GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Meteor grupa - Labud lansirala novu liniju proizvoda za dezinfekciju

Meteor grupa - Labud lansirala novu liniju proizvoda za dezinfekciju
NOVITETI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 03.05.2020 / 12:14
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Meteor grupa -Labud brzom reakcijom i prilagodbama u proizvodnji višestruko je povećala proizvodnju dezinfekcijskih sredstava kako bi zadovoljila stalno rastuću potražnju.

Kroz veleprodajne kanale Labudovi proizvodi za dezinfekciju namijenjeni profesionalnoj upotrebi već više od 15 godina koriste se u bolnicama i domovima zdravlja, u domovima za starije i nemoćne, u drugim ustanovama i organizacijama, trgovačkim lancima i proizvodnim kompanijama, a sada im se radi pojačanih mjera zaštite i povećane potrošnje dostavljaju izravno s proizvodnih traka. Prepoznajući potrebu da jednako kvalitetna, učinkovita i sigurna sredstva za dezinfekciju budu dostupna i građanima u maloprodajnim objektima po prvi puta razvijena je profesionalna linija proizvoda za kućanstvo i osobne potrebe.

Nova Labudova linija proizvoda za dezinfekciju i higijenu doma Labpro napravljena je u skladu s preporukama Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) i Europskog centra za prevenciju i kontrolu bolesti (ECDC) te sadrži učinkovitu koncentraciju aktivnih tvari za zaštitu od virusa SARS CoV-2 i prevenciju širenja bolesti COVID -19.

„Imali smo ogroman broj upita građana za nabavku naših proizvoda koje smo do sada plasirali isključivo u veleprodaji. Uz sve mjere opreza koje poduzimamo dok smo vani, svima nam je važno biti u mogućnosti pojačano štititi naše bližnje i domove u kojima sada provodimo najviše vremena. Zbog toga smo u kratkom roku profesionalne proizvode prilagodili za kućanstvo i kreirali novu liniju proizvoda jednako učinkovitih i sigurnih, ali dostupnih i krajnjim potrošačima“, istaknula je Milica Damjanović, direktorica marketinga Meteor grupe - Labud.

Nova linija sadrži ukupno šest proizvoda. Tekuće sredstvo za dezinfekciju ruku Labpro Dermodez i Labpro Sapun s dezinficijensom, Meteor grupa – Labud proizvela je za osobnu higijenu, dok za higijenu prostora i površina u svojoj novoj liniji nudi četiri proizvoda. Labpro Dezinficijens univerzalno je sredstvo za brzu dezinfekciju svih površina a pogodno je i za površine gdje borave naši najmlađi članovi obitelji, koristi se i za plastične igračke, tipkovnice, ali i podove, kuhinju i kupaonu. Tekuće sredstvo Labpro Sanitarije dezinficira i učinkovito čisti i daje sjaj svim sanitarnim površinama. Labpro SanitarPlus, osim što čisti i dezinficira sanitarije, učinkovito uklanja već stvoreni vodeni kamenac.

Labud u svojoj novoj liniji nudi i Labpro UniverzalPlus koncentrat kojim, uz pomoć vode, svatko može napraviti vlastito sredstvo za čišćenje i dezinfekciju svih površina poput kuhinjskih površina, podova, vrata, stolaca, kupaonskog namještaja te za dezinfekciju obuće.
Meteor grupa – Labud od početka ove zdravstvene krize redovito dio svojih proizvoda donira prije svega bolnicama, Hrvatskom Crvenom križu, udrugama, DVD-ima i građanima u potrebi.

Tagovi: Meteor grupa - Labud, Meteor grupa, Labud, Milica Damjanović, Labpro Dermodez, Labpro Sapun s dezinficijensom, koronavirus u Hrvatskoj
PROČITAJ I OVO
Vodstvo Luke Koper predlaže dva eura bruto dividende
DIVIDENDA
Vodstvo Luke Koper predlaže dva eura bruto dividende
KOPER - Uprava i nadzorni odbor Luke Koper predlažu godišnjoj skupštini dioničara da se od gotovo 43,9 milijuna eura bilančne dobiti 28 milijuna eura, odnosno dva eura bruto po dionici, namijeni za isplatu dividende.
Švicarski čokoladni div investira u uzgajivače kakaa
INVESTICIJE
Švicarski čokoladni div investira u uzgajivače kakaa
BERN - Barry Callebaut AG ulaže u uzgoj kakaovca dok cijene ključnog sastojka čokolade rastu, smanjujući profite za slastičare.
Uprava i NO Končara predlažu isplatu dividende od 2,5 eura
DIVIDENDA
Uprava i NO Končara predlažu isplatu dividende od 2,5 eura
ZAGREB - Uprava i Nadzorni odbor Končara d.d. predložili su u četvrtak glavnoj skupštini isplatu dividende dioničarima u visini od 2,5 eura po dionici, što je za pola eura više nego lani.
Većinski vlasnik nije uspio konsolidirati vlasništvo u Messer Tehnogasu
EPILOG
Većinski vlasnik nije uspio konsolidirati vlasništvo u Messer Tehnogasu
BEOGRAD - Messer SE, većinski vlasnik Messer Tehnogasa, nije uspio prikupiti 185.711 dionica, odnosno 17,91 posto kapitala i tako konsolidirati vlasništvo u toj tvrtki, ali je u ponudi za preuzimanje uspio kupiti 36.396 dionica ili 3,51 posto kapitala.
Novi ugovori Ericssona Nikole Tesle vrijedni 4 milijuna eura
POSLOVI
Novi ugovori Ericssona Nikole Tesle vrijedni 4 milijuna eura
ZAGREB - Ericsson Nikola Tesla potpisao je nove ugovore vrijedne 4 milijuna eura. Ugovori su iz područja komunikacijskih mreža i digitalne transformacije društva.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE