GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Novi mandat članovima Uprave Atlantic Grupe

Novi mandat članovima Uprave Atlantic Grupe
MANDAT
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 08.12.2021 / 13:05
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Na jučer održanoj sjednici Nadzornog odbora društva Atlantic Grupa d.d., Predsjednik Uprave Emil Tedeschi te članovi Uprave,

 Potpredsjednik Grupe za Korporativne aktivnosti Neven Vranković i Potpredsjednik Grupe za Financije, nabavu i investicije Zoran Stanković, ponovno su izabrani na daljnji mandat u trajanju od tri godine u Upravi Društva, počevši od dana isteka tekućeg mandata, odnosno, od 5. siječnja 2022.

Nadzorni odbor je na sjednici usvojio i prijedlog Odluke za izbor Dr. Vesne Nevistić i Zorana Vučinića za nove članove Nadzornog odbora Društva, koji će se uputiti Glavnoj skupštini Društva na usvajanje.

Usvajanjem navedene Odluke od strane Glavne skupštine, sastav Nadzornog odbora, od postojećih sedam članova, bio bi proširen na devet članova Nadzornog odbora. Glavna skupština Društva zakazat će se za dan 20. siječnja 2022. Poziv za Glavnu skupštinu s prijedlozima odluka kojoj se istoj predlažu radi usvajanja, objavit će se javnosti u rokovima i na način određen zakonskim propisima.

Tagovi: Atlantic Grupa, Mirna, Emil Tedeschi, Zoran Stanković, Neven Vranković, Vesna Nevistić, Zoran Vučinić
PROČITAJ I OVO
I Head zainteresiran za Alpinu
INTERES
I Head zainteresiran za Alpinu
LJUBLJANA - Osim begunjskog Elana, za kupnju slovenskog proizvođača obuće Alpina Žiri zainteresirana je i multinacionalna kompanija Head u vlasništvu Johana Eliascha, od prošle godine novog predsjednika Međunarodne skijaške federacije (FIS), piše ljubljanski Dnevnik.
Poznati beogradski gastro koncept stiže i u Hrvatsku
ŠIRENJE
Poznati beogradski gastro koncept stiže i u Hrvatsku
ZAGREB - Nakon pet godina poslovanja poznati beogradski gastro koncept Ferdinand knedle ušao je u drugu fazu razvoja koja podrazumijeva širenje na nova tržišta putem franšize.
Zaključena prodaja Optima Telekoma
FINALIZACIJA
Zaključena prodaja Optima Telekoma
ZAGREB -  HT holding (društvo u 100% vlasništvu HT-a) prenio 17,41% dionica Optime, a Zagrebačka banka 36,90% dionica Optime na Telemach Hrvatska d.o.o. koji time stječe ukupno 54,31% dionica Optime.
Završena dokapitalizacija Dalekovoda
DOKAPITALIZACIJA
Završena dokapitalizacija Dalekovoda
ZAGREB - Upisom povećanja temeljnog kapitala u sudski registar uspješno je završena dokapitalizacija Dalekovoda d.d..
Autobuseri traže isplatu naknade zbog online nastave
NAKNADA
Autobuseri traže isplatu naknade zbog online nastave
ZAGREB - Autobusni prijevoznici traže da im se se isplati trošak hladnog pogona u vrijednosti od barem 50 posto ugovorenog iznosa s državom, jer imaju velike troškove budući da su zbog zatvaranja škola ostali bez ugovorenog i očekivanog prihoda.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE