GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Nova PBZ Card SoftPOS aplikacija za prihvaćanje kartica putem mobitela i pametnih uređaja

Nova PBZ Card SoftPOS aplikacija za prihvaćanje kartica putem mobitela i pametnih uređaja
NOVITETI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 27.03.2023 / 12:48
Autor: SEEbiz
ZAGREB – Nakon nedavno objavljenog strateškog partnerstva u poslovima prihvaćanja platnih kartica Nexi Croatia, članica Nexi grupe - vodeće europske PayTech kompanije, i PBZ Card, vodeća kartična tvrtka u Hrvatskoj, dio Intesa Sanpaolo Grupe, jedne od vodećih bankarskih grupa u Europi, tržištu su predstavile novu, inovativnu PBZ Card SoftPOS aplikaciju koja omogućuje plaćanje karticama putem Android mobilnog telefona ili tableta na bilo kojem mjestu i u bilo koje vrijeme.

Aplikacija je prvenstveno namijenjena manjim trgovcima, bez obzira koliko dugo posluju te jesu li klijenti PBZ grupe.

Koristeći PBZ Card SoftPOS aplikaciju trgovci i obrtnici svojim kupcima nude već poznat i jednostavan način kupnje – dovoljno je da kupac svoju platnu karticu, mobilni telefon ili sat prisloni na mobilni uređaj i uslijedit će jednostavno, sigurno i brzo plaćanje. Aplikacija omogućuje beskontaktno plaćanje svim Visa, Mastercard i Maestro platnim karticama, kao i putem Google Pay i Apple Pay novčanika.

„PBZ Card SoftPOS aplikacija suvremena je i inovativna aplikacija koja trgovcu omogućuje brzo i jednostavno plaćanje na bilo kojem mjestu, što znači da samo plaćanje nije fiksno vezano uz blagajnu, već se može obaviti bilo gdje, a što i trgovcima i kupcima donosi bolje iskustvo kupnje. Aplikacija je prvenstveno namijenjena manjim trgovcima ili obrtnicima koji su ili zbog malog broja transakcija ili zbog specifičnosti svoga posla, primjerice mobilnosti, ranije primali isključivo gotovinu, a ovom aplikacijom dobit će mogućnost bezgotovinskih plaćanja uz najveću moguću sigurnost i jednostavnost. Aplikaciju može koristiti širok raspon različitih trgovaca, od onih koji se bave prodajom roba ili usluga i vezani su uz određeni fizički prostor do onih mobilnih, kao što su dostavne službe, razne servisne usluge, agenti terenske prodaje i slično, a koji će isti mobilni uređaj na kojem danas komuniciraju sada moći iskoristiti i za jednostavno plaćanje. Svima njima PBZ Card SoftPOS aplikacija nudi dodatnu podršku digitalizaciji njihovog poslovanja“, zaključio je Ivan Ivičić, zamjenik predsjednika Uprave PBZ Carda.

Aplikacija donosi dodatnu razinu poslujući u skladu s održivim razvojem i doprinoseći očuvanju okoliša. Tako se evidencija utroška (računi) umjesto njezinog ispisivanja kupcu šalju putem e-maila, QR koda, WhatsAppa, Vibera ili SMS-a.

„Izuzetno mi je zadovoljstvo da svega nekoliko tjedana od početka našeg strateškog partnerstva s PBZ Cardom trgovci u Hrvatskoj imaju priliku isprobati prednosti novog i inovativnog rješenja koje im donosi SoftPOS aplikacija. Ovo rješenje predstavlja veliki iskorak približavajući digitalna plaćanja velikom broju malih i mikro trgovaca. Njime se, osim već spomenute usmjerenosti na očuvanje okoliša, omogućuje i šira primjena digitalnih plaćanja među sudionicima gospodarske djelatnosti u Hrvatskoj“, izjavila je Rozana Grgorinić, direktorica rješenja za trgovce u Nexi Croatiji.

PBZ Card SoftPOS mobilna aplikacija trenutno je dostupna bez plaćanja naknade, a uz plaćanje karticama putem mobitela ili tableta, prodajnim mjestima donosi i druge pogodnosti poput: povrata, storniranja i pregleda transakcija, prikaza transakcija u aplikaciji do tri mjeseca unatrag, grafičkog prikaza izvještaja ostvarenog prometa, promjenu lozinke, uključivanje/isključivanje biometrijske autentifikacije za prijavu u aplikaciju i druge.

Za korištenje aplikacije prodajna mjesta trebaju imati mobilni telefon ili tablet koji radi na minimalno Android 10.0 operativnom sustavu s NFC antenom, a za ugovaranje usluge trebaju se obratiti PBZ Cardu na e-mail: prodaja@pbzcard.hr gdje će, putem maila i SMS-a, dobiti i potrebne aktivacijske parametre.

Nova PBZ Card SoftPOS aplikacija dostupna je u Google Storeu, a dodatne informacije o aplikaciji mogu se pronaći i na www.pbzcardsoftpos.hr.

Tagovi: PBZ Card, Nexi Croatia, SoftPOS aplikacija, Ivan Ivičić
PROČITAJ I OVO
Spar otkrio kako ih je Orban pokušao reketariti, povlače kapital iz Mađarske
OTKRIĆA
Spar otkrio kako ih je Orban pokušao reketariti, povlače kapital iz Mađarske
BUDIMPEŠTA - Mađarski premijer Viktor Orbán i njegova vlada u središtu su skandala s austrijskom tvrtkom “Spar” koja posjeduje trgovačke lance u Mađarskoj i drugim zemljama.
Lufthansa i sindikat postigli su dogovor o povećanju plaća osoblja zračne luke
DOGOVOR
Lufthansa i sindikat postigli su dogovor o povećanju plaća osoblja zračne luke
FRANKFURT - Njemački zračni prijevoznik Lufthansa i sindikat Verdi danas su nakon trodnevnog posredovanja, koje je uslijedilo nakon višetjednih pregovora, postigli dogovor o kolektivnom ugovoru za oko 25.000 zaposlenih u zračnoj luci, koji uključuje i povećanje plaća.
ITA Airways smanjio gubitke
POBOLJŠANJE
ITA Airways smanjio gubitke
RIM - Talijanski zrakoplovni prijevoznik ITA Airways lani je ostvario neto gubitak od pet milijuna eura, nakon što je godinu prije dosegnuo 486 milijuna eura.
H&M poslovnu godinu započeo s udvostručenjem dobiti
SJAJNE BROJKE
H&M poslovnu godinu započeo s udvostručenjem dobiti
STOCKHOLM - Švedski tekstilni div Hennes & Mauritz (H&M) u tri je mjeseca do kraja veljače ostvario 1,2 milijarde kruna (oko 105 milijuna eura) čiste dobiti, što je dvostruko više nego u istom razdoblju lani. Prihodi su pali za dva posto na 53,7 milijardi kruna (4,7 milijardi eura).
Potpisan kolektivni ugovor za zaposlenike Vajde i PPK
RADNIČKA PRAVA
Potpisan kolektivni ugovor za zaposlenike Vajde i PPK
ČAKOVEC - Članice Grupe Pivac, Mesna industrija Vajda iz Čakovca i PPK karlovačka mesna industrija, potpisale su s predstavnicima Sindikata zaposlenih u poljoprivredi, prehrambenoj i duhanskoj industriji i vodoprivredi Hrvatske (PPDIV) te Sindikata hrvatskog vozača (SHV) nove dvogodišnje kolektivne ugovore.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE