GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Nova mobilna aplikacija za klijente Wiener osiguranja

Nova mobilna aplikacija za klijente Wiener osiguranja
APLIKACIJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 29.07.2020 / 11:24
Autor: SEEbiz
ZAGREB – Lansirana je nova aplikacija za klijente Wiener osiguranja VIG pod nazivom Moj Wiener čiji glavni cilj je unaprijediti korisničko iskustvo te klijentima omogućiti pregled svih važnih informacija na jednom mjestu. Aplikaciju je moguće besplatno preuzeti na iOS i Google Play storeu.

Nova aplikacija Moj Wiener nudi klijentima različite mogućnosti te jednostavan pregled svih važnih informacija od liste aktivnih i neaktivnih polica u posljednjih godinu dana, pregleda iskaznica dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja do primanja promotivnih poruka i obavijesti o isteku polica. Kroz aplikaciju je moguće ugovoriti dopunsko zdravstveno ili putno zdravstveno osiguranje te rezervirati termin sistematskih pregleda za korisnike dodatnog zdravstvenog osiguranja. Na jednostavan način moguće je prijaviti štetu po polici dopunskog zdravstvenog osiguranja, odnosno refundaciju troškova. Osim toga, u aplikaciji se nalaze u svi telefonski brojevi Wiener asistencija.

„Kvaliteta korisničkog iskustva izuzetno nam je važna kao i komunikacija s klijentima, upravo zato intenzivno radimo na digitalnoj transformaciji s ciljem unaprjeđivanja usluga i proizvoda. Mobilna aplikacija za klijente još je jedan veliki korak u procesu digitalizacije poslovanja u Wieneru, kao i modernizacije podrške našim klijentima“, izjavila je predsjednica Uprave Wiener osiguranja Jasminka Horvat Martinović.

Tvrtka Undabot radila je na razvoju ovog rješenja, a krajnji cilj je omogućiti korisnicima da uživaju u svojim digitalnim trenucima.
„Razvoj same aplikacije za sve nas je bio izrazito zanimljiv i sveobuhvatan proces, dok je finalni ishod unaprijeđeno korisničko iskustvo klijenata“, izjavili su iz Undabota.

Tagovi: mobilna aplikacija za klijente Wiener osiguranja, Wiener osiguranje, Jasminka Horvat Martinović
PROČITAJ I OVO
NLB Lease&Go ulazi na tržište Sjeverne Makedonije i Srbije
ŠIRENJE
NLB Lease&Go ulazi na tržište Sjeverne Makedonije i Srbije
LJUBLJANA - Nakon pokretanja leasing društva NLB Lease&Go na slovenskom tržištu u proljeće 2020. godine, slovenska NLB Grupa nedavno je osnovala leasing kuća s ovim imenom u Sjevernoj Makedoniji a dobivena su sva regulatorna odobrenja za kupnju leasing subjekta u Srbiji.
Jadroplov ugovorio kupnju još jednog LPG broda
BRODARI
Jadroplov ugovorio kupnju još jednog LPG broda
SPLIT - Brodarska kompanija Jadroplova izvijestila je u srijedu da je sklopila ugovor sa švicarskom tvrtkom Global One Energy o kupnji broda za prijevoz ukapljenog naftnog plina (LPG), po cijeni od 23,5 milijuna dolara.
H&M otpušta 1.500 radnika
REZOVI
H&M otpušta 1.500 radnika
STOCKHOLM - Švedski lanac trgovina odjećom H&M najavio je u srijedu da će ukinuti 1.500 radnih mjesta kako bi smanjio troškove u razdoblju slabije potražnje građana zbog krize troškova života.
Konzum i Mercator u BiH i Srbiji zaslužni za visoku dobit Fortenove
SJAJNE BROJKE
Konzum i Mercator u BiH i Srbiji zaslužni za visoku dobit Fortenove
ZAGREB - Fortenova grupa je objavila detaljne poslovne rezultate za prvih devet ovogodišnjih mjeseci, prema kojima je ostvarila dobit iz kontinuiranog poslovanja od 534 milijuna kuna, nasuprot gubitku od 384 milijuna kuna u istom lanjskom razdbolju.
Uspostavljen prvi izravni kontejnerski željeznički servis iz Rijeke za Austriju
KONTEJNERI
Uspostavljen prvi izravni kontejnerski željeznički servis iz Rijeke za Austriju
RIJEKA - Uspostavljen je prvi izravni kontejnerski željeznički servis koji povezuje riječku luku preko kontejnerskog terminala na Brajdici s austrijskim gradom Ennsom, izvijestili su u srijedu iz tvrtke Jadranska vrata, koja upravlja terminalom Brajdicom.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE