od 1,2 milijuna američkih dolara zbog špijuniranja svog francuskog osoblja, nakon što je najveći svjetski proizvođač namještaja proglašen krivim za neprimjereno prikupljanje podataka o svojim zaposlenicima.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE