GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Nelt Grupa ostvarila u 2020. konsolidovani prihod od 940 miliona evra

Nelt Grupa ostvarila u 2020. konsolidovani prihod od 940 miliona evra
SOLIDNO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 10.12.2020 / 08:13
Autor: SEEbiz
BEOGRAD - Nelt Grupa ostvarila je u 2020. planirani konsolidovani prihod u iznosu od 940 miliona evra.

Nelt Grupa, lider u pružanju najsavremenijih usluga u oblasti distribucije i logistike, koji zapošljava 4.000 ljudi u 15 kompanija, na 11 tržišta u Jugoistočnoj Evropi i Africi, preko 25 godina konstantno ulaže u razvoj poslovanja, primjenu novih tehnologija i afirmaciju zaposlenih, izvještava Telegraf biznis.

- Godina koju ispraćamo je bila godina požrtvovanosti svih u Neltu. Naš lanac snabdijevanja je neprekidno funkcionisao na svim tržištima na kojima poslujemo i time omogućio nesmetanu nabavku ključnih proizvoda svim potrošačima. Zakoračili smo značajnije u proces digitalizacije, omogućili veću efikasnost poslovnih procesa i nastavili sa investicijama. Bazirana na kompanijskim vrijednostima, transformacija biznisa se nastavlja u želji da obezbijedimo dugoročnu perspektivu poslovanja i naših poslovnih partnera - izjavio je Miloš Jelić, generalni direktor Nelt Grupe.

Tokom godine obeležene Covidom, Nelt je obezbedio sve raspoložive mere zaštite i edukacije zaposlenih, vodeći pre svega računa o njihovom zdravlju, ali i o neophodnosti kontinuiteta poslovanja. Donacijom zdravstvenim sistemima u regionu u iznosu od preko 350.000 evra, kompanija je poslala poruku da je iskren i stabilan partner i oslonac zajednice u kojoj posluje.

Planirane investicije za 2021. godinu iznose više od 10 miliona evra, prije svega u proširenje prvog privatnog Intermodalnog terminala u Dobanovcima, ali i drugim ekološkim, tehnološkim i transportnim segmentima poslovanja svih kompanija u okviru Nelt Grupe.

Tagovi: Nelt Grupa, poslovni rezultati, Miloš Jelić, intermodalni terminal u Dobanovcima
PROČITAJ I OVO
Vlada CG: Za To Montenegro uvećan kapital na 19 miliona
KAPITAL
Vlada CG: Za To Montenegro uvećan kapital na 19 miliona
PODGORICA - Vlada je na današnjoj sjednici donijela odluku da se osnovni i uplaćeni kapital avio-kompanije ToMontenegro uvećava na 19 miliona eura.
Saponia: Neto dobit u 2020. uzletjela gotovo četiri puta
SJAJNE BROJKE
Saponia: Neto dobit u 2020. uzletjela gotovo četiri puta
OSIJEK - Osječka Saponia je u 2020. godini ostvarila 66,9 milijuna kuna neto dobiti, što je 3,7 puta veća dobit nego u godini ranije, kada je iznosila 18,1 milijun kuna, podaci su iz nekonsolidiranog financijskog izvješća tvrtke objavljenog na Zagrebačkoj burzi.
Tankerska Next Generation: 31,7 milijuna kuna neto gubitka u 2020.
GUBITAK
Tankerska Next Generation: 31,7 milijuna kuna neto gubitka u 2020.
ZADAR - Prihodi brodova Tankerske Next Generation u 2020. godini iznose 237,0 mil. HRK (35,4 mil. USD), što predstavlja smanjenje od 11,6% u odnosu na prihode ostvarene u 2019. godini u iznosu 267,9 mil HRK (40,5 mil. USD).
Pfizer-BioNTech testiraju snažniju treću dozu cjepiva protiv covida-19
CJEPIVO
Pfizer-BioNTech testiraju snažniju treću dozu cjepiva protiv covida-19

NEW YORK - Pfizer Inc i BioNTech SE rekli su u četvrtak da testiraju treću dozu svoga cjepiva protiv covida-19, kako bi bolje razumjeli imunosni odgovor protiv novih sojeva virusa.Uprava Dijamanta podržala ponudu Fortenova Grupe
PODRŠKA
Uprava Dijamanta podržala ponudu Fortenova Grupe
ZRENJANIN – Uprava zrenjaninskog Dijamanta u potpunosti podržava ponudu zagrebačke Fortenova Grupe za preuzimanje te kompanije, navodi se u dokumentu objavljenom na Beogradskoj berzi.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE