GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Novi Samsung Galaxy S22 i S22+ donose revolucionarnu kameru za fotografiranje i danju i noću

Novi Samsung Galaxy S22 i S22+ donose revolucionarnu kameru za fotografiranje i danju i noću
NOVI GALAXY
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 09.02.2022 / 20:29
Autor: SEEbiz
ZAGREB – Tvrtka Samsung Electronics je na Galaxy Unpacked virtualnom događaju „The Epic Standard“ predstavila Galaxy S22 i S22+, dva flagship pametna telefona koji pokreću kreativnost i individualizam. Galaxy S serija pametnih telefona donosi unaprijeđenu kameru s AI značajkama.

Donose najmoćnije kamere s unaprijeđenim značajkama za obradu fotografije kako bi svaki trenutak učinili epskim. Kreirani sa smjelim i održivim dizajnom, Galaxy S22 i S22+ su stvoreni da budu istovremeno lijepi i ekološki prihvatljivi.
„Kamere naših pametnih telefona promijenile su način na koji stvaramo, dijelimo i komuniciramo sdrugim ljudima. Putem fotografija i videa izražavamo se i povezujemo s onima do kojih nam je najviše stalo. Zato smo se usredotočili na dizajniranje naše najnovije S serije uređaja s revolucionarnim mogućnostima kamere koje rade dan i noć, a pokreću ih naše najbolje performanse do sada“, rekao je TM Roh, predsjednik i voditelj MX (Mobile eXperience) Business odjela, Samsung Electronics.

Najinteligentnije Samsung kamere do sada

Galaxy S22 serija pametnih telefona dolazi s najmoćnijom Samsung kamerom ikad. Uz revolucionarno nove Nightography značajke serije Galaxy S22 -– poput 23% većeg senzora u odnosu na Galaxy S21 i S21+ uređaje te Adaptive Pixel tehnologije 1 – kamera propušta više svijetla, sjajno izvlači detalje i donosi živopisne boje, čak i u mraku. Na stražnjoj strani uređaja nalaze se tri kamere – širokokutna kamera od 50MP, telefoto kamera od 10MP i ultra široka kamera od 12MP za kreiranje kvalitetnijih fotografija uz korištenje inovativnih mogućnosti umjetne inteligencije. Kod snimanja videozapisa Auto Framing značajka 2 detektira i prati do 10 osoba istovremeno te automatski prilagođava fokus kamere, dok napredna VDIS tehnologija minimizira vibracije za glatke i oštre snimke u pokretu. Dodatno, Portrait mode način rada donosi novu AI Stereo Depth Map značajku koja će zahvaljujući sofisticiranom algoritmu umjetne inteligencije uhvatiti i najsitnije detalje.

Još snažnije performanse

Galaxy S22 i S22+ pametni telefoni donose inovativni 4nm procesor kojeg pokreće najnaprednija tehnologija umjetne inteligencije i strojnog učenja u realnom vremenu, pružajući performanse bez ograničenja s naglaskom za streaming i maksimalnu produktivnost. Automatski otkriva koju aplikaciju korisnik najviše koristi te samim time usmjerava najviše energije u nju – tako da streaming, surfanje internetom te navigacija po aplikacijama postaju jednostavniji nego prije. Nadalje, uređaji dolaze s dugotrajnom 3 baterijom – Galaxy S22 omogućava brzo punjenje od 25W 4 , dok Galaxy S22+ ima snažnu bateriju koja može trajati čak i dulje od jednog dana sa samo jednim punjenjem, a dodatna opcija je i super brzo punjenje od 45W.
Oba uređaja opremljena su čvrstim Dynamic AMOLED  2x zaslonima, a jedina razlika je u veličini – Galaxy S22 ima veličinu zaslona od 6,1 inča, dok veličina Galaxy S22+ iznosi 6,6 inča. Zasloniomogućavaju inteligentnu Vision Booster tehnologiju koja automatski prilagođava prikaz na zaslonu prema osvjetljenju u okruženju te dodatno poboljšava kontrast boja. Osim toga, poboljšana je i svjetlina zaslona – najviša razina svjetla Galaxy S22 pametnog telefona je 1.300 nita, dok kod Galaxy S22+ uređaja ona iznosi 1.750 nita. Korisnici također mogu uživati u dijeljenju sadržaja ili pisanju bilješki s poslovnih sastanka putem Google Duo 8 aplikacije – čak i ako se nalaze na različitim lokacijama.

Dizajniran do savršenstva i stvoren da traje

Najnoviji Galaxy S22 i S22+ pametni telefoni sadrže prepoznatljivi dizajn i korisnicima omiljeni Contour-Cut okvir koji se neprimjetno spaja s kamerom te stvara uglađeniji i profinjeniji izgled uređaja. Krasi ih luksuzna staklena i matirana završna obrada, a sada je i kućište kamere Galaxy S dizajnirano da odgovara boji tijela uređaja s tankim i simetričnim metalnim okvirom što daje besprijekoran izgled. Uređaji su dostupni u fantomskoj crnoj, fantomskoj bijeloj, zelenoj i ružičasto zlatnoj boji 9 . Također, Galaxy S22 serija predstavlja dosad najizdržljivije pametne telefone jer su izrađeni od Armor Aluminum materijala – najčvršćeg aluminija okvira te opremljeni najnovijim Corning® Gorilla® Glass Victus®+ zaštitnim staklom koje će zaštiti uređaje od grebanja i slučajnih padova s prednje i stražnje strane. Pametni uređaji iz cijele Galaxy S22 serije bit će podržani s Android OS 10 nadogradnjom i to za sljedeće četiri generacije što će osigurati korisnicima Galaxy uređaja ažuriranje svih najnovijih značajki po pitanju sigurnosti, produktivnosti i mnogih drugih uz maksimalnu podršku u Galaxy ekosustavu.
Galaxy S serija olakšava personalizaciju pametnog telefona zahvaljujući intuitivnom novom Samsung One UI korisničkom sučelju. Korisnici mogu u potpunosti personalizirati izgled svog početnog zaslona prema svojim osobnim preferencijama – od dizajna ikona, widgeta, odabira omiljene palete boja i još
mnogo toga. Osim toga, sučelje omogućava jednostavan pristup mnoštvu emotikona, GIF-ova i naljepnica izravno na tipkovnici pametnog telefona 11.

Galaxy for the Planet – stvaranje održive budućnosti

Ekološki najsvjesniji Samsung uređaji ikad, Galaxy S22 serija, koja je izrađena od održivih materijala, predstavlja glavne predvodnike u mobilnoj tehnologiji, istovremeno podržavajući naš planet. Surađujući s vodećim organizacijama za zaštitu okoliša, Samsung pomaže prenamijeniti odbačene ribarske mreže 12 i pretvara ih u materijal visokih performansi za pametne telefone. Riječ je o materijalu koji je korišten u dijelovima serije Galaxy S22 te sadrži 20% reciklirane plastike iz odbačenih ribarskih mreža u oceanu 13 . Reciklirani materijal se također koristi i u modulu zvučnika, kao i unutarnjim dijelovima tipki za uključivanje/isključivanje te podešavanje glasnoće uređaja. Nadalje, za pakiranje Galaxy S22 uređaja koristi se 100% reciklirani papir i zaštitna folija dobivena od reciklirane plastike. Svako kućište pametnog telefona sadrži UL certifikat što označava korištenje održivih materija 14 – kao što su reciklirana plastika nakon upotrebe ili tvari na biološkoj bazi. Ove inovacije najnoviji su primjer velike predanosti tvrtke Samsung u sklopu vizije Galaxy for the Planet.

Sigurnost kojoj možete vjerovati

Galaxy S22 serija osigurana je moćnom Samsung sigurnosnom platformom Knox Vault - uključuje siguran procesor i memoriju koja u potpunosti izolira osjetljive podatke poput vaših lozinki, biometrijskih podataka ili Blockchain ključeva od glavnog operativnog sustava uređaja. One UI nadzorna ploča za privatnost olakšava uvid u to koje aplikacije pristupaju podacima korisnika i kameri. Galaxy S22 serija, pruža nove sigurnosne značajke, a najveća inovativnost je ARM mikro- arhitektura koja sprječava cyber napade te štiti operativni sustav i memoriju uređaja. Galaxy S22serija dolazi sa Samsung Wallet 15 za besprijekorno, praktično i sigurno iskustvo koje olakšava svakodnevni život. Samsung Wallet kombinira digitalno plaćanje, ID, ključeve i upravljanje dokumentima u jedan alat za pojednostavljenje vaših rutina, od pokazivanja studentske iskaznice do sastavljanja putnih dokumenata prije leta.

Besprijekorna povezanost s Galaxy ekosustavom

Uz novu Galaxy S22 seriju, Samsung predstavlja potpuno novu liniju tableta te paket ažuriranih značajki za Galaxy Watch4 pametni sat kako bi korisnici mogli ostati povezani u svakom aspektu svog života. Napravljen za novu eru povezivanja, Galaxy Tab S8 – uključujući Tab S8, Tab S8+ i Tab S8 Ultra – što je ujedno i najsvestranija linija Samsung tableta ikada, dizajnirani su s vizijom da zadovolje sve potrebe onih koji rade, studiraju, igraj se i stvaraju sadržaj.

Dostupnost

Galaxy S22 serija bit će dostupna od 9. veljače na hrvatskom tržištu za prednarudžbu kod ovlaštenih distributera i trgovina po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 6.599 HRK za Galaxy S22 te po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 7.999 HRK za Galaxy S22+ pametni telefon. Više informacija o prednarudžbi možete pronaći na: https://www.samsung.com/hr/offer/preorder-galaxy-s22/. Na hrvatskom tržištu Galaxy S22 i S22+ dostupni su u varijantama od 128 i 256GB s 8GB RAM memorije te u bojama: fantomska crna, fantomska bijela, zelena i ružičasto zlatna. Za više informacija o novim Galaxy S22 i S22+ posjetite: http://www.samsungmobilepress.com, news.samsung.com/galaxy ili https://www.samsung.com/hr/smartphones/galaxy-s22/

Tagovi: Samsung Electronics, Galaxy S22, Galaxy S22+, Galaxy Unpacked, Nightography, kamera, AI značajke
PROČITAJ I OVO
Dionice American Expressa na rekordu nakon odličnih rezultata prvog kvartala
UZLET
Dionice American Expressa na rekordu nakon odličnih rezultata prvog kvartala
NEW YORK - American Express je u petak izvijestio o tromjesečnoj zaradi koja je nadmašila tržišna očekivanja, budući da su potrošači nastavili koristiti vrhunske kreditne kartice tvrtke.
FTC tužbom nastoji blokirati spajanje Coacha i Michaela Korsa
BLOKADA
FTC tužbom nastoji blokirati spajanje Coacha i Michaela Korsa
NEW YORK - Savezna komisija za trgovinu (FTC) podnijela je tužbu kako bi blokirala akviziciju Capri Holdings Ltd. od strane Tapestryja, Inc., vrijednu 8,5 milijardi dolara, rekavši da bi ugovor eliminirao izravnu konkurenciju između brendova modnih kompanija poput Coacha i Michaela Korsa u segmentu tzv. pristupačnih luksuznih torbica.
Izvršni direktor Emiratesa ispričao se nakon kaosa u Dubaiju: Moramo vratiti 30.000 kofera
ISPRIKA
Izvršni direktor Emiratesa ispričao se nakon kaosa u Dubaiju: Moramo vratiti 30.000 kofera
DUBAI - Izvršni direktor Emirates Airlinea objavio je pismo isprike kupcima tijekom vikenda nakon što su povijesne kiše u Ujedinjenim Arapskim Emiratima izazvale rekordne poplave i kaos u zračnoj luci u Dubaiju.
Andrija Topić novi član Uprave za akvizicije i integracije u Studencu
KARIJERE
Andrija Topić novi član Uprave za akvizicije i integracije u Studencu
OMIŠ – Andrija Topić imenovan je novim članom Uprave za akvizicije i integracije (CAIO) u Studencu i time učvrstio strateški smjer poslovanja jednog od vodećih hrvatskih maloprodajnih lanaca.
British American Tobacco najavio veliku investiciju u Mađarskoj
INVESTICIJE
British American Tobacco najavio veliku investiciju u Mađarskoj
BUDIMPEŠTA - British American Tobacco (BAT) uložit će 60 milijardi HUF, odnosno oko 152 milijuna eura, u osnivanje centra za proizvodnju bezdimnih proizvoda u Pečuhu, rekao je u petak ministar vanjskih poslova i trgovine Péter Szijjártó, prema izvješću agencije MTI.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE