GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Metaverse World i GT Insurance Group potpisali su sporazum o strateškoj suradnji

Metaverse World i GT Insurance Group potpisali su sporazum o strateškoj suradnji
SPORAZUM
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 06.12.2021 / 17:01
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Dana 20. studenog 2021. u Dvorcu Gjalski održana je svečanost potpisivanja strateške suradnje između Metaverse Worlda i GT Insurance Group.

Strateški sporazum potpisali su Mario Rendulić, predsjednik Uprave Metaverse Worlda, i dr. Paul Zhang, predsjednik GT Insurance Groupa.

GT Insurance Group je međunarodna osiguravajuća grupa s 80 godina poslovnog iskustva koja ima podružnice u mnogim zemljama diljem svijeta. Ova je kompanija uspostavila snažan utjecaj na globalnoj razini kroz upravljanje imovinom, zaklade, fondove, digitalno privatno bankarstvo i osiguravajuće poslove.

GT Insurance Group je ojačalo svijest o svojoj globalnoj robnoj marki širenjem svojih osnovnih proizvoda i mogućnosti na globalno tržište.

Širom svijeta, GT Insurance pruža proizvode digitalnog osiguranja putem distributera trećih strana kao što su agenti, banke i brokeri. Riječ je o prvoj grupaciji na svijetu koja je usvojila tehnološku mrežu blockchain, integrirala NFT, DeFi i police osiguranja.

Metaverse World i GT Insurance Group pridržavat će se načela win-win suradnje i zajednički promicati punu i učinkovitu provedbu okvira sporazuma kako bi stvorili diva u Metaverse industriji. U isto vrijeme, GT Insurance Group će Metaverse Worldu osigurati dvije milijarde dolara kredita i jamstava, pružajući profesionalna i sigurna jamstva za sva ulaganja Metaverse Worlda.

Mario Rendulić, predsjednik Uprave Metaverse Worlda, predstavio je plan uspostave i razvoja Metaverse Worlda. Metaverse World izdao je prvu NFT digitalnu dionicu na svijetu, a GT Insurance Group će pružiti profesionalne usluge financijskog osiguranja za digitalne dionice kako bi osigurala sigurnost ulaganja. Rendulić polaže velike nade u stratešku suradnju s GT Insurance Group, te je pun očekivanja za win-win razvoj obje strane.

GT Insurance Group pruža sveobuhvatnu kreditnu liniju od dvije milijarde USD, koja pokriva konvencionalno financiranje, novo financiranje, financiranje lanca opskrbe, sveobuhvatno financiranje računa, osiguranje instrumenata financiranja duga, itd., kako bi pomogao Metaverse Worldu da ubrza svoj industrijski izgled i strukturnu transformaciju i nadogradnju ( posebno u sektorima industrije u nastajanju kao što su VR/AR, 5G, blockchain, digitalne razmjene i umjetna inteligencija u industriji Metaverse), izdavanje dugova i spajanja i akvizicije izvan mjesta, implementacija inozemnih rasporeda i razvoj međunarodnih tržišta.

Suradnja dviju strana te kredit i jamstvo koje je GT Insurance dalo Metaverse Worldu označavaju uvod u razvoj Metaverse industrije financiranjem osiguranja. Ova strateška suradnja, s jedne strane, u skladu je s aktualnim trendom digitalnog razvoja; a s druge strane, potpomaže širenje poslovanja i utjecaja robne marke obiju strana.

Tagovi: Metaverse World, GT Insurance Group, Mario Rendulić
PROČITAJ I OVO
EK Deutsche Telekomu mora platiti kompenzaciju za neisplaćene kamate
KOMPENZACIJA
EK Deutsche Telekomu mora platiti kompenzaciju za neisplaćene kamate
LUXEMBOURG - Europska komisija mora Deutsche Telekomu platiti kompenzaciju za neisplaćene kamate na preplaćeni iznos kazne koju mu je izrekla zbog kršenja europskih propisa o ravnopravnom tržišnom natjecanju, presudio je Opći sud EU-a.
Butković: Ove godine bit će pokrenuta nabava šest brodova za Jadroliniju
BRODOVI
Butković: Ove godine bit će pokrenuta nabava šest brodova za Jadroliniju
ZAGREB - Ministar mora, prometa i infrastrukture Oleg Butković najavio je u srijedu tijekom saborskog aktualnog prijepodneva da će ove godine biti pokrenuta nabava šest novih brodova za Jadroliniju od kojih će jedan biti namijenjen za liniju koja spaja Šipan, Lopud, Koločep i Dubrovnik.
Dva Valamarova hotela dobitnici prestižnih nagrada HolidayCheck Special Award 2022
NAGRADE
Dva Valamarova hotela dobitnici prestižnih nagrada HolidayCheck Special Award 2022
POREČ – Valamar Padova Hotel 4* i Valamar Parentino Hotel 4* odabrani su među sedam najboljih hotela u Hrvatskoj prema ocjenama gostiju poznatog portala za rezervaciju smještaja i ostavljanje recenzija, HolidayCheck.
AZTN odobrio koncentraciju Studenac/Pemo
ZELENO SVJETLO
AZTN odobrio koncentraciju Studenac/Pemo
ZAGREB - Agencija za zaštitu tržišnog natjecanja (AZTN) odobrila je na prvoj razini namjeru provedbe koncentracije koja nastaje stjecanjem izravne kontrole na trajnoj osnovi Studenca nad Pemom, objavila je u ponedjeljak ta regulatorna agencija na svojim internetskim stranicama.
Deutsche Bahn planira zaposliti 21 tisuću radnika
PLANOVI
Deutsche Bahn planira zaposliti 21 tisuću radnika
BERLIN - Njemački željeznički operater Deutsche Bahn priopćio je da u ovoj godini namjerava zaposliti najmanje 21 tisuću radnika, uključujući 5.200 pripravnika.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE