GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

New Moment PR agencija godine u kategoriji velikih agencija

New Moment PR agencija godine u kategoriji velikih agencija
PRIZNANJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 05.10.2020 / 10:04
Autor: SEEbiz
BEOGRAD - New Moment je proglašen je PR Agencijom godine u kategoriji velikih PR agencija na tradicionalnoj godišnjoj dodeli nagrada Društva Srbije za odnose sa javnošću.

Ove godine pristiglo je 60 radova, a New Moment je, osim nagrade za PR Agenciju godine, osvojio još sedam nagrada za najbolje projekte u prethodnoj godini u sledećim kategorijama: Interne komunikacije za projekat Tresiba kompanije Novo Nordisk, nagradu u kategoriji Brend PR za projekat Lavovski za orlove kompanije Carlsberg Srbija, nagradu u kategoriji Integrisane kampanje za projekat Mančester junajted Škola fudbala kompanije Eurobank, nagradu u kategoriji Javna uprava za projekat Svečano otvaranje trening centra NAJU Nacionalna akademija za javnu upravu, nagradu u kategoriji Lokalizacija međunarodne kampanje za projekat Always at home kompanije P&G, nagradu u kategoriji Niskobudžetni projekat komunikacije za projekat NELI i nagradu u kategoriji PR događaj za projekat Nespresso launch kompanije Nespresso.

Povodom nagrade za Agenciju godine obratili su se direktorka New Moment PR Agencije, Katarina Todosijević i predsednik regionalne New Moment kompanije Žarko Sakan.

“Preponosni smo na ovu nagradu, njen značaj je još veći jer dolazi u godini kada je PR struka najizloženija. Kao i svake godine konkurencija je bila velika, na vrata DSOJ pristiglo je dosta dobrih radova, pa je za naš tim samim tim još značajniji uspeh što smo osvojili ovu laskovu titulu. Dobar tim je nešto što uvek pobeđuje, a ja sam srećna što imam i zvanično najbolji u zemlji. Trudićemo se da i u vremenu koje dolazi opravdamo poverenje žirija koji nam je dodelio priznanje,” izjavila je Katarina Todosijević PR agency director.

“Živimo i stvaramo u veoma izazovnom vremenu i moramo da se prilagođavamo novim uslovima i u našoj industriji i u svetu, a ova nagrada je izuzetno veliki uspeh za našu agenciju i daje nam podstrek i uverava nas da idemo u dobrom smeru. Uvek težimo globalnom uspehu, ali ipak smo najsrećniji kada naš rad prepoznaju i kod kuće,“ izjavio je Žarko Sakan, direktor agencije New Moment New Ideas Company.

New Moment PR je deo kompanije New Moment New Ideas Company, koja posluje u 10 zemalja Jugoistočne Evrope, sa tradicijom dugom preko 30 godina. Jedna je od vodećih agencija za integralne marketing komunikacije i najnagrađivanija u regionu. U svom sastavu Agencija ima ATL, BTL, PR, Digital, Dizajn studio i New Moment Production.

Tagovi: New Moment, Katarina Todosijević, Eurobank, Novo Nordisk, Žarko Sakan, Carlsberg Srbija, Manchester United, Huawei,
PROČITAJ I OVO
Bimal preuzima većinski vlasnički udio u fabrici Bečejka
AKVIZICIJE
Bimal preuzima većinski vlasnički udio u fabrici Bečejka
BRČKO - Brčanska kompanija "Bimal" i fabrika stočne hrane "Bečejka" potpisali su memorandum o razumijevanju u kojem je Bimal izrazio namjeru za preuzimanje većinskog vlasničkog udjela u ovoj fabrici.
Iskra želi preuzeti zagrebačku Elku
AMBICIJE
Iskra želi preuzeti zagrebačku Elku
ZAGREB - Transakcija nije završena. Još traje proces dubinskog snimanja, kaže direktor Iskre.
Telekom Slovenije: Niži prihodi i dobit u prvom kvartalu
SLABO
Telekom Slovenije: Niži prihodi i dobit u prvom kvartalu
LJUBLJANA - U prvom tromjesečju 2021. godine Telekom Slovenije ostvario je prodaju u iznosu od 156,8 milijuna eura, što je 6% manje u odnosu na isto razdoblje prethodne godine.
Nikolina Silov Konjevoda nova direktorica Procter&Gamblea za Hrvatsku i Sloveniju
KARIJERE
Nikolina Silov Konjevoda nova direktorica Procter&Gamblea za Hrvatsku i Sloveniju
ZAGREB - Procter&Gamble imenovao je Nikolinu Silov Konjevoda za generalnu direktoricu Procter&Gamblea za Hrvatsku i Sloveniju, objavljeno je iz kompanije.
cargo-partner, Airbus i Air Serbia na panelu u sklopu najvažnijeg regionalnog skupa o zračnom prometu
DOGAĐAJI
cargo-partner, Airbus i Air Serbia na panelu u sklopu najvažnijeg regionalnog skupa o zračnom prometu
ZAGREB - Zrakoplovni summit jugoistočne Europe (SEAS), koji se od 2018. godine organizira kao jedan od najvažnijih skupova o zrakoplovstvu u regiji, održat će se online 18. i 19. svibnja ove godine.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE