GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Metaverse World i GT Insurance Group potpisali su sporazum o strateškoj suradnji

Metaverse World i GT Insurance Group potpisali su sporazum o strateškoj suradnji
SPORAZUM
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 06.12.2021 / 17:01
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Dana 20. studenog 2021. u Dvorcu Gjalski održana je svečanost potpisivanja strateške suradnje između Metaverse Worlda i GT Insurance Group.

Strateški sporazum potpisali su Mario Rendulić, predsjednik Uprave Metaverse Worlda, i dr. Paul Zhang, predsjednik GT Insurance Groupa.

GT Insurance Group je međunarodna osiguravajuća grupa s 80 godina poslovnog iskustva koja ima podružnice u mnogim zemljama diljem svijeta. Ova je kompanija uspostavila snažan utjecaj na globalnoj razini kroz upravljanje imovinom, zaklade, fondove, digitalno privatno bankarstvo i osiguravajuće poslove.

GT Insurance Group je ojačalo svijest o svojoj globalnoj robnoj marki širenjem svojih osnovnih proizvoda i mogućnosti na globalno tržište.

Širom svijeta, GT Insurance pruža proizvode digitalnog osiguranja putem distributera trećih strana kao što su agenti, banke i brokeri. Riječ je o prvoj grupaciji na svijetu koja je usvojila tehnološku mrežu blockchain, integrirala NFT, DeFi i police osiguranja.

Metaverse World i GT Insurance Group pridržavat će se načela win-win suradnje i zajednički promicati punu i učinkovitu provedbu okvira sporazuma kako bi stvorili diva u Metaverse industriji. U isto vrijeme, GT Insurance Group će Metaverse Worldu osigurati dvije milijarde dolara kredita i jamstava, pružajući profesionalna i sigurna jamstva za sva ulaganja Metaverse Worlda.

Mario Rendulić, predsjednik Uprave Metaverse Worlda, predstavio je plan uspostave i razvoja Metaverse Worlda. Metaverse World izdao je prvu NFT digitalnu dionicu na svijetu, a GT Insurance Group će pružiti profesionalne usluge financijskog osiguranja za digitalne dionice kako bi osigurala sigurnost ulaganja. Rendulić polaže velike nade u stratešku suradnju s GT Insurance Group, te je pun očekivanja za win-win razvoj obje strane.

GT Insurance Group pruža sveobuhvatnu kreditnu liniju od dvije milijarde USD, koja pokriva konvencionalno financiranje, novo financiranje, financiranje lanca opskrbe, sveobuhvatno financiranje računa, osiguranje instrumenata financiranja duga, itd., kako bi pomogao Metaverse Worldu da ubrza svoj industrijski izgled i strukturnu transformaciju i nadogradnju ( posebno u sektorima industrije u nastajanju kao što su VR/AR, 5G, blockchain, digitalne razmjene i umjetna inteligencija u industriji Metaverse), izdavanje dugova i spajanja i akvizicije izvan mjesta, implementacija inozemnih rasporeda i razvoj međunarodnih tržišta.

Suradnja dviju strana te kredit i jamstvo koje je GT Insurance dalo Metaverse Worldu označavaju uvod u razvoj Metaverse industrije financiranjem osiguranja. Ova strateška suradnja, s jedne strane, u skladu je s aktualnim trendom digitalnog razvoja; a s druge strane, potpomaže širenje poslovanja i utjecaja robne marke obiju strana.

Tagovi: Metaverse World, GT Insurance Group, Mario Rendulić
PROČITAJ I OVO
Dioničarima Zavarovalnice Triglav smiješi se dividenda od 1,75 eura
DIVIDENDA
Dioničarima Zavarovalnice Triglav smiješi se dividenda od 1,75 eura
LJUBLJANA - Uprava i nadzorni odbor Zavarovalnice Triglav na ovogodišnjoj će skupštini dioničara, koja se očekuje početkom lipnja, predložiti isplatu dividende u iznosu od 1,75 eura bruto po dionici.
Podravka potvrdila da je u užem krugu za Fortenovin poljoprivredni biznis
POTVRDA
Podravka potvrdila da je u užem krugu za Fortenovin poljoprivredni biznis
KOPRIVNICA - Podravka je poslijepodne potvrdila da je u užem krugu za Fortenovin poljoprivredni biznis.
Fortenova odabrala kandidate za kupce poljoprivrednog biznisa
KANDIDATI
Fortenova odabrala kandidate za kupce poljoprivrednog biznisa
ZAGREB - Fortenova je izvijestila kako je od niza potencijalnih kupaca svojih tvrtki Belja, PIK Vinkovaca, Vupika i Vinke probrala najizglednije ponuđače nad kojima će napraviti dubinsko snimanje.
Strane su tvrtke zbog odlaska iz Rusije izgubile čak 107 milijardi dolara
GUBICI
Strane su tvrtke zbog odlaska iz Rusije izgubile čak 107 milijardi dolara
LONDON - Korporacijski egzodus iz Rusije od njezine invazije na Ukrajinu 2022. koštao je strane tvrtke više od 107 milijardi dolara u otpisima i izgubljenim prihodima, pokazala je Reutersova analiza dokumenata i izjava tvrtki.
Spar otkrio kako ih je Orban pokušao reketariti, povlače kapital iz Mađarske
OTKRIĆA
Spar otkrio kako ih je Orban pokušao reketariti, povlače kapital iz Mađarske
BUDIMPEŠTA - Mađarski premijer Viktor Orbán i njegova vlada u središtu su skandala s austrijskom tvrtkom “Spar” koja posjeduje trgovačke lance u Mađarskoj i drugim zemljama.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE