GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Nova mobilna aplikacija za klijente Wiener osiguranja

Nova mobilna aplikacija za klijente Wiener osiguranja
APLIKACIJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 29.07.2020 / 11:24
Autor: SEEbiz
ZAGREB – Lansirana je nova aplikacija za klijente Wiener osiguranja VIG pod nazivom Moj Wiener čiji glavni cilj je unaprijediti korisničko iskustvo te klijentima omogućiti pregled svih važnih informacija na jednom mjestu. Aplikaciju je moguće besplatno preuzeti na iOS i Google Play storeu.

Nova aplikacija Moj Wiener nudi klijentima različite mogućnosti te jednostavan pregled svih važnih informacija od liste aktivnih i neaktivnih polica u posljednjih godinu dana, pregleda iskaznica dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja do primanja promotivnih poruka i obavijesti o isteku polica. Kroz aplikaciju je moguće ugovoriti dopunsko zdravstveno ili putno zdravstveno osiguranje te rezervirati termin sistematskih pregleda za korisnike dodatnog zdravstvenog osiguranja. Na jednostavan način moguće je prijaviti štetu po polici dopunskog zdravstvenog osiguranja, odnosno refundaciju troškova. Osim toga, u aplikaciji se nalaze u svi telefonski brojevi Wiener asistencija.

„Kvaliteta korisničkog iskustva izuzetno nam je važna kao i komunikacija s klijentima, upravo zato intenzivno radimo na digitalnoj transformaciji s ciljem unaprjeđivanja usluga i proizvoda. Mobilna aplikacija za klijente još je jedan veliki korak u procesu digitalizacije poslovanja u Wieneru, kao i modernizacije podrške našim klijentima“, izjavila je predsjednica Uprave Wiener osiguranja Jasminka Horvat Martinović.

Tvrtka Undabot radila je na razvoju ovog rješenja, a krajnji cilj je omogućiti korisnicima da uživaju u svojim digitalnim trenucima.
„Razvoj same aplikacije za sve nas je bio izrazito zanimljiv i sveobuhvatan proces, dok je finalni ishod unaprijeđeno korisničko iskustvo klijenata“, izjavili su iz Undabota.

Tagovi: mobilna aplikacija za klijente Wiener osiguranja, Wiener osiguranje, Jasminka Horvat Martinović
PROČITAJ I OVO
Krčki pršut Žužić šampion jubilarnih 10. Dana hrvatskog pršuta u Zagrebu
ŠAMPIONI
Krčki pršut Žužić šampion jubilarnih 10. Dana hrvatskog pršuta u Zagrebu
ZAGREB – Vjekoslav Žužić, vlasnik Mesnice marketi Žužić, ove godine službeno ima najbolji pršut! Šampionska titula za njegov savršeni krčki pršut, pripala mu je na 10. Danima hrvatskog pršuta koji se ove godine održavaju u Zagrebu.
Lufthansa privremeno obustavlja letove za Izrael i Irak zbog sukoba
ODLUKE
Lufthansa privremeno obustavlja letove za Izrael i Irak zbog sukoba
FRANKFURT - Njemačka zrakoplovna kompanija Lufthansa i njezine podružnice Swiss i Austrian Airlines privremeno su obustavile sve letove prema Izraelu i Iraku zbog aktualnog sukoba na Bliskom istoku.
Croatia Airlines obavio prve letove s održivim zrakoplovnim gorivom
GORIVO
Croatia Airlines obavio prve letove s održivim zrakoplovnim gorivom
ZAGREB - Prema EU-ovoj regulativi, svi dobavljači aviogoriva bit će obvezni osigurati isporuke SAF goriva, a zračni prijevoznici morat će ga koristiti unutar EU-a.
Glovo suspendirao planove za širenje u Albaniji
ODLUKE
Glovo suspendirao planove za širenje u Albaniji
TIRANA - Španjolski Glovo, dio njemačke online tvrtke za dostavu hrane Delivery Hero, priopćio je da je odlučio privremeno obustaviti svoje širenje na albansko tržište.
Vodstvo Luke Koper predlaže dva eura bruto dividende
DIVIDENDA
Vodstvo Luke Koper predlaže dva eura bruto dividende
KOPER - Uprava i nadzorni odbor Luke Koper predlažu godišnjoj skupštini dioničara da se od gotovo 43,9 milijuna eura bilančne dobiti 28 milijuna eura, odnosno dva eura bruto po dionici, namijeni za isplatu dividende.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE