GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Metaverse World i GT Insurance Group potpisali su sporazum o strateškoj suradnji

Metaverse World i GT Insurance Group potpisali su sporazum o strateškoj suradnji
SPORAZUM
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 06.12.2021 / 17:01
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Dana 20. studenog 2021. u Dvorcu Gjalski održana je svečanost potpisivanja strateške suradnje između Metaverse Worlda i GT Insurance Group.

Strateški sporazum potpisali su Mario Rendulić, predsjednik Uprave Metaverse Worlda, i dr. Paul Zhang, predsjednik GT Insurance Groupa.

GT Insurance Group je međunarodna osiguravajuća grupa s 80 godina poslovnog iskustva koja ima podružnice u mnogim zemljama diljem svijeta. Ova je kompanija uspostavila snažan utjecaj na globalnoj razini kroz upravljanje imovinom, zaklade, fondove, digitalno privatno bankarstvo i osiguravajuće poslove.

GT Insurance Group je ojačalo svijest o svojoj globalnoj robnoj marki širenjem svojih osnovnih proizvoda i mogućnosti na globalno tržište.

Širom svijeta, GT Insurance pruža proizvode digitalnog osiguranja putem distributera trećih strana kao što su agenti, banke i brokeri. Riječ je o prvoj grupaciji na svijetu koja je usvojila tehnološku mrežu blockchain, integrirala NFT, DeFi i police osiguranja.

Metaverse World i GT Insurance Group pridržavat će se načela win-win suradnje i zajednički promicati punu i učinkovitu provedbu okvira sporazuma kako bi stvorili diva u Metaverse industriji. U isto vrijeme, GT Insurance Group će Metaverse Worldu osigurati dvije milijarde dolara kredita i jamstava, pružajući profesionalna i sigurna jamstva za sva ulaganja Metaverse Worlda.

Mario Rendulić, predsjednik Uprave Metaverse Worlda, predstavio je plan uspostave i razvoja Metaverse Worlda. Metaverse World izdao je prvu NFT digitalnu dionicu na svijetu, a GT Insurance Group će pružiti profesionalne usluge financijskog osiguranja za digitalne dionice kako bi osigurala sigurnost ulaganja. Rendulić polaže velike nade u stratešku suradnju s GT Insurance Group, te je pun očekivanja za win-win razvoj obje strane.

GT Insurance Group pruža sveobuhvatnu kreditnu liniju od dvije milijarde USD, koja pokriva konvencionalno financiranje, novo financiranje, financiranje lanca opskrbe, sveobuhvatno financiranje računa, osiguranje instrumenata financiranja duga, itd., kako bi pomogao Metaverse Worldu da ubrza svoj industrijski izgled i strukturnu transformaciju i nadogradnju ( posebno u sektorima industrije u nastajanju kao što su VR/AR, 5G, blockchain, digitalne razmjene i umjetna inteligencija u industriji Metaverse), izdavanje dugova i spajanja i akvizicije izvan mjesta, implementacija inozemnih rasporeda i razvoj međunarodnih tržišta.

Suradnja dviju strana te kredit i jamstvo koje je GT Insurance dalo Metaverse Worldu označavaju uvod u razvoj Metaverse industrije financiranjem osiguranja. Ova strateška suradnja, s jedne strane, u skladu je s aktualnim trendom digitalnog razvoja; a s druge strane, potpomaže širenje poslovanja i utjecaja robne marke obiju strana.

Tagovi: Metaverse World, GT Insurance Group, Mario Rendulić
PROČITAJ I OVO
International Paper preuzima DS Smith za gotovo sedam milijardi eura
AKVIZICIJE
International Paper preuzima DS Smith za gotovo sedam milijardi eura
NEW YORK - Američki proizvođač papira i ambalaže International Paper pristao je preuzeti britanskog rivala DS Smith za 5,8 milijardi funti (6,8 milijardi eura), nadmašivši međunarodnu grupu za papir i ambalažu Mondi za 700.000 funti.
Rheinmetall gradi tvornicu topničkih granata u Litvi
PLANOVI
Rheinmetall gradi tvornicu topničkih granata u Litvi
ESSEN - Njemački proizvođač oružja Rheinmetall planira u Litvi izgraditi novu tvornicu za proizvodnju topničkih granata kalibra 155 milimetara.
CIAK grupa preuzima Stahlgruber trgovinu i Sim Impex
AKVIZICIJE
CIAK grupa preuzima Stahlgruber trgovinu i Sim Impex
ZAGREB - CIAK Grupa izvijestila je da je tvrtka u njezinu sastavu C.I.A.K. Auto d.o.o. Hrvatska u utorak potpisala transakciju preuzimanja dviju kompanija ljubljanske Stahlgruber trgovine i banjalučkog Sim Impexa, članica LKQ Europe.
Dionice Dr. Martensa potonule rekordno nisko zbog pogoršanih izgleda
POTONUĆE
Dionice Dr. Martensa potonule rekordno nisko zbog pogoršanih izgleda
LONDON - Dionice Dr. Martensa potonule su u utorak 30% i dosegnule rekordno nisku razinu ranih poslova, nakon što je proizvođač cipela objavio izazovnu prognozu za 2025. zbog slabijih prihoda.
Oporavak zračnog prometa promiješao ljestvicu najprometnijih zračnih luka
RANGIRANJA
Oporavak zračnog prometa promiješao ljestvicu najprometnijih zračnih luka
LONDON - Svjetskim zračnim lukama lani je putovalo gotovo 8,5 milijardi putnika, što je 27,2 posto više nego 2022. godine, prema prvoj procjeni Međunarodnog vijeća zračnih luka (ACI).
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE