GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Nove investicije hotelskog lanca Falkensteiner Hotels & Residences

Nove investicije hotelskog lanca Falkensteiner Hotels & Residences
INVESTICIJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 27.02.2020 / 15:06
Autor: SEEbiz
BEČ - U hotelsku obitelj Falkensteiner Michaeler Tourism Group AG koju čine 27 hotela, tri apartmanska naselja i jedan premium kamp, pridružit će se nova četiri objekta.

Falkensteiner Hotel & Spa Kronplatz, adults only hotel s pet zvjezdica u Južnom Tirolu, Falkensteiner Hotel & Spa Cortina d’Ampezzo, također hotel s pet zvjezdica, luksuzni apartmani Falkensteiner Premium Apartments Jesolo i obiteljski hotel s četiri zvjezdice Falkensteiner Club Funimation Garden Calabria, otvorit će se u sljedeće dvije godine u Italiji.

Uz to, značajno se ulaže i u Falkensteiner Punta Skala resort. Fortis club - novi kongresni i sportski centar u Falkensteiner Punta Skala resortu imat će prostranu dvoranu za evente od 527 m2 za 470 osoba i fitness centar na 800 m2, a otvorenje se planira u svibnju 2020. U posljednje dvije godine uloženo je tri milijuna eura u širenje sportskih objekata u Punta Skali, a najavljena je i gradnja luksuznih vila u sklopu resorta.

Od 2000. od kada Falkensteiner posluje u Hrvatskoj ukupno je investirano 200 milijuna eura, a u naredne tri godine uložit će se oko 40 do 50 milijuna. Dobit koja dolazi iz Hrvatske je oko 30 posto.

„Hrvatska je važna i atraktivna zemlja za hotelsku grupu Falkensteiner. Svojim gostima nudimo široku paletu opcija za odmor usred prekrasnih prirodnih krajolika i neposredno uz more: od hotela s pet zvjezdica i obiteljskih odmarališta do premium apartmana za iznajmljivanje ili kupnju do luksuznih kampova. Naši gosti mogu očekivati toplu i vrhunsku uslugu, izvrsnu kuhinju i wellness ponudu,” rekao je Ottmar Michaeler, glavni izvršni direktor Falkensteiner Michaeler Tourism Group.

„Izazov nije izgraditi hotel, već stvoriti dom”, kaže Erich Falkensteiner, osnivač i član društva.

Ova priča o uspjehu počela je 1957. kada su Maria i Josef Falkensteiner otvorili mali obiteljski pansion sa sedam kreveta u mjestu Ehrenburg kod Brunecka u Južnom Tirolu. Razvijati se, a pritom ne zaboraviti svoje korijene – krilatica je tvrtke koja je postupno širila svoje polje djelovanja i na druga područja u turizmu. Osnivanjem tvrtke Michaeler & Partner kao turističke tvrtke za savjetovanje i osnivanjem centralne nabave (GES), postavljen je kamen temeljac današnjoj tvrtki. Internacionalizacija na prostoru Istočne Europe uslijedila je 2001. Najprije u Hrvatskoj, zatim Češkoj i na koncu u Slovačkoj. S daljnjim razvojem tvrtke, došlo je do stvaranja nove strukture koncerna u obliku holdinga, koji je ujedinio sva područja poslovanja. Osnivanjem tvrtke Falkensteiner Michaeler Tourism Group (FMTG) i premještanjem središta tvrtke u Beč, postavljeni su temelji za brži razvoj u području srednje, istočne i južne Europe. Danas je u tvrtki FMTG zaposleno više od 1.400 djelatnika iz 28 zemalja.

Tagovi: Falkensteiner Hotels & Residences, Ottmar Michaeler,Falkensteiner, Falkensteiner Hotel & Spa Kronplatz, Falkensteiner Hotel & Spa Cortina d’Ampezzo, Falkensteiner Punta Skala resort,
PROČITAJ I OVO
Kraš: Možda ćemo kasniti s objavom tromjesečnog izvještaja za prvo tromjesečje 2020.
UPOZORENJE
Kraš: Možda ćemo kasniti s objavom tromjesečnog izvještaja za prvo tromjesečje 2020.
ZAGREB - Kraš je priopćio kako zbog otežanih uvjeta poslovanja uzrokovanih virusom COVID-19 i razornim potresom u Zagrebu imaju poteškoća u prikupljanju i obradi dokumentacije potrebne za provedbu knjiženja pa posljedično time i izradu tromjesečnih financijskih izvješća za prvo tromjesečje 2020. godine.
Croatia Airlines leti samo za ova četiri grada
LETOVI
Croatia Airlines leti samo za ova četiri grada
ZAGREB – Zbog izvanrednih okolnosti uzrokovanih pandemijom koronavirusa u svijetu i Republici Hrvatskoj, Croatia Airlines od 10. ožujka kontinuirano smanjuje planirani opseg reda letenja.
Maistra s tri otvorena hotela, plaće neupitne, ali traži dodatne mjere Vlade
HOTELIJERI
Maistra s tri otvorena hotela, plaće neupitne, ali traži dodatne mjere Vlade
ROVINJ - Hotelska grupacija Maistra iz sastava Adris Grupe trenutno među rijetkima u Hrvatskoj ima otvorene hotele i to njih tri, a iako zbog pandemije covid-a 19 neko vrijeme neće imati poslovne aktivnosti ni dotok prihoda,osigurala je sredstva za nesmetanu isplatu plaća, ističu za Hinu iz Maistre.
easyJet prizemljio kompletnu flotu
POTEZI
easyJet prizemljio kompletnu flotu
LONDON - Britanski niskobudžetni prijevoznik easyJet prizemljio je cijelu flotu zrakoplova zbog pandemije koronavirusa, objavila je tvrtka.
Njemačka kreće s izravnim uplatama samozaposlenima i malim tvrtkama
UPLATE
Njemačka kreće s izravnim uplatama samozaposlenima i malim tvrtkama

BERLIN - Njemačke savezne zemlje počet će u ponedjeljak izravno uplaćivati novac na račune malih poduzeća, samozaposlenih, freelancera i poljoprivrednika teško pogođenih koronakrizom.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE