GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Objavljen program trećeg izdanja konferencije The Art of Feminine Leadership

Objavljen program trećeg izdanja konferencije The Art of Feminine Leadership
DOGAĐAJI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 04.03.2021 / 12:55
Autor: SEEbiz
ZAGREB – Prva konferencija u regiji koja promovira ženske vještine vodstva, The Art of Feminine Leadership, objavila je program za svoje treće izdanje koje će 25. ožujka 2021. online okupiti vodeće svjetske i domaće lidere.

Krovna tema ovogodišnje konferencije su ženske vještine upravljanja u izvanrednim, kriznim vremenima, ali i dugoročna važnost korištenja soft vještina u učinkovitom upravljanju ljudskim potencijalima kako bi se postigli zavidni poslovni rezultati te osiguralo visoko zadovoljstvo zaposlenika.

Konferenciju će otvoriti međunarodna konzultantica Laura Tynan, koja će podijeliti svoja iskustva o tome koje su vještine vođenja potrebne u pretežito muškom svijetu, a da žene pritom ne postanu „muškarac u suknji“. Ellen Rogin, svjetski poznata financijska stručnjakinja u svom govoru će se posvetiti razlikovnim prednostima ženskog pristupa upravljanju novcem, dok će Anita Šulentić iz Amm Global Instituta govoriti o ulozi ženske intuicije u kreativnoj industriji 21. stoljeća.

Utjecaj Covid krize osjetile su na prvim linijama industrije ljekarništva, ali i telekomi koji su u brzom roku morali osigurati visoku povezanost svijeta koji je preko noći postao online. O tome kako su prevladali izazove kroz ženske vještine vodstva, fleksibilnost i empatiju, podijelit će s nama u svojim govorima Sanja Šagud iz Atlantic Grupe i Antonia Kujundžić Velimirović iz A1 Hrvatska.

Na konferenciji će ekskluzivno biti predstavljeni i rezultati istraživanja percepcije položaja žena na razini tržišta regije jugoistočne Europe, a Lana Mučalov i Christian Čoklica iz ManPower Group će osim uvida iz istraživanja, pojasniti i smjernice za razvoj i jačanje inkluzivnih korporativnih kultura.

O otključavanju liderskih potencijala u nama, ali i u našim zaposlenicima, govorit će Ivanka Mabić Gagić, izvršna direktorica Httpoola, dok će se Jelena Jelušić iz Photomatha osvrnuti na važnost brige o zaposlenicima kao najbolje strategije employer brandinga.

Kako možemo već danas stvarati i razvijati lidere budućnosti, od najranijih školskih dana do radnih mjesta, otkrit će nam i dvojica panelista Ivan Bartulović (Hrvatski Telekom) i najbolji profesor na svijetu Dejan Nemčić (O.Š. Ive Andrića), u diskusiji s uspješnim lidericama Mirjam Marasović Čurčić (Jamnica Plus d.o.o.), Tina Jurjević (Bipa) Vedrana Likan (Colliers), Ana Butara (Infobip), Iva Topolovec (Nanobit), a panel će moderirati Ivana Conjar.

Konferenciju organizira portal i agencija Shhhefica uz podršku event agencije LOL te pod sponzorstvom tvrtki A1, Jamnica, Manpower, BIPA, Amm global institut (AGI) i Grawe.

Novosti o konferenciji dostupne su na web stranici www.conference.shhhefica.com, a ulaznice se mogu kupiti putem maila conference@shhhefica.com.

Tagovi: The Art of Feminine Leadership, Lana Mučalov, Christian Čoklica, ManPower Group, Sanja Šagud, Atlantic Grupa, Antonia Kujundžić Velimirović, A1 Hrvatska, Laura Tynan, ženske vještine vodstva
PROČITAJ I OVO
Kering upozorava na oštar pad dobiti zbog slabe prodaje Guccija
UPOZORENJE
Kering upozorava na oštar pad dobiti zbog slabe prodaje Guccija
PARIZ - Francuska luksuzna grupacija Kering očekuje pad operativne dobiti u prvom polugodištu od 40 do 45 posto, objavila je u utorak, nakon što je prodaja u prvom tromjesečju pala jer su bogati kupci smanjili potrošnju na proizvode njezine glavne marke Gucci.
Adidas i Nike na sudu u Dusseldorfu zbog pruga na trenirkama
SPOROVI
Adidas i Nike na sudu u Dusseldorfu zbog pruga na trenirkama
DUSSELDORF - Koliko pruga, raspoređenih na određeni način, treba biti na donjim dijelovima trenirke Nike? Viši regionalni sud u Dusseldorfu bavi se tim pitanjem od ovog tjedna, budući da je njemački Adidas tužio američku kompaniju.
Novartis: Rast prihoda i dobiti u prvom kvartalu
DOBRE BROJKE
Novartis: Rast prihoda i dobiti u prvom kvartalu
BERN - Švicarski farmaceutski div Novartis u prvom je ovogodišnjem kvartalu ostvario neto dobit od 2,7 milijardi dolara (2,5 milijardi eura), što je 17 posto više nego godinu prije.
Još jedan ozbiljan kandidat za preuzimanje Studenca
SPEKULACIJE
Još jedan ozbiljan kandidat za preuzimanje Studenca
ZAGREB - U spekulacijama o tome tko će biti novi vlasnik Studenca, uz CVC Capital Partners ovih dana se pojavila i Biedronka, najveći trgovački lanac u Poljskoj, no zasad još bez ikakvih službenih potvrda s bilo koje strane u budućoj transakciji.
Bolt traži vozače u BiH
OGLAS
Bolt traži vozače u BiH
SARAJEVO - Bosna i Hercegovina bi konačno mogla dobiti jednu od svjetski poznatih aplikacija za prijevoz umjesto tradicionalnih taksi usluga. Evropska kompanija Bolt je objavila oglas za potragu vozača i na taj način najavila dolazak u Sarajevo.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE